|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V kateri WC? M ali Ž?
8.4.2007 21:59:53   
Anonimen
V kateri WC naj gre očka z Mičico? Moški ali ženski?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V kateri WC? M ali Ž?
8.4.2007 22:03:48   
Anonimen
če je na voljo v tistega za invalide, drugače moškega. manj čudno zgkeda otrok v moškem wcju kot dec v babjem??!! ga bojo še vn vrgle user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.4.2007 22:15:36   
Anonimen
Uh, o tem je pa ze bila debata user posted image  Je bilo prav zanimivo.

Jaz tamalega od fanta peljem na zenski. Itak mene veckrat doleti ta cast, kdo ga bo peljal lulat .. pravzaprav mislim, da z njim sploh se ni bil na javnem wcju, sta bla vedno zunaj.

Ampak puncko se vsaj lepo da lohk lulat na javnem wcju, s fantki je bolj problem, se sploh, ce si na zacetku odvajanja in nimas pojma, kako se fantka da lulat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.4.2007 22:15:58   
Jutra
V moškega.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.4.2007 22:16:11   
Anonimen
V moškega. Jaz tudi Tiborja vedno v ženskega peljem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.4.2007 22:17:41   
caillou
V moškega.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.4.2007 22:17:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

ce si na zacetku odvajanja in nimas pojma, kako se fantka da lulat user posted image

To sem se tudi jaz danes spraševala user posted image  user posted image . Kako zadene kahlico, če še niti ne ve, kaj je treba narediti user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.4.2007 22:18:54   
Anonimen
sede!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.4.2007 22:21:34   
Anonimen
Ja seveda, sede. Tibor vedno sede lula.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
8.4.2007 22:23:54   
caillou
Ampak puncko se vsaj lepo da lohk lulat na javnem wcju

Tole pa ni res. Punčko je zelo težko dati lulat na javnem stranišču, če nočeš da ti vse polula naokoli.
Sama jo namreč ne posedim na školjko, temveč jo držim kot pri lulanju na prostem in potem moram v koraku z njenim curkom ciljat luknjo v WC -ju.  S fantkom, ko se navadiš, je veliko lažje.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.4.2007 22:26:04   
caillou
A tudi na javnih straniščih sede lulate ? Povejte kako ? Jaz sem že parkrat poskusila in školjko obložila z Wc papirjem, pa mi je, ko sem otroka položila na sedalni del, vedno vse v vodo padlo (obložen papir).

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.4.2007 23:08:35   
Anonimen
Ja no, kaj pa je tukaj problem? Jaz se vedla nisem kako naj kaj primem .. in je potem stal na wcju, gor polozen wc papir .. in je v stoje lulal user posted image  Jaz sem ga se komaj drzala, da mi ni zdrsnil notri v wc user posted image  

Doma lula v kahlico in v wc sede seveda, zunaj stoje .. na javni wc ga pa ne mislim posedat.

Tut jst se ne usedem na javni wc .. nikoli.

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
8.4.2007 23:13:54   
Anonimen
Ne, jaz se tudi ne usedem, ampak tamalega pa pač ne morem v luftu držat, stoje pa niti noče lulat. Tako pač obrišem in se usede. Sicer smo pa itak v javnih WC-jih, to pomeni v kakšni restavraciji, kjer ni prav preveč svinjsko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
9.4.2007 10:31:05   
jooly
Tibor vedno sede lula.

Zakaj pa to??

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.4.2007 10:54:26   
nejcko
Jaz sem sina, dokler je bil še majhen, vedno vozila na ženski wc, zdaj pa gre sam na moškega (star bo 5,5 let), jaz pa ga zunaj počakam. Sem ga pa, čim je bil dovolj velik, navajala na lulanje stoječki, ker mi ga niti pod razno ni zneslo držati v naročju, oblaganje s papirjem je pa tudi zoprno. To sedaj naredim le, če ga tišči kakat, takrat ga pa še vedno peljem na žensko stranišče.

Hčerko pa itak v ženskega peljem, ker pa jo zelo težko držim v naročju, obložim stranišče s papirjem. Mož jo pelje na moškega, se mi zdi, sicer je pa to tako redko, da nismo vsi skupaj, da se ne bi mogli po spolih sortirati, da bi ga mogla prav vprašati, kam jo peljeuser posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.4.2007 16:36:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Tibor vedno sede lula.

Zakaj pa to??

Najbrž zato, ker tudi mož lula sede. Da ne šprica naokoli.

(odgovor članu jooly)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
9.4.2007 16:57:27   
Peli
Sicer moj sin še lula v plenice. V primeru pa da bi imela punčko bi raj vidla da bi jo mož na javnem WCju peljal v ženski WC, saj se mi zdi da so mal bolj čisti kot moški user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.4.2007 18:50:26   
Anonimen
Manj opazno bo v moškem. Če je wc za invalide, potem definitivno tja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
9.4.2007 18:57:04   
Anonimen
drugač pa baj d vej so moški wcji bolj čisti od ženskih saj jim moki redko kdaj uporabljajo. so v uporabi bolj pisoarji

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
9.4.2007 18:57:45   
srki
Jaz ga peljem v ženskega, če bi ga moj, pa bi verjetno avtomatično zavil v moškega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.4.2007 20:25:53   
karmy
tja ga peljem kjer manj smrdi user posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.4.2007 12:38:23   
Pajaca
Moj jo vedno pelje v ženski wc. Men je to čist logično!

Kam bom pa jaz tamalga peljala pa še ne vem, bom vidla sprot.

Nikol pa je ne dam sedet na javni wc. Sem enkrat doživela kakšne izpuščaje je dobila sestrična, ko je pri 6tih letih v kampu hodila na wc lulat. Ni mogla ne hodit, ne imet hlačk gor. Grozno je bilo. Sam zato, ker je mama menila, da je dost velka, da ni treba več na kahlo hodit.... ma ja pri 6tih pa res ne moreš čepet čez wc. Tud če mal popucaš z papirjem ni nikol isto.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?