Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Allernova - kje najceneje? 27.4.2007 19:16:21
|
|
|
|
madela
|
Jaz jo kupujem samo v lekarni,ko nam zmanjka tistih na recept,tam pa so cene vspovsod enake. A se še da kje drugje kupit allernovo
|
|
|
|
RE: Allernova - kje najceneje? 27.4.2007 19:20:03
|
|
|
|
madela
|
Pa še nekaj,če nima alergije tudi na sojo mu raje kupi pregomin,je cenejši in boljšega okusa,uparablja pa se pri alergijah na k.m. Mi smo ga uporabljali,pa se je potem izkazalo,da ima alergijo tudi na sojo.Kupiš pa ga tudi v lekarni,za drugje pa ne vem. A recepta niste dobili,glede na to,da je alergija?A so vas dali na testiranje,da dokažejo alergijo?
|
|
|
|
RE: Allernova - kje najceneje? 27.4.2007 21:36:25
|
|
|
|
la-na
|
Madela, nam je pediatrinja svetovala prav allernovo. Recepta nismo še dobili, ker še nima dokazane alergije, dobili pa smo napotnico za alergologa. Moram v ponedeljek poklicat in ga naročit na pregled.
|
|
|
|
RE: Allernova - kje najceneje? 27.4.2007 23:35:36
|
|
|
|
madela
|
Ja,ja se mi zdi,da bi zdravniki radi pokazali,da smo moderni.Tole mleko je bilj novo na tržišču,pa treba hitro vse predstavit Pred tem mlekom pa se je uporabljal pregomin.Mi smo imeli,kljub alergiji na sojo pa je bilo vse o.k.,ko pa je prišla allernova pa naenkrat več ni bilo v redu. Upam,da bodo alergo testi negativni in boste normalno papckali. Na te teste je pa treba čakat nekje tri mesece,pa če je alergija dokazana še kak mesec,da dobiš recept.
|
|
|
|
RE: Allernova - kje najceneje? 8.5.2007 16:00:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Shranite račune, pa boste dobili vse povrnjeno od ZZZS.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?