|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hvala
10.4.2007 12:29:04   
lejca
Drage moje ...

Ob branju vasih odgovorov na mojo zgodbo mi je postalo kar malo lazje....obcasno sem se zjokala se jaz,ko sem videla ,da nekdo misli name...pa ceprav ste tako dalec in vas osebno ne poznam ste mi podarile kancek upanja.In vsaka,ki je sla skozi isto zgodbo...bolj ali manj podobno ...ve koliko pomenijo tolazilne besede v teh trenutkih.Vcasih beseda "tujca" pomeni vec kot beseda nekoga bliznjega.Smesno in hkrati zalostno je tudi to ker vcasih od bliznjih ne dobimo to kar potrebujemo.
Tezko mi je reci ,da ste tujke...ker niste...obcutim vas zelo blizu in rada bi se vam se enkrat zahvalila za vse vase objeme, tople in pozitivne misli.
Koliko mi pomenijo te vase besede,zelim da tudi ve obcutite sreco ,ko boste drzale v rokah vase srcke.
Kar nekaj vas je ,ki prav dobro poznate bolecino ob izgubi...vsaka izguba je boleca ,ampak ko jo dozivis tudi osebno je nevzdrzna.se posebej kadar beseda naleti na otrocke.Sama osebno mislim,da ni vazno ,ce je nosecnost trajala nekaj dni ali nekaj mesecev bolecina je enaka.
Toliko casa prezivim na internetu,kjer iscem odgovore na vsa moja vprasanja,moz mi pravi da se mucim jaz pa pravim da je nekaj kar moram narediti.
Se nocoj se mi je sanjalo o mojih deklicah...ampak sanje so bile prav lepe,da sem jih drzala v rokah...sprasevala sem se zakaj so mi rekli ,da jih ni vec ,ko pa jih drzim v objemu...ko sem se zbudila sem obcutila neko toplino ceprav sem se zavedala ,da so bile le sanje.Verjamem ,da z neba gledata name in mi pravita naj ne skrbim,da je tako moralo biti.Pogresam ju.
Sedaj cakam na user posted image  in potem bomo videli ...ginekologinja pravi ,da ni problemov.Drzite pesti zame....

Lp Lejca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hvala
10.4.2007 12:32:25   
sayuri
Lejca, zagotovo bomo držale pesti za čimprejšnjo user posted image . In kar piši tukaj gor, ker vem da zelo zelo pomaga, če izliješ svoje težave nekomu - magari nam-neznancem. user posted image  Tukaj smo zato,da si pomagamo-pa magari samo z besedami. Včasih oz. največkrat prav te veliko pomenijo user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.4.2007 12:35:28   
Anonimen
Lejca user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.4.2007 12:40:42   
cmokec
Jaz že držim pesti. In ko boš ponovno nosečka, nam sporoči, da me ša kak krč ne zagrabi v roke.user posted image user posted image user posted image

Do takrat pa user posted image user posted image user posted image .

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.4.2007 12:42:10   
koala
Lejca seveda bomo držale pesti zate, za vaju.

Ko ti bo pa hudo pa se le oglasi in izlij svojo bolečino na forum.
V svojo tolažbo pa počni točno to, kar ti vsaj malo olajša te bolečine, četudi je to iskanje odgovorov na internetu. Vsak od nas žaluje posvoje!
Drži se in mislim nate!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.4.2007 12:43:47   
siskamiska
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.4.2007 12:49:48   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
10.4.2007 13:05:43   
andreja2000
lejca tudi jaz,tako kot ostale punce,že močno stiskam pesti zate in ti iz srca želim res vse dobro in najboljše.
Prav je,da svojo bolečino daš ven iz sebe,jo napišeš ali govoriš o njej,vsaj meni osebo je to ob moji izgubi pomagalo.

topel objem zate in veliko novih moč,mislim nate!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.4.2007 14:02:53   
tinkamiška
Lejca stiskam pesti zate, za vaju!user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.4.2007 17:15:28   
citrončica
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.4.2007 20:31:02   
Larisa69
Lejca držim ti pestiuser posted image user posted image  

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.4.2007 20:35:08   
markmeh
Lejca držim pesti za vaju veliko,veliko sreče ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko.Prekrši pravila, hitro odpuščaj, ljubi počasi in iskreno, smej se nekontrolirano, ne obžaluj za karkoli, kar ti primami nasmeh na lica....

(odgovor članu Larisa69)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.4.2007 21:33:41   
tosja
Lejca user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.4.2007 21:51:56   
Anitka
Lejca tudi jaz skupaj s tabo upam, da boš kmalu spet srečka user posted image in da boš kmalu v rokah držala user posted image ali user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko ti bo hudo pa se le oglasi. Ja in seveda si dobrodošla tudi ko ti bo lepouser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.4.2007 23:07:57   
pot
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?