soncece24
|
Jaz bi tudi lahko prav pop kdaj v trgovini. Najprej rabiš pol ure, da najdeš parkirplac, ker eni se postavijo čez 3 place, poševno, čez črto itd. ali pa še lepše, direktnega pred vhod ali pa v drugo vrsto, da niti mimo ne moreš Potem ti uspe parkirat, se dokopat do vozička ali košare, potem pa gremo v boj v interšparu se najraje sadju in zelenjavi kr izognem, ker je katastrofa kak se tam rinejo, pa z vozički celo polico zaparkirajo, da si niti nabasat ne moreš, pa enkrat je ena omika za mano stala za tehtanje in ko je oni pred mano vzel stvari s tehtnice je dobesedno meni čez ramo vrgla svoje sadje na tehntnico - valda sem ponorela, pa mi je rekla, da je bila pač hitrejša obe s prodajalko sva bile tak šokirane, da sva skor dol padle. najbolj me pa na delikatesi v luft vrže, ko ti kdo prav za ovratnik diha in se prek tebe steguje do klobas, kot da bo kaj prej na vrsti, če bo bolj za mano stal - potem pa še voziček v mene gura na blagajni.... eh, jaz sovražim nakupovanje hrane