|
Kako dolgo ste poskušale,ko ste prvič zanosile? 31.3.2007 15:10:31
|
|
|
|
oresteja
|
Lep pozdrav vse skupaj. Sem nova članica tega foruma,za katerega sem vesela, da obstaja, da si lahko s kom deliš svoje težave. Nanj me je opozorila moja najboljša prijateljica, ki je tudi pred kratkim ugotovila, da je noseča.Zelo sem vesela za njo, a hkrati ji malo zavidam. Tako kot verjetno veliko izmed vas imam tudi jaz en velik problem in ta je, da si zelo želim imeti otroka. Stara bom kmalu 27 let in mislim, da je že tudi skrajni čas.Že od nekdaj imam zelo rada otroke in tudi otroci se dokaj hitro navežejo name, se mi odprejo, zato sem se tudi odločila za sebi ljub poklic-sem namreč diplomirana vzgojiteljica.Pa preidimo k bistvu. S fantom sva se to leto odločila, da končno začneva delati na tem, da bi imela otroka.To počneva že od januarja, tako da bodo zdaj, če se tokrat še ni kaj zgodilo minili že štirje meseci.Malo mi je že odleglo, ko sem prebrala, da ste tudi mnoge izmed vas vsaki mesec tako zelo pričakovale tiste dneve (brez menstruacije). Pa me zanima, koliko časa je ponavadi normalno, da zanosiš in kako dolgo ste se ponavadi tiste, ki že imate otroke mučile do prve zanositve?Vem, da je to pri vsakem dokaj različno, pa me vseeno zanima, saj sem sama naletela na primere svojih prijateljic, kolegic in znank, ki so imele zelo veliko srečo in so zanosile zelo hitro, že po prvem mesecu planiranja oz. takoj ko so se odločili imeti otroka. Sama se sicer dobro počutim, sem zdrava,ne kadim,ne pijem in še nisem imela kakšnih zdravstvenih ali drugih komplikacij. Ne morem pa si pomagati in sem razočarana vsakič, ko se bližajo tisti dnevi v mesecu in do zdaj še ni bilo nikakršne zamude v dnevih.Nočem se preveč nervirati s tem,ker vem, da to ne vpliva dobro na vse, a je včasih to zelo težko. Kaj mi svetujete; se priporočam za kakšen odgovor.
|
|
|