|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RABIM POMOČ
14.10.2004 12:19:45   
saba
pozdravljene

jaz bi pa punce ki so mele abrazijo vpraša kakšna je bila njihova prva M. po posegu.
Jaz imam zdaj prvo M. in to po 3 tednih od abrazije in mi teče kri kot nora že od nedelje, zdraven pa polno sluzi in raznih velikih kosov (kot jetrca), tako da menjavam uložek vsake 2 ure. Upam, da ta podrobna razlaga moje M. ni odvrnila katere od malice.

prosim povejte mi če je to po abraziji normalno ali kaj.
Dvakratni VU ki sem ju delala pred M. je pokazal, da sem lepo ščiščena.

zaradi te moje M. sem danes prišla točna v službo, a kaj ko med potjo v pisarno se je kr neki ulilo, tako da sem šibala na WC.....da vam ne povem:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: vse je šlo čez.......kar sem vidla na vložku pa me je sililo bruhat, tako da sem mogla spet domov se preoblečt.
Zdaj sem v službi, natovorjena z uložki vseh dimenzij in tudi hlačke imam sabo.

prosim povejte mi če je to normalno, da bom brez skrbi....

p.s. ma sem zabluzila danes, jojjjj

hvala
saba
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RABIM POMOČ
14.10.2004 18:56:40   
Teya
jst ti na žalost ne vem povedati, saj še vedno čakam svojo 1. M po abraziji. Bi te pa nekaj vprašala, če ne zameriš...kako to, da si imela po posegu 2 VU, meni namreč niso naredili niti enega. Si to dosegla samoplačniško, ali ti pripada?
Hvala!

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RABIM POMOČ
15.10.2004 10:13:35   
saba
čaw teya

abrazijo sem imela 19.9. in so me poslali domov, čez 2 dni pa sem zaradi močnih bolečin spet bla hospitalizirana, takrat so mi dajali antibjotik v žilo in inekcije proti bolečini, ker so se bali da se mi ni kaj vnelo. No vnetja nisem imela in čez 2 dni so me poslali domov, preden so me odpustili pa so mi naredili VU. Pri svojem G. sem imela pregled čez teden dni, kateri mi je z VU spet potrdil da je vse vredu.

no danes sem že bila pri G. in je vse vredu, pač maternica se čisti. Našel pa mi je vodeno cisto veliko kot breskev na desnem jajčniku, tako da moram zdaj jemati KT 3 mesece

lp
saba

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RABIM POMOČ
15.10.2004 12:39:19   
Teya
Hvala za odgovor....ti želim, da bi se vse skupaj čimprej zlooooooooo srečno končalo...
pozdravček!

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?