|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   diskretno
30.4.2007 13:11:27   
samomi
Ali je kdo od vas že kaj kupoval preko spleta : diskretno.com? Z možem se odločava za nakup nekaj stvari, pa me zanimajo vaše izkušnje. Ali na paketu od zunaj res ni videti kaj je vsebina škatle, oz. ali na prevzemnem listku res ni razpoznati za kaj se gre? Hvala za vse nasvete, bi pa prosila, da mi navedete še, kje vi kupujete igračke zase. Hvalauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Moyca -- 6.5.2007 1:04:32 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DISKRETNO
30.4.2007 13:14:48   
Anonimen
Po moje je boljš da greš lepo v trgovino ki to prodajajo in si tam izbereš. Ti lahko še kaj dobrega svetujejouser posted image .
Saj tam te noben ne pozna, te ne bo nihče videl.
Tud če koga srečaš te ne bo šel špecat okol kje te je srečal verjetno, ne?user posted image

(odgovor članu samomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.4.2007 14:12:06   
samomi
smo iz majhnega kraja in poleg te trgovine je trgovina z elektromaterialom, z tehniko,...in je zelo obiskana, seveda vsak vidi kdo gre v katero, ker sta pa v tem nadstropju samo dve, tako da res ne bi probala tega, ker je pri večini še vedno samo banana aktualna, za kaj drugega še niso slišali in bog ne daj da bi kdo samo v vrata te trgovine pogledaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.4.2007 14:24:53   
ALEJINAD
Jaz sem te zadeve kupila prek Neckermanna, na embalaži se nič ne vid, kaj je noter in zadevce so zelo O.K. - za ponucat. tako da kar, tud jaz ne bi šla rada v tako trgovino...

Sonček je in ti si skuštrana...

(odgovor članu samomi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.4.2007 15:48:26   
Anonimen
Ja točno, v neckermanu majo tud dost tega.
Drugače pa mislim da nihče ne more po paketu vedet kaj je notr. So povsod diskretni. Tako da kar naroči.user posted image

(odgovor članu ALEJINAD)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.5.2007 16:47:28   
Anonimen
Jaz sem naročila na diskretno pa se res nič nevidi sem dobila v klasični kuverti (tisti, ki je obložena s tistimi mehurčki ) pa tisti njihov naslov je bil gor od videoteke. Tako, da pod nobenim pogojem nihče ne bo vedele kaj je notri ti se nič ne sekiraj in si lepo naroči

Pa veliko užitkovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.5.2007 17:00:42   
Anonimen
Priporočam ti erotično.com, poskusi.Sama velikokrat, popolnoma diskretno, varno, brez tveganja, super roba in zelo ugodno v primerjavi s konkurenco.Nama odgovarja, če pa se odločiš za diskretno.com, pa poročaj kako sta bila zadovoljna.Kaj pa naročata???(joj sem firbčna)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.5.2007 19:36:44   
filipinka
Midva sva kupila preko interneta, mislim, da venera shop, pa se ni nikjer ni
vidlo kaj je not! tako, da kar!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.5.2007 22:32:22   
kaycha
te eroticne trgovine imajo nasploh visoko stopnjo diskretnosti.  ze ce kupujes v venera shopu bos videla kako nesumljive vrecke imajouser posted image  kot da bi prisla iz, ne vem, trgovine s spominki:D tako da dvomim da je kak problem pri internetnem narocanju

(odgovor članu samomi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.5.2007 13:19:53   
srki
Mater, dobro da je ta internet, a ne?

Ko sem šla prvič v erotično trgovino, sem samo oprezala, da ne bom kakšnega poznanega videla oz. da me kdo, ki me pozna, vidi.

To bi imeli kaj za opravljatuser posted image .

(odgovor članu kaycha)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.5.2007 13:21:48   
Taula
Ko sem šla prvič v erotično trgovino, sem samo oprezala, da ne bom kakšnega poznanega videla oz. da me kdo, ki me pozna, vidi.

To bi imeli kaj za opravljat .

Jaz se nikoli ne sekiram. Kaj imajo za opravljat....sej oni so tudi v sex shopu kajne?user posted image  Sicer pa...kaj pa je sex shop tako posebnega da bi nas moglo biti sram. Ne razmem.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.5.2007 13:52:30   
Angellina
Ma kaj! Jaz vkorakam v sexshop z cekrom za na tržnico, ga nafilam do vrha z biči in ostalim grešnim sranjem, pokrijem vse skup z kockastim servetom in na poti ven zavijam z očmi in vzihujem jojmenejoj, kaj pa imajo tukaj user posted image ! Pol grem pa na trolo in v gužvi žokam tete in strice z dildom pod rebra. Itak ne vejo kaj se dogaja.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.5.2007 13:59:25   
Taula
Ma kaj! Jaz vkorakam v sexshop z cekrom za na tržnico, ga nafilam do vrha z biči in ostalim grešnim sranjem, pokrijem vse skup z kockastim servetom in na poti ven zavijam z očmi in vzihujem jojmenejoj, kaj pa imajo tukaj ! Pol grem pa na trolo in v gužvi žokam tete in strice z dildom pod rebra. Itak ne vejo kaj se dogaja.

A ti si bila tista ki mi je zadnji bič pred nosom speljala?user posted image

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.5.2007 14:12:17   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

A ti si bila tista ki mi je zadnji bič pred nosom speljala?user posted image

Ne jaz sem tista, ki te je z njim po ritiki žgečkala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.5.2007 14:12:32   
Balonchy
Ča si iz malega kraja, pa pojdi do LJ in si tam izbiraj do onemoglosti!!! user posted image user posted image user posted image
Če te pa še tam kdo prepozna, mu lepo pomahaj in ga vprašaj za nasvet!!!  user posted image user posted image user posted image

Srečno, Balonchy

(odgovor članu samomi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.5.2007 14:17:47   
Taula
A ti si bila tista ki mi je zadnji bič pred nosom speljala?

Ne jaz sem tista, ki te je z njim po ritiki žgečkala

Si me pa zamešala..jaz tega ne delam, ker sem raje na drugi strani biča.user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.5.2007 14:21:37   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

A ti si bila tista ki mi je zadnji bič pred nosom speljala?

Ne jaz sem tista, ki te je z njim po ritiki žgečkala

Si me pa zamešala..jaz tega ne delam, ker sem raje na drugi strani biča.user posted image

Čist verjamem šiši, sam sej te nisem nč vprašala kje bi tebi bolj pasalo bit user posted image user posted image user posted image
Jaz sem človek akcije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.5.2007 14:25:21   
Taula
Čist verjamem šiši, sam sej te nisem nč vprašala kje bi tebi bolj pasalo bit
Jaz sem človek akcije

Pol pa vsaj konkretno opravi nalogo, ne pa samo žgečkati.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
4.5.2007 14:37:50   
srki
Taula, mislila sem tako, da oni ne bi bili v trgovini, da bi me kje videli. Za nekatere je pač to sramota, kaj češ.

Angellina, kok te je fajn brat, se vsaj nasmejem!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.5.2007 14:40:34   
Taula
Za nekatere je pač to sramota, kaj češ.

Vidim ja. Že po tem ko odgovarjajo aninimno.user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.5.2007 15:35:28   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Angellina, kok te je fajn brat, se vsaj nasmejem!

user posted image user posted image user posted image
Še dobro, da z mano ne živiš. Moj mož pa skoz joka. Prav, da sem neznosna user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.5.2007 16:32:22   
G in T
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina

Ma kaj! Jaz vkorakam v sexshop z cekrom za na tržnico, ga nafilam do vrha z biči in ostalim grešnim sranjem, pokrijem vse skup z kockastim servetom

Aleluja
Pol pa neseš še v cerkev žegnat a.

Ti grešnica ti
user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: diskretno
10.5.2007 12:56:06   
loredana
Nič ni navzven videt , je klasičen rjav paket oziroma kuverta, tista z bunkami.

Meni je pa osebno najbolj prijetna Lolita v BTC-ju.

(odgovor članu samomi)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?