|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj bi to bilo
14.10.2004 10:19:41   
pravljica
ko bi mi moralo biti najlepše (beri: med sexom)...me boli v spodnjem delu trebuha, kot bi me nekaj špikalo tam spodaj...kaj bi to lahko bilo? hmm...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kaj bi to bilo
14.10.2004 10:20:38   
pupika
možno je, da je bila ovulacija.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kaj bi to bilo
14.10.2004 10:22:27   
anadejka
Jaaaaaaa tudi mene med O kdaj ful zaboli med :sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   kaj bi to bilo
14.10.2004 10:50:43   
Neža81
hMMMM.... pr meni pa je bilo v prejšnji zvezi stvar taka....vedno me je med seksom doli bolelo, pa sem že ginekologinji potožla da me VEEEEEDNO tak fejst boli, ampak res - čisto vedno kadar sma :sloncek::sloncek:. Pa sem dala polno vseh pregledov skozi, na koncu pa sma z G ugotovile, da mi to povzroča moj z njegovim doooolgim penisom. Resno. Smešno ampak resnično. Ampak to so bile ful muke, ker je to bla fajn močna bolečina. Tak da mogoče je to to.

Zdaj pa sem naletela napravo dolžino in užiiiivammmm :)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?