|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaščita
14.10.2004 12:55:00   
Pupica
Mi smo meli včeri prvič G po 6.tednih.Potrdila je moj sum, da sem imela že 5.teden po porodu M:grrr:...torej verjetno ne bom dolgo brez:grrr::grrr::grrr:, kjub polnemu dojenju.
Zdaj me pa zanima, kakšno zaščito uporabljate (mene je kr srh spreletel, saj nisva prej nič pomislila na to, da je možno da tako hitro pride M in se nisva zaščitila).Zelo rada bi sicer imela kar takoj še ene 3 :duda: detke fletke, pa vendar bi rada Tio dojila vsaj do 1 leta.:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
Aja tabletke odpadejo že takoj, ker jih telo ne prenaša.Kondomi niso zanesljivi(sploh ne jagodni):)-:)-:)-:)-...Tia) malo se ogrevam za maternični vložek, pa še takoj ko ga odstrani, lahko zanosim.Po drugi strani me je pa GROZA ob misli na tujek v mojem telesu:ups::ups:
Potem pa mi je še razlagala da obstajata 2 varianti, ena z hormoni in druga brez(baje pol leta rahlo krvaviš:zmeden2::zmeden2::zmeden2: po tistem z hormoni)
Kakšne izkušnje imate z MV?
Lp
:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zaščita
14.10.2004 13:11:06   
Vera*
Jaz sem bila ravno prejšnji teden priG pa mi je zaradi mojega zelo vnetega:zmeden: želodca svetovala eno novo zaščito.To pa je tak obliž, ki se prilepi npr. na zadnjico ali trebuh...Menjaš ga 1krat na teden.Ti obliži so sicer samoplačniški.Stanejo okoli 2000sit.Škatlico teh obližon imaš za 1 mesec.Lahko se tudi kopaš skratka delaš vse.Jaz še sicer nisem šla po njih čakam na zvid za moj želodec.Malo vprašaj G o tem.Ti bo znala več povedati.:)

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   zaščita
14.10.2004 14:47:17   
Ivi33
Vera, koliko pa so "ziher" ti obliži? In kako je z dojenjem v tem primeru.

LP:muca:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   zaščita
14.10.2004 15:11:24   
Jančika_
Kolikor vem, doječim mamicam odsvetujejo hormonsko zaščito (in ta obliž je oblika hormonske zaščite), ker estrogeni vplivajo na proizvodnjo mleka. O obližu pa je bila debata 24ur.com kak teden nazaj.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   zaščita
14.10.2004 15:27:33   
Ivi33
Se mi je zdelo, da si bo treba kaj drugega omislit v bližnji prihodnosti.:)

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   zaščita
14.10.2004 18:22:57   
Pupica
Katja se spermicidi dobijo brez recepta? Jah, sej men ni strašno zanosit:)-:)-:)-:)-:)-sam strašno bi mi bilo ponoč flaške štimat z mlekcem, pa gret, jst pa še vsa :zaspan:, pa še kje tko lepo štručko k seb stisnit:):sloncek:
:muca:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   zaščita
14.10.2004 20:52:47   
kimi
obliž je sicer dober sem slišala. Je dobra zaščita. 1 krat na teden se ga zalepi pri predelu maternice in to je to. Samo ker se pa še dojita pa ne vem

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   zaščita
15.10.2004 17:59:21   
LEJLA
Joj jest sem pa zgleda tolk meckala s to zascito, da bom mogla ta vikend test delat :) Sem imela pa v mislih matericni vlozek. Pa je pri nasem G taka guzva. Sicer mi je po 7. tednu vzel en bris al neki, da vidi ce je ok za matericni vlozik pa je ene viruske najdu. No pol sem imela pa ta teden se kolposkopy (ne vem povedat po slo) kjer preverja za raka na matericnem vratu in mi pravi, da tako krvavim kot da bi bila noseca...men so se pa kar uci zasvetel. Tko cez dva tedna dobim rezultate te preizkave in se pol srecam z g. se enkrat in si zelim, da mi ne bo treba vstavit mat. vlozka. Vam takoj sporocim, ko opravim test. No pa sem se izpovedala, ker nocem "zlahte strasit"
lepo se imejte :sloncek::zmeden2:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   zaščita
15.10.2004 19:59:21   
Jančika_
Lejla, ja pol pa tud če nič ni, ne hodit po vložek, če si že zdej tak vesela!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   zaščita
16.10.2004 14:46:45   
Pupica
:)
Ja Lejla, zdej počak kr bo pač bo;)
Ja sej men je tut rekla, da sem zdej zamudila z MV, da morm prit naslednjo M 3 ali 4.dan.Hja zraven je pa dodala, da lahko da zdje neki časa je ne bo....vmes pa kaj:zmeden:a bomo žvižgal:)-:)-:)-:)-
Jah, za neki se bo treba odločit, tisti spermicidi mi prav nč ne dišijo...:ups::ups::ups:
Ja hvala vsem za vaše nasvete!
:muca:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   zaščita
16.10.2004 16:24:23   
LEJLA
ja sej naute verjele...eno uro po tem, ko sem "javno" povedala svoje zelje je pa M prisla :(( sam mi je mal cudno, ker sem imela po porodu ze 3 in so bile vse na 25 dni...tako kot pred porodom...ta je bila pa na 28....sktatka smo se pa odloci, da bomo skenslal obisk pri g. in bomo kr pocakal, da se kaksna pikica odloci pridet k nam..upam da cim prej;)in bom spet:nosecka:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   zaščita
16.10.2004 16:50:36   
Jančika_
No, bravo!:bravo::bravo::bravo: Zdej bomo pa navijale, da rata!

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sis...
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?