|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Upam da bo kaj!!!?
21.4.2007 17:07:12   
lunca69
Hello!!!
Zadnjo user posted image sem imela 10.4.2007 in ko je odšla sva se z mojim spet pridno lotila delati nauser posted image ,poskušava že od januarja pa še ničuser posted image
Zadnje čase me v trebuhu skoz nekaj špika in trebuh je prav napet, tako da ne vem kaj naj bi bilo, kaj mislite, da če je uspelo bi lahko opazila že kakšne znake?
Zanima me pa še to, doma imam muckauser posted image ,kaj dlake lahko kaj škodujejo v nosečnosti in nasploh muce???!!
Lp
Pa čim več user posted image vam želim!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Upam da bo kaj!!!?
21.4.2007 17:24:13   
Anonimen
http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=543859&mpage=1&key=ma%E8ke%2C%E8asu%2Cnose%E8nosti&#543908
če bi lahko opazila kakšne znake ja in ne

(odgovor članu lunca69)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.4.2007 18:18:58   
Anonimen
Po moje so to prej znaki ovulacije kot pa zanositve. Glede na to da si imela zadnjo M pred 11imi dnevi, je skoraj nemogoče da imaš znake zanositve, saj verjetno imaš sedaj ali pa sploh še nisi imela O. Jaz imam kakšen dan pred O take znake.

Mačke pa nič ne škodujejo, sploh ne dlakeuser posted image
Če še nisi prebolela toxe ne čisti mačjega wcja drugo pa nič ne škodi. Če so muce že od malega notr in jih hraniš z kakovostno industrijsko hrano oz. z prekuhano hrano jo tudi one nimajo(toxe). Če boš pa ugotovila ko boš noseča da še nisi prebolela T pa lahko daš tudi muce testirat.
Jaz imam doma dva muca, testirana, negativna, tudi čakamo user posted image , dlak imamo za izvoz(sploh sedaj ko dlako menjujeta), sta skoz v stanovanju in sem se fajn pozanimala kako živeti v sožitju muce-otroci oz. dojenček, pa noben strokovnjak še ni našel razloga zakaj ne imeti muc kot nosečnica oz. kot mlada mami.
Tako da s tem se ne obremenjevatuser posted image .
Jaz osebno mislim da je otroku samo v + da je že od začetka v stiku z živalmi in na splošno z naravo. Drugače pa so mačke res čiste živali in mislim da dojenček prej kaj dobi od ljudi kot pa od muc. Edino če so muce zunanje jih jaz na začetku ne bi puščala v bližino otroka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.4.2007 18:55:35   
lunca69
Ja muco mamo od začetka v stanovanju, me je sam zanimalo, pa vidim da se nimam kaj sekirati, se pa strinjam da je lepo imeti živali in da bi otroci prej kaj dobilo od ljudi kot pa od živali!!!
Hvala za odgovor pa čimprej ti želim da zagledašuser posted image
Lp

(odgovor članu lunca69)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.4.2007 19:01:49   
Anonimen
Hvala, enakouser posted image

(odgovor članu lunca69)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?