Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifen nato inekcije za stimulacijo 24.4.2007 14:17:27
|
|
|
|
bonci
|
Ja, s klomifenom ni bilo nič. Nato so me "našopali" z injekcijami Menogon-a...odvzeli moje celice...dodali njegove dirkače in...sedaj sem v 15T...dvojčki! Kar pogumno; injekcije sem dobivala 10 dni.
|
|
|
|
RE: klomifen nato inekcije za stimulacijo 24.4.2007 14:26:52
|
|
|
|
Linda25
|
Čestitam, zelo vzpodbudno. Meni je zaenkrat predpisal samo inekcije. Probala bova po naravni poti, vendar le z inekcijami. Ti si imela inseminacijo? Lp
|
|
|
|
RE: klomifen nato inekcije za stimulacijo 24.4.2007 14:44:14
|
|
|
|
bonci
|
Ja, dvakrat sva probala po naravni poti. Jemala sem injekcije Menopur-ja. Sem hodila na ultrazvok - merjenje velikosti jajčec in ugotavljanje števila jajčec ter odvzem krvi, merila bazalno temperaturo in "telovadila". Pa na žalost ni nič ratalo. Nato sem še G zamenjala. Lani januarja so mi nato naredili histero in laparoskopijo in ugotovili še endometriozo. Vse Ok; samo moji izvidi glede celic niso bili kaj preveč vzpodbudni. No, decembra sva nato dobila navodila, injekcije in še nekaj drugih tablet/sprayev kupila v ITA...sama plačala postopek umetne oploditve... Čakava na jesen...PDP je 15.10.07
|
|
|
|
RE: klomifen nato inekcije za stimulacijo 24.4.2007 14:48:37
|
|
|
|
Linda25
|
A tako. Samo da je ratalo. Kam sta šla samoplačniško k dr. Rešu? Koliko sta plačala? Katera zdravila in spreje si kupila v ITA ter kje? Veliko vprašanj imam, kajne. Želim ti zdravo in srečno nosečnost. LP
|
|
|
|
RE: klomifen nato inekcije za stimulacijo 24.4.2007 14:59:40
|
|
|
|
bonci
|
Navodila sva dobila pri DR. Rešu v Dravljah (LJ). Kupiti sva morala SUPREFACT SPRAY, MENOGON injekcije in PROMETRIUM vaginalne tablete. Vse se kupi v lekarni na Fernetičih - praktično na meji (desno je takoj lekarna). Za vse "strupe" in sam postopek IVF sva plačala cca 300.000 SIT (sorry, sem že 3 mesece doma in se ne odpravljam kaj dosti po nakupih; razmišljam in preračunavam v naše stare SIT). Na sam postopek oploditve pa sva šla v Postojno. LP
|
|
|
|
RE: klomifen nato inekcije za stimulacijo 25.4.2007 8:29:46
|
|
|
|
gojska
|
Linda, pri Rešu je IVF 800€ ICS 1010 € vsaka inekcija 11€ x dnevi v Italiji v katerikoli lekarni. stop inekcija 12€ za prometrium pa zdaj ne vem več, ker sem jih imela od prej. srečno gojska
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?