Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vichy (oblikovanje postave ) 30.3.2007 18:05:00
|
|
|
|
tjaga
|
To pa mene tudi zanima.Sem si mislila zadevo nabavit, vendar imam vedno tisti glas v ušesih, da si moramo kremo dobro vmasirati v kožo. Potem se pa vprašam, kaj pomaga, ali je to krema ali močna masaža?
|
|
RE: Vichy (oblikovanje postave ) 30.3.2007 18:06:21
|
|
|
|
caillou
|
zvarek Drugače se pa zvarek imenuje LIPOSCULPTURE.
|
|
RE: Vichy (oblikovanje postave ) 30.3.2007 18:08:16
|
|
|
|
tjaga
|
Sorry,sem prehitro brala, sem mislila, da sprašuješ za kremo. Kakorkoli, če se odločiš, sporoči, kakšen je učinek .
|
|
RE: Vichy (oblikovanje postave ) 30.3.2007 18:09:42
|
|
|
|
caillou
|
Pomoje pride v poštev že tako suhicam ali pa pri tistih, ki se spravljajo na diete, seveda ob ustrezni telovadbi. Mene tudi mika, ker imam z višijem do sedaj dobre izkušnje. Tole se mi pa zdi kar malo vesoljsko.
|
|
RE: Vichy (oblikovanje postave ) 30.3.2007 20:01:18
|
|
|
|
dory
|
ne nuca....jst sem mela vichy lani,ko sem mela obenem se 3md...pa ne vem kaj mi je nardilo postavo :) zej mam pa nuxe in sem so far izredno zadovoljna...res pa je,da mam obenem tud aerobiko:)
|
|
|
|
RE: Vichy (oblikovanje postave ) 30.3.2007 20:08:37
|
|
|
|
ona
|
Za tole nuxe kremo so tudi meni rekli,da je ful učinkovita,ker je narejena na bazi kofeina in kofein že itak izloča vodo s telesa! To kremo mi je priporočila terapevtka,ki meni odstranjuje celulit-glej gornjo temo
|
|
|
|
RE: Vichy (oblikovanje postave ) 30.3.2007 20:09:58
|
|
|
|
dory
|
IZVIRNO SPOROČILO: ona Za tole nuxe kremo so tudi meni rekli,da je ful učinkovita,ker je narejena na bazi kofeina in kofein že itak izloča vodo s telesa! To kremo mi je priporočila terapevtka,ki meni odstranjuje celulit-glej gornjo temo no pol sem se ok odlocla...kupla dve kremi in eno dobila za gešenk:)...neki bo ocitno mogl bit :)
|
|
|
|
RE: Vichy (oblikovanje postave ) 30.3.2007 20:23:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Za tole nuxe kremo so tudi meni rekli,da je ful učinkovita,ker je narejena na bazi kofeina in kofein že itak izloča vodo s telesa! Še en razlog več, da uživam v kavi
|
|
|
|
RE: Vichy (oblikovanje postave ) 30.3.2007 21:31:18
|
|
|
|
caillou
|
Še en razlog več, da uživam v kavi A to je to ?
|
|
RE: Vichy (oblikovanje postave ) 30.3.2007 23:27:45
|
|
|
|
* Mateja *
|
Jaz sem dobila tole tanovo Lipo metric in se mi zdi u redu stvar, ful mam bolj napeto kožo! Še testiram!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Partnerhmm...Ali bi bili še naprej z partnerjem, če bi vas vdaril?da (
9%)
mogoče, če bi mi zagotovil da se več ne ponovi (
32%)
ne (
59%)
Število vseh glasov: 290Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!