Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mi se gremo "pokazat" v porodnišnic... 8.10.2004 13:11:12
|
|
|
|
Erdbeere
|
Čakam kaj bo.........
|
|
|
|
Mi se gremo "pokazat" v porodnišnic... 8.10.2004 13:55:56
|
|
|
|
ninca
|
:sloncek::sloncek::sloncek: upam da :nosecka: in :duda: čimprej prideta; zdrava in :love: srečna, v 9nebesa, domov!!! poročilo pa obvezno ;)
|
|
|
|
Mi se gremo "pokazat" v porodnišnic... 8.10.2004 14:44:26
|
|
|
|
niki5
|
držim pesti in navijam zate :bravo: če ne bo danes bova pa še malo tole nosečko uporabljali :nosecka: to je pa tudi nekaj ;)
|
|
|
|
Mi se gremo "pokazat" v porodnišnic... 8.10.2004 19:52:56
|
|
|
|
*
|
OOOO..tebe sem pogrešala..in napačno napisala nick name..saj sem vedela. Aly a ti še kar hodiš okrogla naokoli? Zakaj nočeš še roditi..heheheh!:)-
|
|
|
|
Mi se gremo "pokazat" v porodnišnic... 8.10.2004 19:56:42
|
|
|
|
Aly
|
Tako, smo že doma - še vedno kot :nosecka::nosecka::nosecka: . Kaj hočemo, naš otroček se je očitno odločil, da bo ostal še v trebuščku, verjetno tudi zaradi bližajočih se ohladitev :) . MV kljub vsem popadkom in bolečinam še vedno zaprt, popadki prav tako dobro vidni na CTG, posteljica v redu, pretoki tudi, plodovnice dovolj......in baje bo naš :duda: zelo velik :sloncek: ... morda pa zato potrebuje toliko predpriprav :)-:)-:)- . Ja, kaj hočemo, iz tako idealnih pogojev pa ja ne bomo pritiskali na našega bebeka :love: ..... Bomo v dobro njega pač prestajali te bolečine še naprej.... dokler ne bo čas..... V ponedeljek zjutraj pa ponovno na pregled ...... mogoče bo pa takrat 9nebesa LP Aly
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?