|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sodelavke-kakšne
2.4.2007 8:13:53   
popi
Dobro jutro!
Pa ne že spet.Prideš v službo pa spet enako.Ja a ne znajo nehati.Samo čvekanje.Delam v pisarni,kjer so same čveke.Imamo največjo opravljivko,pa eno,ki cel dan kuha.....Ko pa greš domov si samo zaželiš malo tišine.
Kako pa je pri vas?
lp

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sodelavke-kakšne
2.4.2007 8:15:24   
Mina1
Načeloma je že tako, da tam, kjer so "babe" na kupu, je kokošnjak.

Znajo pa biti kakšni moški še hujši, tako da...

Jaz

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.4.2007 8:16:09   
Mina1
Jaz imam pa eno puščobo v sobi brez energije, tako da to tudi ni fajn. To sem prej še hotela napisati:)

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.4.2007 8:33:31   
srki
Več ali manj vse OK, razen ene "puščobe"user posted image  (sem kopirala od Mine1), ki je čedalje bolj zatežena, lahko bi cel roman napisala.

Ravno sedaj ima spet en "izpad"user posted image .

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.4.2007 8:55:28   
Mavrična zvezdica
Večinoma so OK, a ravno tista, s katero bi morala biti v tesnejših stiki zaradi narave dela je zame čist mem.

Sicer pa ne maram negativk: me spravijo v depresijo s svojim stalnim jamranjem in sem potem še sama za en d... Služba je služba in če je nekaj potrebno narest je to pač treba narest, pa če nam paše ali ne. Pa v vsaki stvari je tudi dobra plat. Kajne?

LP

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.4.2007 9:10:23   
Dejča
Mi se pa ponavadi kar dobro razumemo, včasih pa tudi poči, ker smo v glavnem same babe na kupu!!! Tudi meni gre na živce prenašanje čvek - vsaj prekomerno, saj tračarimo tako v glavnem vsi user posted image . Meni je zelo pomembno, da se dobro razumemo, saj kadar ni vse Ok, to posredno vpliva tudi na nas. Jih pa ne štejem za zaupne prijateljice in zelo bistvenih stvari o meni tudi ne vedo - za kaj takega imam moža, sestro in najboljšo prijateljico.

(odgovor članu Mavrična zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.4.2007 9:19:13   
muki1
Moja sodelavka je pa Tanikaa user posted image  user posted image  user posted image , torej verjetno ni potrebno pisat, da je v službi zelo zabavno.
Pa še enga sodelavca imam, ki mi je zelo pri user posted image  in se fajn razumemo.
Ostalih pa kaj dosti ne srečujem, pa nimamo nekih odnosov ( razen spolnih, ko imamo kakšne službene fešte user posted image ).

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.4.2007 9:21:39   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Moja sodelavka je pa Tanikaa user posted image  user posted image  user posted image , torej verjetno ni potrebno pisat, da je v službi zelo zabavno.
Pa še enga sodelavca imam, ki mi je zelo pri user posted image  in se fajn razumemo.
Ostalih pa kaj dosti ne srečujem, pa nimamo nekih odnosov ( razen spolnih, ko imamo kakšne službene fešte user posted image ).

Eh Muki. Tudi jaz te mam rada user posted image

To za fešte pa bi lahko obdžala zase user posted image user posted image  Zdaj cela Slovenija ve, kako je pri nas user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.4.2007 10:18:02   
popi
Pri nas gremo na kosilo,kjer se čvek nadaljuje.
lp

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.4.2007 10:44:22   
puncica
Super se razumemo, ker smo same mlade smo pa 3-4 v pisarni. Sam če se je zdej kej spremenil ne vem, ker sem na porodniškem, upam da neuser posted image

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.4.2007 10:47:13   
Anonimen
prej nas je blo 9 v pisarni, večinoma babe, komerciala, đumbus, skos telefoni, pa vpitje en čez druzga in mi je blo kul. če maš delo pač delaš, jaz znam okolico odklopit, če ne pa čvekaš če ma druga čvekulja tudi čas.

zdaj sem na novem, sem v pisarni s sodelovcom. ni đumbusa. včasih čeprov imam delo mi zna bit malo dolgčas. drugače pa tudi z njim lahko kej počvekam brez problema :)

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
2.4.2007 11:03:15   
Mikica
Sem v pisarni z enim sodelavcem, občasno je prisoten še en zunanji sodelavec... pa se dobro štekamo, sicer pa sva v celem nadstropju samo 2 ženski. Ampak, ko pa moški začnejo čvekat, so pa hujši k babe user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.4.2007 11:06:11   
Moyca_
e boge, bogeuser posted image user posted image
na tečnobe mislimuser posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Mikica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.4.2007 10:11:23   
Pajaca
Jaz sem pa sama v pisarni, tko da če hočem družbo grem v jedilnico pa se že kakšen najde tam. Tko da men je prav fino.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.4.2007 14:26:09   
Jutra
Pri nas je tudi polno čvekuser posted image  Na srečo se lahko umaknem pred njimi.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.4.2007 20:34:47   
skokica01
V pisarni imam le eno sodelavko, ki je totalno OK. Ni klepetulja. Itak pa glede na količino dela, ki ga imamo nimamo časa čvekat neumnosti.
Osebno me zelo moti, če v pisarno zaluta kakšna taka, ki rada čenča in se ne zna odstranit. Jaz ponavadi kar rečem:"sori, ampak imam ful dela.", pa mi dajo mir.

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.4.2007 21:18:57   
iva01
jst sem drugač v pisarni z tremi moškimi čvekami, to je šele, ajoj kaj vsega sem že slišala, to so šele opravljivci pa čveke. Pa so vsi nad 40 pa do 50 let stari, ko bi su človek mislu da jih je že pamet srečala, drugač pa je fajn to dda lahk mal podebatira med šihtom, sedaj  sem večinoma v pisarni mi je prav bedno ko jih ni notr, če so kje odzuni

(odgovor članu skokica01)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.4.2007 7:49:56   
popi
Da bo še huje smo obračali nekaj mize in zdaj imam največjo čveko še bližje sebi.Tako,da se nasloni skor mi na mizo...Obup...
Kako naj se jo znebim?
lp

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.4.2007 14:28:28   
Jutra
Založi se z namiznimi regali, pa rožami... Malo se ogradi, če se da. Moraš imeti malo svojega prostorčka, če ne se ti pa odrola.user posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.4.2007 11:52:02   
Splet.Ka
Uf katastrofa. V moji prejšnji službi je bilo podobno.

Jaz sem potem zamenjala službo...ker se ograditi ni dalouser posted image

Cvetim...

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.4.2007 12:43:45   
Andra
Ko sem delal v računovodstvu, nas je bilo v pisarni 6 in to je bilo samo nerganje in opravljanje. Ko sem se lani vrnila iz porodniške, sem presedlala v informatiko, tam je pa super. V pisarni smo 3 in se krasno razumemo, ko klepetamo, klepetamo, ko pa delamo pa delamo. Vedno si najdemo čas za kratko spostitev, tudo o raznih problemih poklepetamo na glas, ker mogoče pa komu pride kakšna pametna ideja na misel.
Ene 4x na dan gremo na kavo...
Z veseljem grem v službo in rada delam to kar delam...

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.4.2007 16:54:24   
Magi*
jaz imam pa sodelavko in sodelavca. ona je pridna in tiha, vsake tolko se kaj pomeniva. si tudi pomagava. on je pa malo bolj čvekast, sam je redko v kancelariji, tak da, kadar je not, nama kar paše, da blebečeuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.4.2007 21:51:24   
soncek&luna
trenutno nobene sodelavke ali sodelavca... samo moj šef in jaz... pa se on je zelo malo v firmi

Mami, pika moja!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.4.2007 22:51:23   
Peli
Ma pr nas nas je tolk, na kar velikem prostoru, da se da ognt tistim ki jih nočeš srečat, pa da loh najdeš tiste s katerim se ti paše družit.
Se pa najdejo, opravljivke, hinavke, ta zagnane, zahrbtnice....

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?