|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vstaja v posteljici
7.4.2007 19:44:48   
monika30
Pozdravljene!

Naš skoraj 10-mesečnik zadnje dneve ponoči ne spi!
Nonstop namreč vstaja v posteljici, ga položim nazaj, zaspi 15 minut in se zopet vstane. Če ga pustim, da stoji, se začne po nekaj minutah jokati.
Kako ste reagirale tiste, ki ste imele podobne izkušnje. Ste pustile, da pač stoji, dokler se ne naveliča, ali ste ga polagale v posteljico, dokler ni zaspal.
Koliko časa je pri vas trajalo to obdobje.

Vsakršni nasveti so dobrodošli. Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vstaja v posteljici
7.4.2007 20:05:09   
Anonimen
Jas sem svojega malčka vedno navajala, da ga dam zvečer v posteljico in je zaspal. Ni bilo nobenih težav. Potem je zbolel in en teden nismo nič spali, takrat sem ga tudi ponoči vozila z vozičkom (čene bi mi roke odpadle) po hiši in sedaj se mi je navadil na voziček.
Nikakor ga nisem več mogla navaditi na posteljico, ker se mi je kar vstajal.
Star je 13 mesecev in sedaj je navajen, da zaspi v vozičku, ne da ga vozim, kar tko in potem ga dam v posteljico in spi pol celo noč.
Mogoče se je pri vam tudi kaj takšnega zgodilo in otrok se hitro navadi neke razvade.

(odgovor članu monika30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vstaja v posteljici
7.4.2007 20:51:13   
Gordana-3
monika, jaz imam svojo v spalni vreči. sicer se lahko postavi tudi v njej, ampak težje. redkokdaj se zgodi, da ponoči ne more spat. potem jo dam k sebi na posteljo in jo pustim, da sedi v temi. nekako se sprijazni s sedenjem, nič ji ne govorim, vsake tolko časa jo poležem nazaj, ona spet žali sedet. ko je pač zmatrana in postane zaspana, se sprijazni tud z ležanjem. no, to se je zgodilo le ene 3-4x, ampak takrat je trajalo 2 uri, stara pa je tud 10 mesecev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vstaja v posteljici
7.4.2007 22:51:29   
TONČI.
Evo enak problem je bil pri meni. Res vse mine, tudi to bo. Pa srečno.


http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=946653&mpage=1

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vstaja v posteljici
7.4.2007 22:53:21   
danu
Tudi mi smo imeli take težave. Dvignil se je ob posteljici, nato so ga začele boleti nogice in je pričel jokati.Ko sem ga položila nazaj v posteljico je zopet vstal. Spustit se ni upal. Ponoči je bilo to grozno. Dva dni sem ga dajala ležat, potem sem pa rekla dost. Zelo hitro je pokapiral kako se nazaj vleže in zaspi. Sedaj pri enem letu imam pa ta problem, da se mi vrže iz posteljice, če ne grem z njim spat. Nagne se čez ogajico ter se z nogami odrine da pade ven. Je ugotovil, da so spodaj blazine -je mehko. LP

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: vstaja v posteljici
11.4.2007 21:29:59   
Baucka
Jaz jo imam tudi v vreči, ker prej se mi je obrnila in je že kobacala po postelji. Zaspiva pa skupaj, nato jo predam v posteljco. Če imamo srečo spi do 4 ure.

_____________________________

Gremo veselo.

(odgovor članu danu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: vstaja v posteljici
12.4.2007 21:44:04   
sonchica
moj tudi spi v spalni vreči ampak tudi ponoči vstaja, potem ga dam nazaj dol ker se joče in takoj nazaj zaspi tak da ni problemovuser posted image je pa 11 mesečnik in to vstajanje traja že dalj časa edino to je problemuser posted image

_____________________________



(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: vstaja v posteljici
14.4.2007 13:21:39   
TONČI.
edino to je problem


Oh pol pa problema sploh ni.user posted image  Ej vse mine, samo, pol bo pa problem, ko bo šel ven iz posteljice. Ma me bo en dan kap, ker se mi vrže sred noči na glavo. Sem posteljo dala raje čist zraven moje, da nebi slučajno na tla padel. On namreč bi, ker ga briga kako visoko je. Ampak tud to prav pride. Mi vsaj vstat ni treba. Pride kar sam k meni, če se zbudi.

(odgovor članu sonchica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Angelska imena za deklice in dečke
Preverite seznam prelepih in zelo posebnih imen za dečke in deklice, ki nosijo angelski pomen.




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?