Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pojav nosečniških znakov 19.4.2007 11:55:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Po enem tednu česa Odnosa brez zaščite al česa? Drugače je pa že ene miljon tem na to temo. Vpiši v iskalnik znaki nosečnosti pa ti bo ogromno zadetkov vrglo ven.
|
|
|
|
RE: pojav nosečniških znakov 19.4.2007 11:56:13
|
|
|
|
ur+sa
|
uf, nekje v 5-6 tednu,..prej se mi pa tut sanjalo ni, je pa to stvar posameznice...tko, da boš dobila različne odgovorre...
|
|
RE: pojav nosečniških znakov 19.4.2007 11:56:42
|
|
|
|
annie
|
Pri meni je bil prvi znak, zelo boleče prsi, predvsem ponoči, ko sem se zbudila, so me zelo bolele, drugih znakov pa nisem imela, razen seveda zamuda
|
|
|
|
RE: pojav nosečniških znakov 19.4.2007 11:59:16
|
|
|
|
annie
|
aja, pozabila sem napisat, da so me prsi močno začele boleti približno teden dni pred pričakovano , vendar sem si takrat pač mislila, da je to pač znak, da bom kmalu dobila , pa na srečo ni bilo tako...
|
|
|
|
RE: pojav nosečniških znakov 19.4.2007 12:26:09
|
|
|
|
pot
|
Mene so prsi začele bolet nekaj dni po O. Drugače pa sem imela čisto normalen PMS . No, hormoni so pač delovali kot pred M, tudi mozoljčki so bili prisotni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......