|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   barva čepa in gibi
11.10.2004 12:00:42   
Natas@
Pozdravljene

včeraj sem imela pdp vendar do danes ni še nič. Trebuh me pa na vsake toliko zelo boli, vendar ni redno.
Prejle pa semi je iz nožnice vlila svetlo rumena sluz. Je to ta čep?
Zanima me pa tudi ker danes ni še nič brcal, če je to normalno in se pripravlja na porod (baje se pred porodom umiri): Kdaj ste pa ve šle v porodnišnico?
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   barva čepa in gibi
11.10.2004 12:11:19   
dory
Cep je baje bolj rdeckaste barve...glede gibov pa tkole...zagotovo na koncu ne brca vec tako, ker nima toliko prostora...brcat pa se vedno mora...zato se lepo ulezi in sprosti..ce do vecera ne bo nic, potem je boljs da gres mal vprasat v porodnisnico, pa nej te dajo na ctg :)...pri gibih moras biti zelo pazljiv

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   barva čepa in gibi
11.10.2004 12:15:44   
Blink1
Zdravo

Pri meni je bil čep zelo sluzast in temno rdeče barve...Brez skrbi takoj boš vedela da je to to...Enim se izlušči kak dan pred porodom...Meni se je tik pred..ko sem že imela popadke...

Če do večera ne našteješ 10 gibov, takoj na CTG!!!

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   barva čepa in gibi
11.10.2004 12:30:23   
Anonimen
Meni je, preden se je vse skupaj začelo, ven pritekla belkasta do svetlo roza, taka bolj mlečna gosta tekočina. Pozneje se je izkazalo, da mi je počil mehur, vendar na vrhu, zato voda ni odtekla. Mogoče pa je kaj takega. Pokliči zdravnika in vprašaj.

(odgovor članu Natas@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   barva čepa in gibi
11.10.2004 12:54:53   
Natas@
hvala

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   barva čepa in gibi
11.10.2004 13:24:47   
Jutra
Živjo, Natas,

Bom dodala še svoj piskerček. Dobesedno si opisala moj problemček.:( Tudi jaz sem imela včeraj pdp in naprej vse isto kot pri tebi. Saj mi je jasno, da se eni otroci rodijo pred rokom, drugi pa po njem, a ko enkrat začne zamujati, psihološko ni ravno spodbudno. Potem pa še tisto štetje gibov... a je v redu ali ni....:zmeden:

No, upam, da bo vse OK, pa da boš čimprej držala v rokah svojega :duda:

LP, Barbara:):)

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   barva čepa in gibi
11.10.2004 13:53:57   
frutka_
Pri meni se je porod začel čisto po predpisih...hahaha!:bravo: Najprej popadki, nato čep. predrtje mehurja in nato intenzivnejši popadki in še porod.:duda::duda::duda:

Čep se mi je odluščil takoj zatem, ko mi je babica dala svečko za čiščenje in sem morala na WC,takrat je šel. Bil je tak sluzast, vleče se in kar obilno ga je bilo.
Ja, meni se je moj mali:modri: kakšen dan pred porodom umiril, imela sem pa tudi ves zadnji mesec lažne popadke, ki so bili kar neprijetni:zmeden:.

Tako kot ti je rekla Teja, uleži se lepo počivaj in štej gibe. Potem ko bo bebica pri tebi si boš še kako želela, da bi se ulegla in počivala...hihihi!:kuza:

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   barva čepa in gibi
11.10.2004 14:38:56   
Taša
No jaz sem imela čisto prozorem sluzast čep.... brez kakršne sledi krvi....

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   barva čepa in gibi
11.10.2004 22:56:34   
pika8
:nosecka:
Podobno kot pri meni ,ampak ko sem imela takšen izcedek sem drugi dan že žulila mojo pupo.:sloncek::duda::duda::nosecka::nosecka:

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   barva čepa in gibi
16.10.2004 21:28:49   
Annny
No, pri meni se je 'čep' izločal več dni po malo.. na koncu je priteklo tudi nekaj kapljic krvi...nič posebnega...

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?