|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pa je prišla...
14.10.2004 8:14:25   
cat
Spet me je obiskala :hudicek:, pa saj sem že čutila, da me bo pa sem vseeno žalostna. Zakaj se ne "prime"?:zmeden: Včeraj sem bila ravno prvič pri G, odkar sva zčela delat na :duda:, in mi je dala list z razpredelnico, kjer bom dnevno vpisovala temperaturo, da bo naslednji mesec videla, kdaj je prišlo(če sploh?:zmeden:) do O, in me potem naroči, da vidi folikle. Upam, da se bo kaj zgodilo, ker me je že malo strah. Pa tako dobro mi je šlo... Res sem žalostna danes, pa še buši me tko boli, da sem že navsezgodaj vzela tableto. Imejte lep dan, če se la da. cat:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pa je prišla...
14.10.2004 9:13:08   
Anonimen
Ne obupaj. Upam, da boš imela naslednji mesec več sreče!

Koliko časa pa že delata na :duda:?

Lp

(odgovor članu cat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pa je prišla...
14.10.2004 9:53:42   
cat
Hvala za tolažbo, na pikici delava neobremenjeno od maja letos, od tega meseca naprej pa si bom merila BT.
Upam, da se bo videlo, kdaj pride do O.

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pa je prišla...
14.10.2004 11:47:25   
Majči
Ne biti žalostna oz. žalostne, saj bo le vemo ne kdaj a vse po vrsti upajmo, da kmalu pride čas tudi za nas. Jaz naj bi mojo m. nedobila jutri in danes me nič ne boli, konstantno me tišči lulat a tem znakom nič ne verjamem. Upam, da je ne bo......to pa bom videla res šele jutri.
Katera še čaka - nečaka jutri oz te dni?

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pa je prišla...
14.10.2004 12:10:39   
Anonimen
Pri nama je tudi trajalo osem mesecev, tako, da me je že kar skrbelo!
Potem sva šla pa na dopust in sem dala po osmih mesecih prvič misel na bebico na stranski tir in takrat nama je pa uspelo.
Poskusi si še ti s čem drugim zamotit misli. Mogoče te pa preseneti in uspe, pa čas ti bo hitreje minil. Pa še boljše volje boš.

Držim pesti!

(odgovor članu cat)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pa je prišla...
14.10.2004 13:23:03   
natja_
joj punce, vem kako je, če te obišče ta :hudicek: čarovnica... tudi midva od junija pričakujeva lepše stvari kot so :modri:.... Jaz jo namreč NE pričakujem do nedelje.... Če pa je "slučajno" ne bo, bom pa v ponedeljek po CB šibala....

Punce, glavo pokonci, držim pesti za vas...vi pa zame...

natja:racka:

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pa je prišla...
14.10.2004 13:24:42   
Majči
Natja držim pesti zate, da v nedeljo ne pride ta packa in vem, kako je ko čakaš, saj tudi jaz upam, da me moja m. jutri ne preseneti. A ni grozno to čakanje in predvsem močno upanje!???

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pa je prišla...
14.10.2004 13:53:20   
bambi
Hej Cat, pa midve imava to M vedno na isti dan, pa naj bo to 21. dan ali 28..... tudi jaz sem jo danes dobila :hudicek:, prejšnji mesec pa kar 21. dan :(
No, jaz se začuda ne jezim preveč, ker se mi res že fučka za vse skupaj :bravo::bravo::bravo:
Enkrat bo že moralo ratat, če ne pa tako in tako grem januarja na preiskave, ker bo 1 leto...

Evo ti :pujs::pujs::pujs::pujs: za srečo

BAmbi :angel:

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pa je prišla...
14.10.2004 18:05:53   
cat
Hvala za tolažbo, Bambi.:) Enkrat bo pa že ratal, a ne? To, da imava :hudicek: iste dneve je pa zlo zanimivo. Ko bi jo na isti dan tudi "izgubili"...pa, pa :muca:

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pa je prišla...
15.10.2004 9:40:19   
kimi
Držim pesti, da se bo čimpreje prijelo:duda:

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pa je prišla...
15.10.2004 11:12:10   
natja_
jojjjjj, dobila sem jo..... to...to...:hudicek:
gggrrrr....

natja :racka:

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?