Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
lepo vreme, dobro razpoloženje 12.4.2007 16:47:58
|
|
|
|
snake
|
jaz si ne morem pomagat, že dva tedna bi samo uživala v lepem vremenu in v z mojim, ne da se mi hodit v službo, ko pa sem tam, je kot da me ni, nemorem se skoncentrirat na nič! kot da sem se spet na novo zaljubila v mojega dragega! samo mislim na njega, kako bi to, kako bi ono, kje bi lahko , kako bi lahko..... ne vem, ma verjetno pomlad res razganja........če ne bi bilo službe, bi bila ko v pravlici! kaj pa vi, vas meče kaj poželenje in hrepenenje? hočem da ostane tako za dosti dosti časa!!!
|
|
|
|
RE: lepo vreme, dobro razpoloženje 12.4.2007 16:50:39
|
|
|
|
Anonimen
|
sva že dve. Sam kaj ko mojga zdej ni do sobote.
|
|
|
|
RE: lepo vreme, dobro razpoloženje 12.4.2007 16:53:46
|
|
|
|
Anonimen
|
nati midve sva ene revce Mene tud pomlad meče mojga pa ni, no je ampak pride tku poznu domov da jst že spim Si morem budilko nastavt
|
|
|
|
RE: lepo vreme, dobro razpoloženje 12.4.2007 16:57:50
|
|
|
|
snake
|
nati sobota je že pred vrati, pa boš nadoknadla!!!!jupipipipi
|
|
|
|
RE: lepo vreme, dobro razpoloženje 12.4.2007 17:06:31
|
|
|
|
Anonimen
|
aha, bom res nadoknadla.Sej kaj pa čmo, da me raznese od hormonov?
|
|
|
|
RE: lepo vreme, dobro razpoloženje 12.4.2007 20:46:24
|
|
|
|
Nasy
|
hja, se mal tolažim, da nisem edina ko ta tolažba ne pomaga, pa prstki v akcijo drugače ne gre Pomlad je pomlad hormončki na višku
|
|
RE: lepo vreme, dobro razpoloženje 12.4.2007 22:20:46
|
|
|
|
natalia
|
ja, isto! huraaaaa pomlad!!!
|
|
RE: lepo vreme, dobro razpoloženje 13.4.2007 7:12:00
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nati sva že dve. Sam kaj ko mojga zdej ni do sobote. Blagor tebi. Mojega ni do nedelje.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?