|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neučakana...
9.10.2004 15:20:27   
Teya
Ma kako vi to prenašate...jst kr enostavno ne morm...en mesec nazaj sem imela abrazijo, skušam se skulirat, da bi nekako dočakala, da mineta še ta 2 meseca preden gremo lahko ponovno v akcijo...pa mi ne gre...sej veste...misli so stalno pri tej hudi želji in tok zlo kot se zavedam, da zdaj NE SMEM zanosit :(, lih tok zlo si tega ŽELIM :love:! Pa še prve :hudicek: nisem imela. Potem si pa kar "zmišljujem", da imam slabosti in se zravn full bojim, da sem noseča in si zravn tega full želim! Totalno sm zabluzila...:zmeden:
Ne zamerte moji zmedenosti...mal sm mogla vam pojamrat, saj me ima moj dragi že čist čez glavo...:ups:
Stiskam pesti za vse tiste, ki ste pred dnevom, da uzrete :modri: :roza:!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   neučakana...
9.10.2004 16:32:11   
Anitka
Hojla!

Draga TEYA popolnoma razumem tvojo stisko in zmedo. Vem, da je hudo, a skušaj vse skupaj za kratek čas odmisliti, čimbolj se zaposli in boš videla, da bo čas hitro minil. Potem pa že držim pesti :miska::miska::miska::miska: da te kmalu preseneti pikica :duda: ali dve :duda::duda:

LANA 5 za vse te luštne znakce pa se moraš registrirati in na voljo jih imaš potem cel kup. A niso luštkani?:kuza::muca::pujs::kava::nosecka::zaspan::zmeden2::sloncek::zajcek::miska::metulj::racka::angel::morje::rozica::darilo::torta::duda::modri::roza:9nebesa:love:;):):)-

Pa pa,
Anitka:metulj:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   neučakana...
9.10.2004 17:43:25   
Teya
Hvala lepa obema za spodbudne besede.... lepo bi blo, ko bi jih slišalo tud moje srce, ne pa samo moja glava...
Lep večer vsem! :love::sloncek:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   neučakana...
9.10.2004 22:43:15   
Pia73
Draga Teya!

Sočustvujem s tabo! Vem kako ti je,... Za mano sta 2 s.s. In v tolažbo ti lahko povem, da tudi ta čas mine, zagotovo, le malo bolj se vleče! Pridi večkrat med nas in skupaj nam bo uspelo, boš videla, da nam bo!!!
:rozica::rozica::rozica: tele so zate!!!

LP Pia73

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   neučakana...
10.10.2004 18:49:00   
cat
Zdravo, Teya! Zudi jaz sem oz. imam podobne probleme. Ful preveč premišljujem:zmeden2: otem, kdja se bo zgodilo, pa nimam nobene prepovedi oz. da ne bi zaradi česarkoli smela zanosit. Ampak zdej sem se kr mal k seb spravla:):bravo: in si rekla, da bo ko bo. Veš, prejšnjič sem srečala sošolko iz srednje šole,in to z OTROKOM:duda:! Njenim, seveda. Res sem bila presenečena, ker nimam še nobene oz. vsaj da bi vedela sošolke,ki je že rodila. Ona je prva od nas vseh. No pa sem si rekla, zdaj se je pa zečelo:nosecka::bravo::sloncek::muca::kuza:. Dolgo sva se pogovarjali, tamal je pravi srček:duda:, pa še rekla mi je, med ostalim, da so se tudi oni trudili kr eno leto in pol! Potem, pa se je lepega dne kr zgodilo. In vem, da se bo tudi nam, samo vprašanje časa je kdaj. Vem, da bomo vse srečke nosečke:nosecka:.Pa, pa.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?