Anonimen
|
Sploh ne vem, kako naj se lotim težave brez da bi vam preveč dolgovezila.Pa vseeno potrebujem vašo pomoč. Na začetku avgusta sem prenehala z jemanjem KT, ker sva z dragim začela razmišljati o pikici.Ker je najboljše počakati vsaj 3 mesece, sva v tem času vsakič pazila, da ni ušlo noter. Ker sem imela pred jemanjem KT precej dolge cikluse, je do prve M od konca jemanja KT pa do naslednje minilo kar 43 dni.M je bila normalna, v zame normalnem obsegu (bolj šibka,traja 5 dni).To tu je vse še ok. Kasneje sem imela kar močno ovulacijo 18 dni po prvem dnevu zadnje M(zelo sem čutila jajčnike,veliko prozorne sluzi...).Pred tem sva:sloncek: 3 dni pred ovulacijo in šele 4 dni po tem.Ravno zato ker paziva mu v tistih najbolj kritičnih dnevih nisem pustila blizu.;) Ker pa je ciklus kar dolg in se verjetno zaradi prenehanja jemanja KT še ni čisto uredil, sem po 31 dnevih od zadnje M vseeno naredila test in je bil negativen.Potem pa sem 2 dni kasneje dobila M; to je bilo 7.10(torej po 33 dnevih od prvega dne zadnje M).Do tukaj bi tudi bilo še vse OK, če nebi bila krvavitev tako zelo šibka, oz. je sploh ni.Prvi dan sem jo dobila popoldan in je je bilo zelo malo, naslednji dan je bilo tudi podobno (praktično nič je ni bilo), sedaj pa jo je že tri dni sploh ni.Ko grem na wc je na papirju mogoče opaziti rahlo sled krvi,katere verjetno nebi niti opazila, če nebi mislila da pač imam M.In tudi precej močno me zbada po spodnjem delu trebuha (najbolj na strani desnega jajčnika), čeprav do sedaj še nikoli nisem imela nikakršnih težav in bolečin ob M. Sploh nisem pomislila, da bi lahko bila noseča, da bi to lahko bila le vgnezditvena krvavitev, če nebi tega danes omenila v službi in sta mi dve sodelavki kot iz topa izstreljili, da nisem slučajno noseča. Prebrala sem tudi, da se rahla krvavitev pojavi v teku prvega meseca nosečnosti, na mestu, kjer se zarodek vgnezdi in da čas krvavitve ustreza času pričakovane M.In da se to zna velikokrat zamenjati za normalno M. In zakaj delam tako paniko?Ker sva z dragim ravno razmišljala, da bi še vseeno počakala še kakšno leto z :duda: in da bi spet začela jemati KT.In da najprej le končam faks in šele potem.In sedaj sem v totalni paniki, kaj če sem noseča? Vem, da je to na zeloo dolgo, zato vas prosim, da mi odgovorite tiste, ki imate podobne ali enake izkušnje.Povejte mi, kdaj naj spet naredim test da bo 100 % pravilen, glede na to, da sem ga naredila pred 1 tednom in je bil neg, dva dni kasneje pa se je začelo vse to z M, ki je pravzaprav skoraj ni. Hvala za vse vaše odgovore in vaš trud, ker sem jaz trenutno res vsa iz sebe. Srček
|