|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še en teden
5.4.2007 19:23:31   
mateja80
Punce,ta mesec se pa res nisem mogla zmotit,ane? Merjenje BT je pokazalo, da bi morala imet ovulacijo 28.marca, pred dobrim tednom. Z najdražjim sva tisti teden pridno telovadila in sedaj mi nekaj govori, da se v bušiju nekaj dogaja... Ko vsaj nebi bila spet le psiha. Skoz mislim na hrano, pa zdi se mi, da sm bolj zbrana (človk bi mislu,da bo glih kontra?!) bolj umirjena... Skratka taka, kot še nisem bila,drugačna. Kako ste ve počakala tistih 16 ali več dni, da ste naredile test? Mene tolk vleče, ampak vem, da bom razočarana, ker je še čisto prekmalu tudi, če je uspelo. Še en teden....
Želim vam lepe praznike in veliko pirhov, še več pa user posted image !!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: še en teden
5.4.2007 21:45:49   
sončnica13
iz  user posted image ti želim, da ti pokaže user posted image . Tud jaz sem bila zelo nestrpna ko sem čakala, da naredim test-mislim, da je to normalno.
Lp

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.4.2007 22:10:26   
Anonimen
Držim pesti....user posted image

LP

(odgovor članu sončnica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2007 13:23:44   
andreja2000
mateja80  vem,da si nestrpna in bi rada čim prej izvedela rezultat,toda malo še bo treba počakat,če prav vem,kako mučno obdobje je to.Jaz sem delala test po 4 dneh zamude in je poazalo dve debeliuser posted image
Držim ti pesti za user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.4.2007 17:02:18   
mateja80
Hvala punce. To praznično razpoloženje mi je kar mimo, ker imam potem preveč časa in tako veliiiiko mislim na user posted image  oz. user posted image . Danes dopoldan je bilo kr malo čudno, no, jst sm bla čudna. Zjutraj nisem nič jedla in sem bila okrog desetih tako grozno lačna, da sm se kar tresla. Ne vem al je to psiha al kaj?! Potem sem pojedla kruh z sirnim namazom in do sedaj še nič, ker mi ne paše. Ja, sj vem, da je tole psiha,ane? Ampak je tako lepo misliti na uspeh....
Še to me zanima, ali se je kateri zgodilo, da jo je po folni kislini začelo srbeti lasišče? Men se to dogaja ene dva tedna, čeprav jem folno že tri mesece. Piše, da lahko povzroča srbečico, nič pa, da na lahko tudi na lasišču.

lp

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.4.2007 21:29:38   
bobek05
mateja, oprosti ker takole vskakujem v tvojo temo, ampak me daje radovednost - kaj sploh je BT in kako si to zmeriš??? Predvidevam, da ti pokaže kdaj imaš ovulacijo, ampak kak to poteka? si to izmeriš, ko predvidevaš, da imaš ovulacijo ali malo prej... ej, oprosti, nimam izkušenj s tem, pa sem firbčna.. user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.4.2007 21:37:22   
renata nana
bt- je bazalna temperatura. meriš si jo vedno zaran preden vstaneš in seveda vedno ob isti uri. meri se v zadnjici.

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.4.2007 21:38:55   
renata nana
še to meriš si jo cel mesec da potem vidiš sploh kdaj imaš ovulacijo.

(odgovor članu renata nana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.4.2007 8:03:11   
Bety upa
Hej Mateja80...držim pesti, da si user posted image

Nič hudega, če delaš teste in čakaš te magične user posted image user posted image ...Meni je hujše, ko imam vse znake in testa ne delam, ker me test malo umiri in postavi na trdna tla.

Poskusi z O testom. Nekje sem prebrala, da če pokaže pozitivno pred M, do oploditve je prišlo. Pa BT meri vsak dan. Če je povišana, lahko upaš na +.user posted image

Najboljše je poslušati sebe. Če ti notranji čuto pove, da je teste neumno delati, jih ne boš delal. Če pa se boljše počutiš ob teh paličicah, pa zakaj ne. Eni kadijo, kupujejo drago šminko...ene pa teste. In smo tam. Samo, da se dobro počutimo, pa ni važno kako.user posted image

Srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 9
10.4.2007 15:49:26   
Anonimen
Tudi jaz bom še en teden oz. še več na trnih. user posted image  naj bi dobila v ponedeljek, ampak glede na to, da imam dokaj neredno (na 30,35,28 in celo na 45 dni) imam zelo malo malo upanja, da bi kaj ratalo. Sicer sva pridno user posted image ampak vseeno dvomim, da sva uspela.
Bom pa test naredila šele čez kakšnih 14 dni, saj se mi zdi prej brez pomena glede na to, da nimam redne.
In kako zaboga naj se do takrat zamotim. Nonstop mislim na to, ali bo ali  ne in teh 14 dni se mi bo vleklo kot kača.

(odgovor članu mateja80)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
10.4.2007 16:58:07   
mateja80
No, jst sm dočakala padec... (temperature). In že tudi nekaj znakov prihajajoče user posted image . Verjetno jo dobim že jutri. In kaj sedaj? Nič več se ne da storiti za nazaj.  Grem v nov krog, naj tokrat ne bo začaran ampak naj nas vse očara z novimi bitjeci v naših bušijih.
Uživajte pomlad!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.4.2007 17:01:26   
andreja2000
mateja80  user posted image ,žal mi je,vendar bodi močna in vstrajna!

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.4.2007 17:05:24   
andreja2000
anonimna razumem tvojo nestrpnost,saj so ti dnevi pred  user posted image  lahko zelo stresni.Jaz sem se z tem borila skoraj dve leti,tebi pa želim,da ti je tokrat uspelo in boš zagledala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
10.4.2007 17:19:17   
mana25
Mi je zelo žal mateja ampak glavo pokonci in na delo ponovno veselo!user posted image
Pri meni pa bi morala priti 6.4. pa je ni,user posted image tako da jutri delam test.vse kaže na to da
pa mi je končno uspelo ampak raje bom tiho.Imam pa eno vprašanje če katera ve kako vpliva nizek pritisk na plod,posebej zdaj ko sem komaj na začetku nosečnosti?
Hvala za odgovor in upam da se nam vsem kmalu nasmehne tista mala pikicauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
10.4.2007 17:41:02   
mateja80
user posted image  Čestitam mana 25!!! user posted image  Ostale gremo pa slej ko prej za teboj. lp

(odgovor članu mana25)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.4.2007 20:36:32   
SILVA
mana25 tudi jaz imam zelo nizek pritisk in tudu v prvi nosečnosti sem ga imela.Na plod ne vpliva nič,samo nate,da si še bolj utrujena.Drugih težav pri meni ni bilo.

(odgovor članu mana25)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.4.2007 20:40:42   
SILVA
Mene je danes tako križ bolel,da sem komaj zdržala v službi,ni mi pasalo ne stati ne sedeti,tako da očitno jutri pride moja tetauser posted image ,pa tudi krči so se začeliuser posted image .
Pa tako sem upala,da bom še letos spet zibala.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.4.2007 21:48:01   
SILVA
Pa jaz res ne vem več kje imam glavo,tale zadnji post sem hotela napista pod aprilčiceuser posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.4.2007 22:29:51   
renata nana
mateja 80 kako dolgo pa že delata na user posted image in tudi ti silva po kolko času si prvič zanosila in kako dolgo zdaj že poskušaš zanositi?

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.4.2007 22:46:15   
SILVA
Prvič sva poskušala osem mesecev,zdaj pa tudi že nekaj takega,saj ne vem več,ker se tako vleče in vleče.

Neposredna povezava do sporočila: 20
11.4.2007 18:56:18   
mateja80
Renata nana, midva delava na user posted image  od decembra lani. Sliši se malo (pet ciklusov), ampak se takooo vleče že tole. Vedno bolj me skrbi, da ni kaj narobe. Ker sem prej jemala KT, sem pomislila, da mogoče še nimam nazaj ovulacije , zato si sedaj merim BT. Ta mesec je definitivno bila O, ampak spet ni nič uspelo. Verjetno se preveč ukvarjam z vsem tem merjenjem in raznimi koledarčki, pol pa psiha naredi svoje. Tolažim se edino s tem, da vsaj za novo leto ne bom v porodnišnici. Upam pa, da bom januarja...
Kakšna je pa tvoja zgodba??

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?