Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mi lahko pomagate? 11.4.2007 20:20:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Daj še oglas na: http://www.mojpes.com/forumbb/index.php Pa na bolho, v kakšen lokalen časopis, v salomonov oglasnik.... Pol pa psico sterilizirat, da ne bo drugo leto spet isti oglas.
< Sporočilo je popravil karin24 -- 11.4.2007 20:21:18 >
|
|
|
|
RE: mi lahko pomagate? 11.4.2007 21:25:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Fajn bi bilo, da prilepis kaksno slikco. Sklepam, da kuzki niso cepljeni, a? Kaj pa razglisteni? LP, Ribica
|
|
|
|
RE: mi lahko pomagate? 11.4.2007 21:49:54
|
|
|
|
lutka
|
ribica, bom dala takoj slikice , samo jih moram prej še slikat. Ne, mislim da niso ne cepljeni ne razglisteni. So pa prave male "žlehtnobe# lp
|
|
RE: mi lahko pomagate? 14.4.2007 1:01:45
|
|
|
|
Shania
|
Naslednji korak naj bo sterilizacija psice. Upam, da je o tem že razmišljala? Zavetišče je namenjeno živalim, ki nimajo doma. In teh bo na žalost v teh mesecih veliko preveč. Da se jim "odvzame" prostor zato, ker nekdo ni poskrbel za svojega psa in ima zdaj doma mladiče, ni prav. Bila bi zelo vesela, če bi našle nov domek, ker drugače ne vem kaj bo naredila. Ja kaj pa lahko naredi? Naj poskrbi za razglistenje, cepljene, pravilno prehrano in socializacijo mladičev, ter, da jih odda PRIMERNIM posvojiteljem. Za oddajo zelo pomagajo slikice in opis psa - karakterno seveda. Pa kontakt, kam se lahko pokliče. lp, Shania
|
|
RE: mi lahko pomagate? 18.4.2007 12:34:36
|
|
|
|
lutka
|
Shania, samo obrazložitev, da je kolegica tukaj zelo malo kriva. Stvar je taka , da sta hčerki šli s psičko na sprehod ( imeli sta jo pripeto), ko je pritekel sosedov pes ( in se je zgodilo). Te sosede so že nekajkrat opozorili, da naj imajo psa priklenjenega vendar jih ne poslušajo . One so imele psičko vedno notri, ko pa so jo peljale ven je bila vedno na povodcu. Povedali so, da je psička breja in so ji obljubili, da bojo dva psička vzeli oni, ampak žal so besedo požrli. Je pa to na vasi , kjer niso tako osveščeni, kar se tiče razglistenja. Aja pa še to, kolegica je mamica samohranilka z dvema šoloobveznima hčerkama in ni ravno najbolj pri denarju. Bom pa v kratkem šla poslikat psičke in vam posredovala še več informacij lp
|
|
RE: mi lahko pomagate? 18.4.2007 21:49:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Nam tabletk za razglistenje veterinar nikoli ne racuna
|
|
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.