|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nikoli konca.....
15.10.2004 14:37:15   
saba
pozdravljene

pravijo da enkrat ko se začnejo dogajati slabe stvari, da pridejo vse hkrati.

danes sem bila zjutraj pri mojemu G. ker krvavim že od nedelje (no sej to sem že vse razložila), pa mi je reku da je čisto normalna M. po abraziji in da se mi pač maternica čisti.

Ampak............. - vedno je nek ampak
na desnem jajčniku vodna cista velika kot breskev. No pa smo spet tam. Dobila KT za 3 mesece in potem spet na pregled

le kdaj bom imela jaz malo pikico. Če bo šlo tako naprej ne prav kmalu. Danes sem malo slabe volje pa čeprav je petek.
Danes ima moj nečak 1 leto.....vsaj nekaj lepega danes..da ga vidim in celega zljubčkam (bogi moj mišek, po moje ga je kar strah ko me vidi na vratih ker ve kaj ga čaka)

no to je vse
imejte se super za vikend, čeprav bo baje deževen. Zato se pa boste toliko več doma stiskale s svojimi dragimi :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

lp
saba:grrr:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nikoli konca.....
15.10.2004 15:09:42   
Ninika1
Draga Saba,
nikoli ne obupaj!!!! Moja prijateljica se je trudila za pikico skoraj 7 let. Bila je na vseh možnih operacijah in zdravljenjih. Pred slabim mescem je povila sinka! :bravo::bravo::bravo::bravo:

Bila je tako potrpežljiva in optimistična in uspelo ji je!:bravo::bravo:
Tudi tebi bo:pujs::pujs::pujs: prej kot si boš misla!!!
Držim pesti zate!!!!
Lep vikend;););)
Ninika1

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nikoli konca.....
15.10.2004 15:19:26   
saba
upam da res, ker namesto da bi počasi se stvari normalizirale, je vedno nekaj novega, pa skrbi, pa slaba volja......

upam da v ponedeljek pridem vsa spočita in nasmejana, da bo dež spral mojo slabo voljo čez vikend

hvala
saba:rozica:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nikoli konca.....
15.10.2004 15:22:09   
Anitka
SABA drži se in držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da bo tudi v tvojem življenju kmalu kukalo :):):):):):) sonce sreče!

Anitka:metulj:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nikoli konca.....
15.10.2004 15:30:47   
saba
čaw antika, tebe pa ni blo neki cajta, al jaz bolj slabno berem RR?

kako si?:ups:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nikoli konca.....
16.10.2004 13:34:17   
Anitka
Hoj Saba!
Ja ta teden sem bila malce manj na RR-ji, sploh čez dan, ker sem imela skoz neke obveznosti, pa še srečanje je bilo vmes:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Kako sem?:zmeden::zmeden2::zmeden::zmeden2:Hja v ponedeljek pričakujem :hudicek: Pa ta teden sem bila pri G, pa sem dobila napotnico za HSG in prolaktin (grem 27.10. - pa takrat ima moja sestra rok), moj gre pa na spermiogram. Hja očitno pri meni brez vseh teh preiskav ne bo šlo. A upati moramo do konca!

Se kaj beremo,

Anitka

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nikoli konca.....
17.10.2004 11:58:05   
kimi
draga saba.
Jaz držim pesti, da bo čimprej vse uredu in da boš kmalu dobila pikico.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nikoli konca.....
18.10.2004 7:42:42   
simonas
Saba, tudi jaz držim pesti zate:miska: :miska: :miska:, da se bo kmalu vse uredilo in da boš dobila svojo pikico...:duda:

Simona

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Z leti tudi plodnost moškega upada
Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?