|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kam gre denar
29.3.2007 20:40:38   
Anonimen
Ravno razmišljava s partnerjem. Prihodkov imamo okoli 180.000 bivših sit. S tem plačamo položnice in vse kar pač potrebujemo (smo 3). Kredita nimava nobenega. Ampak uspe nam priti čez mesec, No pa tudi tudi novo smučarsko opremo smo nabavli letos in mora nam uspeti registrirati avto pa še 100 drugih stvari. Največ seveda damo za hrano. Večkrat kupimo kaj na Bolhi vozimo se s slabim avtom... Ampak nikoli ne tarnamo okoli (razen če jaz pojamram na RR). Večina okoli nas non stop jamra, kako komaj pridejo skozi mesec vsi imajo neke kredite in tudi mnogo višje prihodke. Prijateljica je dobila novo službo, takoj čez en teden vzela kredit za novo plazma televizijo

Sedaj pa mi povejte, kam še gre denar? Ok če sta 2 kadilca, je ena škatla cigaret po mojem ena 2 evra, no to bi bilo če skadita skupaj škatlico na dan okoli 60 Evrov na mesec. Kaj je še drugega takšnega?

No po mojem kolikor imaš toliko zapraviš in vesela sem da nam uspeva vsaj za enkrat user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kam gre denar
29.3.2007 20:49:45   
Naja31
Mi gremo 1x na teden v trgovino in vsakič tam pustimo v povprečju 80 eurov, če je na sporedu nakup plenic, pralnega praška ipd,. pa še več. In v enem mesecu se nabere.
Pa položnic imamo sigurno za 300 eurov vsak mesec. Pa še benzin, dva avta, 200 eurov. Ni ga tako težko porabiti.
Nimamo pa nobenega kredita ali dolga.

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 29.3.2007 20:50:58 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2007 21:04:21   
pikica13
Tudi jaz se sprašujem, zakaj nekateri toliko jamrajo. Ampak star pregovor pravi:
Kdor jamra, mu je treba stran vzet! Tudi midva imava približno toliko prihodka (skupaj seveda), položnic za dobrih 400E, pa kredita za stanovanje 250!
Predobro jim gre!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2007 21:30:01   
Olivija
180.000 - oba skupaj user posted image , resnično vaju občudujem. Moram priznat, da midva očitno ne znava varčevati. Raje ne napišem koliko imava skupaj. Se pa trenutno trudiva privarčevati od 100.000 - 150.000 na mesec, pa nama še nekako ratuje. Jamrava pa ne, ker se zavedava, da se imava fajn in samo upava, da bo tako tudi ostalo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.3.2007 21:40:05   
Dream
Midva si stanovanje še urejava, sicer nama ne manjka več veliko, vendar tudi ne jamrava. To bova pač speljala, potem bo pa kakšna druga stvar, da nama slučajno ne ostane preveč v denarnicah... V trgovinah lahko dosti zapraviš, tako da vsaj jaz osebno cene kar dobro pregledam, da še kaj prihranim. Imava dva avtomobila, vse sprotne stroške, pa še kaj nenapovedanega se pojavi, ampak se da preživet. Najini plači pa niti slučajno nista blesteči...

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.3.2007 23:01:24   
Anonimen
Midva imava samo kredita in položnic več k 180.000user posted image
Kredit je bla pač nujna zadeva, če sva hotla pridt do stanovanja, ni blo glih ene izbire.
Pri položnicah tudi ni glih izbira večinoma, edin oba imava življenjsko zavarovanje.
Hrana, čistila... naju pride okoli 100.000(z hrano za mački vred), pol sta pa kle še dva avta ne glih nova k se rada kvarta, pa registracije, gume.....
Samo za bencin dava mesečno oba skupaj ene 80.000user posted image -jaz ne dobim povrnjeno k sm študentka.

Tako da user posted image ker vam rata z tem denarjem živet. Meni niti približno ne znese. Se pa ne pritožujem, nama zaenkrat nič ne manjka.

(odgovor članu Dream)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.3.2007 7:23:48   
zanika
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ravno razmišljava s partnerjem. Prihodkov imamo okoli 180.000 bivših sit. S tem plačamo položnice in vse kar pač potrebujemo (smo 3). Kredita nimava nobenega.

Hm... Če bi živela v podnajemniškem in plačevala najemnino, vama zagotovo nebi zneslo. Okrog 100.000 bivših sit bi pustila kar lastnikom. Pa ostali stroški...
Jaz dobim vsak mesec nakazano na račun 400 eurov (200 eurov imam kredita in ostalih otegljajev). user posted image  150 eurov gre za mesečno nabavo hrane, 200 eurov za del položnic in plačilo stroškov v bloku, 50 eurov pa porabim za prevoz. V službi ne hodim na toplo malico, ker mi finančno ne znese.

Stanovanje je v lasti mojega. On tudi plačuje ostali del položnic in vse velike nakupe (kurilno olje, bela tehnika, pohištvo - še vedno prenavljava, pa tudi občasno mi financira izpite na fakulteti - ti so sedaj okrog 75 eurov).

Ne znam si predstavljati, kako bi s svojo plačo plačevala podnajemniško stanovanje. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.3.2007 7:39:47   
Anonimen
ja dobra sta. midva nič ne jamrava oz počas začenjava :) ker nama novogradnja vse požre :) midva imava čez 200 jurjov samo kreditov in varčevanj, kje so še položnice, 100 jurjov in več za hrano vsak mesec, pa en kup zavarovanj, pa 2 avta, pa še vrtec nama sleduje. user posted image

(odgovor članu zanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.3.2007 7:53:39   
anabanana
Anonimna vsa častuser posted image  Midva z cca 2.000 EUR skupnega dohodka na mesec komaj sfolgavauser posted image  Dostikrat se zgodi, da moj še kaj dodatnega oddela, da gremo komot čez mesecuser posted image  Meni gre čez 100jurjev samo za hrano (plus čistila in te stvari), nekaj so krediti(pa ne prehudi), vzdrževanje hiše, obleke, ... ma te prav občudujem, kako vama sfolga no.

krepat ma ne molat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.3.2007 8:06:06   
Anonimen
men pa neki ni jasn.. 100.000 za hrano??????? user posted image user posted image Ne vem, no.. midva sva 2, pa dava za hrano cca. 40.000.. pa se mi ne zdi, da če bi mela npr. 2 otroka, da bi me tok pol pa cca. 60.000 več pršlo...user posted image user posted image

(odgovor članu anabanana)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
30.3.2007 8:28:49   
Taula
men pa neki ni jasn.. 100.000 za hrano??????? Ne vem, no.. midva sva 2, pa dava za hrano cca. 40.000.. pa se mi ne zdi, da če bi mela npr. 2 otroka, da bi me tok pol pa cca. 60.000 več pršlo...

Biba 100 tisoč bivših sit oz. še več ni težko zapraviti za hrano. Kupuješ razne piškotke, čokoladke, sokove, coca colo, vsak dan sveži kruhek, ker en dan star kruh ni več dober, narezano slamo..itd. pa se nabere. Pri hrani se da ful prihraniti, če primerjaš cene, namesto sadnih sokov kupuješ tudi npr. sok za zalivanje, kupiš salamo v kosu...itd. Še vedno kupiš kvalitetno hrano, da ne bo pomote. Sama za hrano ne zapravim toliko, poznam pa en par ki sta sama in zapraviti konkretno več kot 100 jurjev v enem meseci. Tri tedne živita ko carja in se presiravata, zadnji teden pa jesta ko reveža. Sta tipičen primerek ljudi, ki non stop stokajo, kljub visokim dohodkom. Eni imajo lahko nekaj tisoč evrov na mesec, pa ne bodo preživeli brez minusa na računu, ker ne znajo delati z denarjem, eni pa delajo čudeže in lepše živijo z manjo kot tisoč evri na mesec.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.3.2007 8:29:33   
MarijaPo
Kapo dol. 180 jurijev na mesec je res fuuuulll malo. Mi porabimo okrog 1.700 evrov na mesec in smo tud trije in tud nimamo nobenega kredita in nismo kadilci in ne uporabljamo dosti avta (oba z mozem imava sluzbo na pes).

Res ste pridni. Cestitam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.3.2007 8:34:01   
Putka
Če nič ne kuhaš, ali pa samo špagete in sendviče ješ, potem zapraviš 150EUR na mesec. Če pa si privoščiš kvaliteten obrok, pa porabiš 100.000 brez težav. Ne mislim zaje.., ampak zelenjava je draga, lep kos mesa in sveže ribe tudi, da ne govorimo o mlečnih izdelkih, ki jih mi ziher za 100EUR na mesec pokurimo. Mleko, jogurti, skuta, sir.
Pa naša tamala pri štirih poje za odraslega. Potem pride pa še ostala špecerija zraven, se pravi praški, čistila, kozmetika (pa ne ličila).

Pa vsak dan grem po svež kruh in še kaj malega, tistih par eurov ponavadi pozabim prištet, ampak 3+3+3 se nabere.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.3.2007 8:35:03   
Anonimen
več ni težko zapraviti za hrano. Kupuješ razne piškotke, čokoladke, sokove, coca colo, vsak dan sveži kruhek, ker en dan star kruh ni več dober, narezano slamo..itd. pa se nabere. Pri hrani se da ful prihraniti, če primerjaš cene, namesto sadnih sokov kupuješ tudi npr. sok za zalivanje, kupiš salamo v kosu...itd. Še vedno kupiš kvalitetno hrano, da ne bo pomote. Sama za hrano ne zapravim toliko, poznam pa en par ki sta sama in zapraviti konkretno več kot 100 jurjev v enem meseci. Tri tedne živita ko carja in se presiravata, zadnji teden pa jesta ko reveža. Sta tipičen primerek ljudi, ki non stop stokajo, kljub visokim dohodkom. Eni imajo lahko nekaj tisoč evrov na mesec, pa ne bodo preživeli brez minusa na računu, ker ne znajo delati z denarjem, eni pa delajo čudeže in lepše živijo z manjo kot tisoč evri na mesec.
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

men pa neki ni jasn.. 100.000 za hrano??????? Ne vem, no.. midva sva 2, pa dava za hrano cca. 40.000.. pa se mi ne zdi, da če bi mela npr. 2 otroka, da bi me tok pol pa cca. 60.000 več pršlo...

Biba 100 tisoč bivših sit oz. še več ni težko zapraviti za hrano. Kupuješ razne piškotke, čokoladke, sokove, coca colo, vsak dan sveži kruhek, ker en dan star kruh ni več dober, narezano slamo..itd. pa se nabere. Pri hrani se da ful prihraniti, če primerjaš cene, namesto sadnih sokov kupuješ tudi npr. sok za zalivanje, kupiš salamo v kosu...itd. Še vedno kupiš kvalitetno hrano, da ne bo pomote. Sama za hrano ne zapravim toliko, poznam pa en par ki sta sama in zapraviti konkretno več kot 100 jurjev v enem meseci. Tri tedne živita ko carja in se presiravata, zadnji teden pa jesta ko reveža. Sta tipičen primerek ljudi, ki non stop stokajo, kljub visokim dohodkom. Eni imajo lahko nekaj tisoč evrov na mesec, pa ne bodo preživeli brez minusa na računu, ker ne znajo delati z denarjem, eni pa delajo čudeže in lepše živijo z manjo kot tisoč evri na mesec.

no mi smo 4je. položnica mercator je čez 100 jurjov in tukaj je poleg hrane tudi kozmetika, plenice, čistila, sem in tja kak kos oblačil, cdji prazni, kake druge tehnikalije, žernice pa kaj js vem kaj še vse. delikates in vsak dan svežega kruha pa ne kupujemo, niti sokov. smo večji potrošniki jogurta, sadja in zelenjave, skute.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
30.3.2007 8:46:07   
Putka
Pri hrani se da ful prihraniti, če primerjaš cene, namesto sadnih sokov kupuješ tudi npr. sok za zalivanje, kupiš salamo v kosu...itd. Še vedno kupiš kvalitetno hrano, da ne bo pomote.

Tole pa zame ni kvalitetno, da cuker pa barvo z vodo zalivaš. Raje si kupim sadni sok s 100% sadnim deležem ali pa vodo pijem.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.3.2007 8:57:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Če nič ne kuhaš, ali pa samo špagete in sendviče ješ, potem zapraviš 150EUR na mesec. Če pa si privoščiš kvaliteten obrok, pa porabiš 100.000 brez težav. Ne mislim zaje..,

Naj povem da vseeno jemo zdravo. Res je, da kupim v Šparu pakirano meso za juho in vsako govejo reberco počasi razrežem zraven dodam kosti, katerih kilogram pride 50 centov in delam domače rezence, saj stane 10 jajc polovico toliko kot pa paket rezancev.  Vsak dan skuham kvaliteten obrok špagete jemo za večerjo, če bi jedli sendviče bi po mojem še dražje prišlo, žemljica + klobase + sir 1. sploh se ne bi najedli in bi moral pojesti vsak najmanj 2 pa pride 2x več.

Jogurte tudi jemo in pride eden 35 bivših tolarčkov (šparov) Mleka tudi spijemo kar veliko, kupim #skupaj tam kjer je trenutno v okciji.

Kot solato večkrat pripravim zelje ki je trenutno od solat najcenejše. Včasih vloženo koruzo ki pride najceneje 100 bivših sit. Tudi veliko pečem

(odgovor članu Putka)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
30.3.2007 9:05:42   
Anonimen
ne štekam zakva je treba bit anonimna??!! :)

kok pa zapraviš da se voziš od ene do druge štacune po mleko v eno po jogurt v drugo? sej sama bi tut rada znala pri hrani kej pršparat pa enostavno ne znam??!! pa ne zapomnim si vseh cen kje kok kej stane po vseh teh reklamah k jih dobim dam.ne vem a to ti vse spremljaš pa pol letaš sem pa ke al kako?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
30.3.2007 9:16:23   
Taula
Govorila sem o primeru, katerega jaz osebno poznam. Nikogar nisem obsojala, tako da ne jemati vse osebno in pisati kaj vse vi kupujete za 100 tisoč sit. Jaz pravim naj se vsak drži načela..naj porabi tolko denarja kot ga ima. Če si lahko privoščiš vsak dan sadne sokove, svež kruh itd. in lepo preživiš čez mesec brez jamranja, potem tako živi.user posted image Če pa si na koncu meseca v minusu, potem je pač treba šparati, in nekaj se da prihraniti tudi na tem, da pogledaš kaj vse kupuješ in kaj bi lahko prenehal kupovati. Če te pa ne moti minus na koncu meseca..potem pa tudi po šparanju na hrani ni potrebe.
Bolj razumljivo kaj sem želela napisati?user posted image   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.3.2007 9:37:13   
Putka
dodam kosti, katerih kilogram pride 50 centov in delam domače rezence, saj stane 10 jajc polovico toliko kot pa paket rezancev.

Kot solato večkrat pripravim zelje ki je trenutno od solat najcenejše. Včasih vloženo koruzo ki pride najceneje 100 bivših sit.

Jaz še kosti ne kupim, tako da 50 centov prišparamuser posted image . Pa domače rezance od tašče mama take dela, da tamala sploh drugega v juhi ne je.

Zelje je itak zelo zdravo, mi ga res ogromno pojemo! Koruzo pa kupim raje sveže zamrznjeno, pa jo mal z vročo vodo prelijem (za v solato) ali pač direkt v lonec vržem. Se mi zdi boljša kot iz pikse, kjer včasih dobiš čist brez okusa. Pa še ni treba vsega paketka porabit, ostanek vržem v skrinjouser posted image .

Pri nas pač radi dobro in kvalitetno jemo, to pomeni da pač ne gledam čisto na vsak cent. Pa tudi ta najcenejšega ne bom samo zaradi cene kupila, če mi ni všeč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.3.2007 11:19:22   
Ženkica

. Prijateljica je dobila novo službo, takoj čez en teden vzela kredit za novo plazma televizijo

He he, tipična fora za ljudi, ki ne znajo ravnat z denarjem. Plazma televizorji bodo čez cca 1/2 leta za vsaj še tretino cenejši, če ne še več (cene tehniki ful padajo, npr. poglejte LCD monitorje za računalnik; pred nekaj leti je bil to luksuz, drago k pr norcih, danes ga dobiš za slabih 40 jurjev in to 19 inčnega).

Pri nas se za hrano kar dosti porabi, no, se mi zdi; si pa tudi privoščiva kakšnega lososa, kakšen dobro buteljko, suho sadje (nežveplano), vsaj 2x na teden jeva ribe, 1x na teden jeva zunaj. Aja, pa Aptamil Comfort je tudi kar drag user posted image .
Ne pustim pa npr. da se kupuje junk food; je nezdrav, pa še redi po nepotrebnem.

Zaenkrat nam gre kar ok, če bo vedno tako bom zadovoljna, no ja, tudi če bo boljše bom zadovoljna, da le ne bi bilo slabše.

Gre pa ogromno dnarja za to user posted image  hišo; že 3 leta jo urejeva, pa še vsaj 3 bodo potrebna da bo vse tipi topi.

Aja, še to sem hotla povedat; včasih malo opazujem v trgovini, predvsem ljudi, ki se jim vidi da imajo mogoče malo nižji standard kaj nakupujejo, ojej, ojej  - same bedarije; čipsi, kokakole, polno enga sranja. A to je vse treba, po mojem da ne.
Pa ravno ta teden se je v Leletu en par pričkal; sta kupovala plenice, pa je on reku, da včasih je blo pa dobr, ko so vse na roke prali (tetra), da zdj so pa otroc itak razvajeni in da so tiste ta najbolj pocen čist dobre, nč se ne bomo zmišljeval user posted image user posted image . In potme ju vidim zunaj, z nekim fensi šmensi avtom, zgledla je bolj kot ne nov, karavan, skratka, za kozlat. Samo da se navzven vidi kao luksuz, otroku pod ritko pa itak noben sosed ne gleda kakšne plenice ma, pa tut če se tamalmu vse vname. Skratka, na živce mi gre to razkazovanje z avtomobili in raznimi nepremičninami, doma pa za jest nimajo, pa hitr je vse dobro za naše otroke.

Se opravičujem, moj post je brez repa in glave, priznam.

Ženkica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.3.2007 11:28:24   
Anonimen
100.000 za hrano in čistila:(da razložim)
30.000 sam hrana za muce in pesek(hranim jih z hillsom je pač drag-to niti približno ne mislim spreminjat, tako kot sebe ne bašem z mcdonaldsom tud mačk ne bom s kite katom...)
25.000 moja malica v službi in kava zjutraj z sodelavci(delam do šestih in gremo vmes na kosilo, malica v lj. je 4 evre)
15.000 njegova malica v službi(včasih sendvič včasih malica v gostilni, odvisno koliko časa je v službi)
30.000 hrana, čistila....za doma

Meni se glih ne zdi pretiravanje. Cele dneve pa ne mislim živet od kruha in sira. Če bi imela oba delavnik do treh ja, tako pa ni šans. Midva prideva oba domov po šesti uri. Je pač treba jest. Ne morem pa od sedme zjutraj pa do sedme zvečer živet z sendvičemuser posted image -že tako moram pazit kaj jem, zaradi zdravja

(odgovor članu Ženkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
30.3.2007 12:00:51   
Taula
Pa ravno ta teden se je v Leletu en par pričkal; sta kupovala plenice, pa je on reku, da včasih je blo pa dobr, ko so vse na roke prali (tetra), da zdj so pa otroc itak razvajeni in da so tiste ta najbolj pocen čist dobre, nč se ne bomo zmišljeval . In potme ju vidim zunaj, z nekim fensi šmensi avtom, zgledla je bolj kot ne nov, karavan, skratka, za kozlat. Samo da se navzven vidi kao luksuz, otroku pod ritko pa itak noben sosed ne gleda kakšne plenice ma, pa tut če se tamalmu vse vname. Skratka, na živce mi gre to razkazovanje z avtomobili in raznimi nepremičninami, doma pa za jest nimajo, pa hitr je vse dobro za naše otroke.

Ženkica

Tole je tudi meno ogabno. Pozam primer trčene babe (milo rečeno), ki je imela določeno koliko plenic na dan bo porabila na otroku.user posted image user posted image  Pa niti slučajno nista bila revna..oba visoko izobražena, ona doktorat, on magisterij. Ona je vedno bila oblečena po zadnji modi, v draga oblačila, otroka je pa pustila v lastnem dreku da ne rečem drugače, ker se je prezgodaj pokakal in ni bilo po njenem planu rabe plenic na dan. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
30.3.2007 12:06:29   
Anonimen

Pa ravno ta teden se je v Leletu en par pričkal; sta kupovala plenice, pa je on reku, da včasih je blo pa dobr, ko so vse na roke prali (tetra), da zdj so pa otroc itak razvajeni in da so tiste ta najbolj pocen čist dobre, nč se ne bomo zmišljeval . In potme ju vidim zunaj, z nekim fensi šmensi avtom, zgledla je bolj kot ne nov, karavan, skratka, za kozlat. Samo da se navzven vidi kao luksuz, otroku pod ritko pa itak noben sosed ne gleda kakšne plenice ma, pa tut če se tamalmu vse vname. Skratka, na živce mi gre to razkazovanje z avtomobili in raznimi nepremičninami, doma pa za jest nimajo, pa hitr je vse dobro za naše otroke.

Ženkica

Tole je tudi meno ogabno. Pozam primer trčene babe (milo rečeno), ki je imela določeno koliko plenic na dan bo porabila na otroku.user posted image user posted image  Pa niti slučajno nista bila revna..oba visoko izobražena, ona doktorat, on magisterij. Ona je vedno bila oblečena po zadnji modi, v draga oblačila, otroka je pa pustila v lastnem dreku da ne rečem drugače, ker se je prezgodaj pokakal in ni bilo po njenem planu rabe plenic na dan. 

Za user posted image - in taki ljudje imajo otrokeuser posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
30.3.2007 22:03:06   
Anonimen
Midva imava skupno 2500€ prihoskov. Od tega 60 tisoč za hrano, 30 za bencin, 20 za zavarovanja, namensko varčevanje 15 tisoč, položnice 60 tisoč...vse ostalo za kavice, počitnice-morje, kakšna darila, da ne govorim o odvetnikih...no, pa zračunajte, če kaj prišparamo.
Včasih več, včasih manj.Pa sva brez kreditov in limitov.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
31.3.2007 2:21:27   
Anonimen
Kam gre denar? Hmmm... bi bila vesela, če bi mi to končno kdo povedal. Kajti že 13 let služim svoj lasten denar, pa se mi niti približno ne sanja, kam izginja. Vem sicer za osnove, ampak preostanek... izgine... ni ga... je šel pa-pa... ne vem... Pod osnovo pa spada najemnina (500 €), stanovanjski stroški (150 €), dva mobitela z dvema Monetama (300 €), šola in vrtec (100 €), zavarovanja (160 €), varčevanje (40 €), izredno šolanje (20 €), "kredit" (40 €),... Prej je bil še moj "kredit" (200 €) in avto (500 €), sedaj bo pa drug avto (500 - 1.000 €) in varčevanje za kurilno olje (100 €). Ves čas pa seveda gospodinjski stroški (hrana, pijača, cigareti, čistila, oblačila itd.) okrog 500 €.
Preostanek našega družinskega proračuna pa... ej, ne vem... tista, ki ga najde, naj mi ga, prosim, vrne... Nagrada - veselje za poštenost. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?