|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj v gardaland
2.4.2007 11:33:01   
lejci86
pozdravljeni.zanima me kdaj je najlepše it v gardaland?da ni preveč gužve?
ker enkrat smo bli v začetku septembra in je bilo ogromno ljudi in si moral čakat več kot eno uro za eno stvar.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj v gardaland
2.4.2007 11:49:35   
ana b
Kadar je slabo vreme. Res se ne hecam, sem bila enkrat za veliko noč, pa deževalo je in ni bilo nikjer nobene gužve user posted image .

(odgovor članu lejci86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.4.2007 13:10:41   
Anonimen
Najbolje, da greste čez teden, ker je v soboto velika gužva. Pa ne v avgustu, ker je takrat polno italjanov.

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.4.2007 13:22:24   
al1*
Verjetno je čez vikend vedno gneča. Jaz sem bila enkrat med tednom, v začetku junija in ni bilo prav nikjer nobenih vrst, 2x pa med vikendom - takrat pa so bile obakrat vrste kar dolge. 

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.4.2007 21:12:10   
sayuri
Pojdite 27.4, ko je pri nas praznik, v Italiji pa ne. Do sedaj smo šli 4x na 27.4. in je bilo enkratno.user posted image   Nikoli prevelike gneče.
Enkrat sem bila tudi v dežju - resda ni bilo nikjer skoraj nikogar, ampak tudi tričetrt naprav ni delalo. user posted image  VSekakor se vam splača iti med tednom.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.4.2007 13:48:08   
lejci86
hvala za odgovore.sej sm razmišljala da bi šli 27.04 .
sam se mal bojim kakšno bo vremeuser posted image   aprila nikoli ne veš kaj bouser posted image
lp

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.4.2007 11:42:46   
Anonimen
Hja italijanov res da ni veliko,razen avtobusi na šolskem izletu,pa avtobusi izletnikov iz Poljske,Češke itd., za naš praznik,je pa zato pol Slovenije.
Lani smo bili in nekaterih atrakcij nismo dali čez,ker je bila gužva.

(odgovor članu lejci86)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.4.2007 16:05:48   
Jutra
Dober termin je tudi en dan po kakšnem našem prazniku, pa sredi tedna seveda. Obstaja pa tudi poseben koledarček, ki ima za vsak dan v letu označeno frekvenco obiska v G. To mi je pred leti pokazal en frend, dobiš ga pa najbrž tam, v G.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu lejci86)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.4.2007 14:56:13   
hariba
Kakor naletiš, mi smo bili večkrat in najmajnša gužva je bila enkrat 14.8., pa smo pričakovali obupno. Bila je sobota in lepo vreme. Po mojem je to odvisno od sreče, čisto brez gužve pa po mojem nikoli ni. Kaj pa 25.6.? Takrat je že nočni Gardaland, pri nas je praznik, pri njih pa ne.

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.4.2007 18:22:41   
tananejka
Pa imajo 5-letni otroci že kaj za počet tam?? Se sploh splača , ali so še premajhni?

Hvala!

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 igrice za preganjanje dolgčasa med vožnjo
Vozimo se, poslušamo otroške pesmice, pravljice in še kaj. Pa se hitro naveličamo in takrat prav pridejo igrice, s kater...
7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?