|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čas teče po polževo...
8.10.2004 10:23:03   
špelin@
Pa to ni res, danes sem prav jezna sama nase!

Že dva dni sem obupno na trnih, ker si takooooooo želim, da M ne bi prišla... Hvalabogu, prej nisem imela časa razmišljati o tem. Od včerajšnjega popoldneva pa samo še jokcam, ob vsaki stvari mi gre na jok. Najprej sem gledala risanko (!!!) Labodje jezero z mojo veliko piko in sem, ko sta se princ in Odette dokočno našla, jokala kot dež. Potem sem tulila ob filmu na Hallmarku, danes imam oči kot angora zajec ob branju najbolj brezveznih stvari na internetu :((

Očitno me PMS grabi z vso silo (kaj vse dela psiha, nikoli se mi ni to takole dogajalo), zdaj samo še čakam, da se ulije, pol bomo pa še bolj tulili! A se mi mogoče že rahlo meša?? :zmeden:

Najbolje, da se popoldne res odpravim v gozd po kostanj.

Imejte se lepo, drage moje, mislim na vas :rozica::rozica::rozica:

:angel:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Čas teče po polževo...
8.10.2004 12:12:31   
pi
Kako dolgo pa te že zamuja M:hudicek: ?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Čas teče po polževo...
9.10.2004 9:57:51   
cat
Jaz sem tudi malo na trnih, ker ne vem kaj naj pričakujem:zmeden:. Ali bo že enkrat prišla ta M, saj je danes 21 dan, in prejšnji mesec sem jo dobila točno na 21 dan(1.v življenju, drugače jo imam na 28-29 dni). Bila sem zeloo :(:((:( tečna in jokasta, zdaj pa je kr naenkrat vse uredu:zmeden:, in prav fajn se počutim. Zanimivo, a ne?:) Bom zdej totalno izklopla in ne bom več mislila na to, kaj pa če sem vseeno :nosecka:? Imejte čimlepši vikend, pa čeprav je malo deževen! p.s.: Danes grem s kolegico v kino in se že zelo veselim:bravo:. Pa,pa.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?