|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim dober recept za orehovo potico!
6.4.2007 6:27:21   
Ula3
mislim, da je naslov ze vse povedal. Rada bi spekla potico, pa nimam preizkušenega recepta, ker sem ga zgubila!
Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosim dober recept za orehovo potico!
6.4.2007 6:35:07   
AnBan
Najbolj ti bo uspela hladna potica, pa še najdlje ostane "frišna". Ampak žal nima tu recepta, upam da ti bo katera druga pomagala, pa še malo na kulinariki pobrskaj!

[

(odgovor članu Ula3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2007 6:36:33   
Anonimen
http://www.web-kulinarika.si/index.php?module=recipes&func=display&lid=847&pid=27

(odgovor članu AnBan)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2007 6:51:33   
tjaga
Postopek priprave hladne potice:
http://www.drustvo-gurman.si/leksikon.php?S=7&Article=291&Folder=36

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.4.2007 8:59:17   
BLAŽIKA
Zakaj pa bi naj ta hladna potica za sigurno uspela? A zaradi tega ker počiva noč v hladilniku? Ne razumem najboljše zakaj je dobro? Kaj pa vzhajat se je nič ne da?
Če ima katera že s to potico prakso bom ji hvaležna če mi bolj natančno pomaga.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.4.2007 10:48:40   
Anonimen
user posted image
Tu imaš recept moje mami, ki vedno uspe!      testo:0,5 kg moke,3dkg kvasa,6dkg sladkorja, 3 dcl mleka,5dkg margarine,4jajca.   Kvas daš v malo mleka+žlico moke+ žlico sladkorja+hajaj.    Moko daj v posodo,+sol+limonina lup.,loči rumenjake+dodaj rum,   mleko-3dclsegrej mlačno+ margarina+sladkor+daj v rumenj., zmešaj s šibo.V moko dodaj kvas + mleko s sestavinami+ mešaj. Naredi hleb+ hajaj( jas ga v tapervaru),drugače 30 min., nato ga pregneti in ponovno hajaj!Zvaljaj+ maži!  NADEV: 45dkg orehov, 7dkg sladkorja,3dkg masla,2dcl mleka,1 vanilij.  Sneg 4 beljakov , mleko segrej,popari orehe+ dodaj slad,vanilij, rum,maslo, cimet,premešaj! N AMAŽI PEKAČ,PEČICO NA 170 C, HLEB RAZVALJAJ, NAMAŽI, ZVIJ, DAJ V PEKAČ,+ HAJAJ DO VRHA.Nato z nožem prešpokaj,premaži z mlačnim mlekom,in peci-170 c 50 min. ko je pečena, ne stresi takoj ven premaži z margarino+ voda s sladkorjem! UPAM, DA TI USPE, MOJA JE ŽE PEČENA!user posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?