|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trajna
28.3.2007 14:02:50   
Blejka26
oj.Mene pa zanima če ti trajan-taka čist v izi,zelo uniči lase????a ima katera izkušnje s tem.Imam sicer pobarvane lase na blond,malo daljše-mal čez ramena in od poroda so mi kar precej izpadle...se pravi da imam mal že uničene..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: trajna
28.3.2007 14:53:56   
Putka
Kakšna pa je trajna u izi? Kolikor vem, morajo dat gor neko kemijo, da ti strukturo las podre, potem navijejo na različne navijalke in spet drugo kemijo, da se kodri fiksirajo. Ali so kodri čist svedrasti ali pa lepo valoviti pa je pomoje od navijalke odvisno.

Barvani lasje pa so že itak uničeni, ker jih spet tretja kemikalija "naluknja", da gre potem barvilo not.

Kaj pa če si jih sama vsake tolk naviješ? Tako imaš še vedno lahko ravne, če ti to paše.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.3.2007 20:51:49   
African queen
Kar jaz vem,trajna ni več moderna!Raje si lase navij na navijalke ali pa daš gor kakšen dober preparat od Tigi ali Paul Mitchell in lase posušiš.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2007 9:37:26   
Olivija
finta pri trajni je, da frizura dalj časa drži, če si jo recimo sam naviješ, pa tudi lasje niso tako mastni.

Meni je frizer naredil volumen trajno, kar ne pomeni, da imam tisti mini-val iz osemdesetih in je prav fajn, ker zdaj nimam več polizanih in mastnih las.

Sem imela pa še barvo na laseh in niso nič bolj poškodovani.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.3.2007 10:03:34   
elizabeta p
O volumen trajni tudi jaz že nekaj časa razmišljam. Mam ful mastne lase in težke tko da zgledam čist polizana.če si jih pa na ježke navijam pa itak vsae dol pade.
Olivija, pol si zadovoljna?

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.3.2007 10:49:11   
Olivija
sem zelo zadovoljna, še posebej ker že cel teden hvalijo mojo frizuro v
službi user posted image , tako da se je očitno res splačalo.

Z navijalkami sem imela pa enak problem, mi je vse takoj dol padlo. Zdaj zgleda pa bolj "polna" frizura.

(odgovor članu elizabeta p)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.3.2007 14:05:58   
Blejka26
meni bo to delala moja prijateljica ki je frizerka in ima pripomočke doma.Sama mi je povedala da se pol lasje malo bolj uničijo..ne bo mi naredila čisto tisti mini val,ampak tko da bom imela volumen-malo manjši kot pa če si daš kitke.Ker imam res redke lase in bi si rada dala volumen zato,da bo izgledalo kako veliko las imam.Po porodu so mi res ful izpadli.Navijat se mi pa ne da ker itak to ne drži dolgo.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.3.2007 21:38:21   
Olivija
V srednji šoli in na faksu sem ogromno esperimentirala s trajnami. Celo spiralno sem imela. Vmes sem lase navijala na vročo krtačo (pa je bila že trajna gor), skoraj vsak dan pred šolo - ej res nevem, vse so preživel, sem pa redno konice strigla user posted image .

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.3.2007 21:16:32   
Blejka26
danes sem si jo dala delat in sem res ful zadovoljna

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.3.2007 21:26:22   
jasnika
kolk pa stane volumen trajna-približno?
l

Sestrica Maruša je dobila bratca Marcela

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.4.2007 11:41:06   
Olivija
Striženje + volumen trajna (dolgi lasje) 50 evrov. 

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.4.2007 11:53:04   
jasnika
oooo hvala pa sem le dočakala odgovoruser posted image

Sestrica Maruša je dobila bratca Marcela

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.4.2007 20:32:47   
Blejka26
meni je to naredila kolegica za 10e drugače pa vem da je pri frizerju to drago

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.