Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
otroška soba s toboganom 19.4.2007 12:17:33
|
|
|
|
honey
|
Upam, da je naslov razumljiv. Zadnjič sem bila v neki trgovini, kjer sem videla otroško sobo, ki je imela dvignjeno posteljo nad omaro, spodaj ena manjša omara, nekaj polic in predvsem v oči mi je padlo to, da je imela pod posteljo z zaveso zagrnjen prazen prostor, kjer se lahko otrok igra in skriva in tobogan za sestop s postelje. Zanima me, če ima kateri od vaših otrok tako posteljo oz. tako opremljeno sobo in koliko so stari otroci - uporabniki teh postelj. Ker se mi zdi, da je naš 2-letnik še malenkost premajhen za kaj takega. Selili se bomo pa v roku 2 mesecev in mu bomo itak na novo opremili sobo, zato bi rada kakšno vaše mnenje o tem.
|
|
|
|
RE: otroška soba s toboganom 19.4.2007 12:29:18
|
|
|
|
žlička
|
http://www.flexakidsfurniture.com/Default.aspx?AreaId=9 flexa ima takšno pohištvo, prodajajo pa jo v lesnini
|
|
RE: otroška soba s toboganom 19.4.2007 12:31:31
|
|
|
|
Urša
|
Mi imamo flexo, tavelika jo je dobila pri 2h letih. Zdaj je stara 3 in ji bomo dokupili nogice, da bo polvisoka in dali tiste zavese.
|
|
RE: otroška soba s toboganom 19.4.2007 14:00:42
|
|
|
|
honey
|
Ja, evo, ravno to modro sem gledala od Flexe, nisem se mogla spomnit firme. Urša, lepo prosim, če mi poveš, kako se je to obneslo pri 2-eh letih, ker meni je prodajalec rekel, da je to še malenkost premajhen otrok za tako posteljo
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?