|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Testiranje na alergološkem oddelku Pek LJ
29.3.2007 14:09:00   
KIKI****
S hčero sva danes po več kot 2 mesecih končno dobile izvid IgE protiteles-sum alergije na amoksicilin.

In ko sem jo danes naročala na sprejem za na odelek sva dobili datum komaj 3.9.2007.
Meni je to zelo pozno in še ne vem če bom dobila sobo fraj da bi lahko tudi spala ob njejuser posted image  (no to bomo že izvedli)

Potem sem klicala nazaj ker sem pozabila sporočit, da bi lahko imela Klara prednost zaradi prirojene srčne napake in ker mora dobiti zaradi tega v primeru kake hude poškodbe dobiti antibiotik (potrebuje ustrezno profilakso zaradi endokarditisa) bi bilo fino če se to izvede čimprej. Alergija je nastopila 1.1.07.

No in zdaj so rekli da majo res vse nabito polno ampak da naj pokličem v nedeljo zvečer če bo kdo odpovedaluser posted image

A ste tiste ki ste šle z otročki na testiranje tud tko dolgo čakale na sprejem? In ali ste bile v sobi z otročki in koliko je za plačati na dan?

hvala za info.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Testiranje na alergološkem oddelku Pek LJ
29.3.2007 21:07:35   
triša
Jaz sem klicala sredi decembra pa so naju naročili 30 januarja. Tako da smo čakali en mesec in pol. Tudi meni so rekli naj kličem v nedeljo ali ponedeljek če kakšen odpove, pa sem enkrat klicala pa je bilo polno. Čeprav sem potem ko sva ble tam na provokaciji vidla da ni blo nobenega od naročenih in sva ble v sobi za dojenčke sami.
Jaz sem bla tam skos, čez cel dan tudi moj mož. Ponoči sem pa tam spala na počivalniku. Zdaj imajo nove in so ful udobni. Tako da s spanjem ni bil noben problem, če izvzamem sestre ki so ful glasne in ropotajo in čvekajo celo noč, da kar doni po hodniku do sob. Tako da sem jim enkrat šle rečt naj nehajo.
Moraš pa biti skos v sobi, tudi tv ne smeš malo pogledat. Ti pa priporočam da si skos zraven otroka, ker sem vidla enga revčka, ki ga je ati pustil samega (je šel na kosilo), ta mali se je pa zbudi prehitro in je jokal, sestre pa so ble ful živčne. Ne vem kaj bi delale če nas tam sploh ne bi bilo?

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.3.2007 17:35:21   
KIKI****
Triša hvala.

Saj jaz bi bila cel dan z njo, drgač nima smisla da sem z njo. Bi bla pa sama, ker nekdo mora bit z sinom doma, pa še predaleč sva da bi se nonstop vozili, tko da bi spala pr teti v Domžalah če ne bi dobila frej postelje poleg nje.

Upam da dobimo datum čimprej, ker tko dolgo čakat se mi zdi pa že absurd.

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2007 17:40:22   
Pi-kica 1
Midva sva bila pred kratkim. V glavnem ni problem ostat čez noč pri otroku in nič ne stane. Dobiš pa počivalnik, ki je še kar udoben. Edino, če je gužva, ne moreš prespat. Ni pa nujno, da bosta sploh ostali čez noč, ker večina provokacij je enodnevnih. 

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.3.2007 19:54:12   
KIKI****
Pi-kica 1

midve imava 3 dnevno provokacijo in je rekla sestra da bova skoraj sigurno vsaj dva dni na oddelku, glede na izvide.
Tako da hvala za informacije. Jaz upam, da bova lahko ves čas skupaj in da ga bova lepo izkoristili.

A kdo ve kako je s plenicami? No takrat bo verjetno že brez , ker se odvajamo od njihuser posted image  ampak če po naključju dobiva prosto mesto prej če kdo odpove, jih morava imeti sabo? Kaj pa oblačila za čez dan? Verjetno vse sabo a ne, saj ne bo tam za to da bi bila ves čas v pižami...

A se lahko gredo kam igrat ali so ves čas v sobi?

Hvala

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.3.2007 22:30:28   
triša
Kiki vse ti tam dajo, plenice, oblačila, mazat jo pa itak ne smeš zaradi alergije. Provokacije nikoli niso enodnevne, en dan trajajo le kožni testi.
A sina pa ne more ati ta čas pomerkat?
Saj te ta mala ponoči tam ful rabi, ker so sestreuser posted image , sicer so zelo prijazne niso pa materinske. Če me razumeš kaj mislim. V bistvu otrok zamenja že prostor in hudo bi bilo če se ponoči zbudi mame pa ni zraven. Sicer pa nevem koliko je tvoja stara.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.3.2007 12:46:22   
bini
O, tole je pa tema za nas, ki imamo pravokacijo za amoksicilin 23.4. - torej čez 3 tedne... ja, tudi mi smo imeli datum že v začetku januarja ampak ker je mala takrat mal smrkala in kašljala mi je sestra kar po telefonu rekla, da škoda da bi hodile, ker mora bit 100% zdrava, drugače jo že takoj domov pošljejo... no, potem smo januarja dobili ta datum aprila in zdaj upam da bo zdrava...
drugače pa bo naša mala junija stara 3 leta in je pri cca 1,5 letu enkrat malo odreagirala na amoksiklav AB s koprivnico - obstaja sedaj pač sum na alergijo in je treba naredit to pravokacijo... je pa meni sestra rekla po telefonu, da je število dni koliko traja lahko zelo različno - 2 do 5 dni user posted image ... pa me zanima če triša ti mogoče veš od česa je to odvisno, ker bomo imeli kar organizacijske priprave zaradi še manjšega škratka, ki bo takrat tudi doma... tudi midva z možem nameravava biti izmenično pri njej non-stop, ker mislim, da bi zelo slabo sprejela to, da bi bila sama...
hvala za vsako dodatno info.
lep vikend user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.3.2007 22:23:31   
triša
BINI jaz sem ji doma že dala kislo smetano v pire in je blo o.k (je mela sum na kravje mleko) . Tako da sva tam eno noč prespale na drugo jutro sva šle domov. Provokacija traja ponavadi od torka do petka.
Ja fajn je da si skos tam, imajo tudi bone za kosilo tako da lahko tam je mislim  da so 3 e, edino stuširat se nimaš kje, pa wc je kilometre stran. Tako da je faj da maš kakšne higienske robčke, trenirko, kaj za spit pa pojest. Aja jaz sem mela s sabo deko in copate ker se mi zdi ful grdo ko vidim ene starše ki hodijo not v čevljih, ta mali otroci se pa po sobi plazijo.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.4.2007 20:22:49   
KIKI****
Triša, sej tamalga bo pazil očkauser posted image  samo sestra je rekla da če je preveč otrok v sobi ne dovolijo staršem da so poleguser posted image

Jaz si bom to mesto že nekak izborila, mam veze-sam za datum moramo tko dolgo čakat madona kot da čakamo na na odhod na potovanje na konec svetauser posted image

A tuširat se pa ne dauser posted image . Groza to no. No pa se bi šla ponoči magari ob polnoči k bratrancu v domžale stuširat tist bi še šlo 1x dnevno se je pa treba umit. Ja pa itak ,copati so obvezni.

No jaz upam da bomo dobili datum čimprej, danes sem klicala pa ni noben odpovedal.

No zdaj pa čakam na drugo nedeljo. Držte pestiuser posted image

Vsaka info je dobrodošla veš triša, ker nimam pojma o pojmu, drgač je pa naša tud dobila sum na amoksicilin ker je po Hiconcilu dobila grozne izpuščaje po vsem telesu, za 1.1.2007 (slab začetek leta) bo pa konec boljšiuser posted image

Še ima kdo kako info, karkoli? Kaj pa ko greš jest, nekaj je treba just tud kljub odvečnim kguser posted image , kdo takrat mirka otroka? A se stre niso v redu?

lp

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.4.2007 21:16:08   
bini
ja, jest bom jedla takrat ko me bo mož zamenjal, vmes bom pa na sadju - mi zihr ne bo škodlo user posted image user posted image
men gre najbolj na živce to, ker mora bit mala čist popolnoma zdrava - pa vsi vemo kako hitro aprila pricurlja iz nosa ali pa kašelj, ki je pri nas že 3 tedne na sporedu - no, menda bomo dobri do takrat... nekak bo že...

glede tega, da pa ne bi ostala z malo, se pa jest ne bom pogajala - dejstvo je, da če staršem ne pustijo biti z otrokom v bolnici, s tem kratijo otrokove pravice - o tem je že ena mama tukaj ali pa na monu pisala... seveda se te skušajo znebit, ker če tebe ni, potem lahko bolj po svoje delajo.... ampak enostavno jim zagroziš z odvetnikom in ti hitro najdejo prostor, če kaj dost palamudijo okol tega... moja sigurno ne bo sama notr, to je nekaj kar sem pa res 200%.
lep dan..
bini

Svet je lep!!

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Otroke prezgodaj ločimo od mam
Več časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?