|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spol
28.3.2007 6:49:21   
Anonimen
danes pa bomo menda končno izvedeli, ali bo user posted image  ali user posted image !
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spol
28.3.2007 6:55:04   
srki
Lepo, samo da se ne bodo ušteli, tudi to se zgodi.

Moja cimra v porodnišnici je imela vse za fantka kupljeno, rodila pa je punčko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2007 14:05:10   
Splet.Ka
user posted image  se zgodi.

Jaz sem na vsakem pregledu težila, kaj je, pa mi G ni hotel povedati, je samo nekaj ovinkaril.

Potem pa ga je enkrat en nadomeščal in sem vprašala: A je še vedno punčka. On pa: Ja!

No, pa smo vedeli:)

Cvetim...

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.3.2007 17:35:23   
MALINČICA
Pri meni je bilo vseskozi govoraq o punčki, ko sem pa imela PDP, pa sem šla na UZ, pa je doktor v porodnišnici vprašal če vem spol,pa sem rekla, da ja, da je punčka, pa je rekel "ja pol pa mi povejte kaj tu plava", pa so bila jajčka in sedaj imamo najlepšega fantka... Mu je menda zadnji mesec lulek zrasel, ha?

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.3.2007 19:45:38   
baja*
Anonimna, ste izvedeli?
No, nam pa napovedujejo fantka:) Sva prepričana, da je napoved točna, ker sva videla njegovo premoženjeuser posted image . Tako da, če bi na koncu vendarle bila pupa, mi res ne bi bilo jasno, kaj hudiča naj bi bilo tisto med nogami.user posted image  Verjetno se pogosteje zmotijo, ko napovejo punčko, ker se zna zgodit, da mali dobro skriva. Ko pa enkrat pokaže lulčija, pa je to touser posted image .

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.3.2007 20:33:50   
Splet.Ka
user posted image

Cvetim...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.3.2007 20:54:59   
viv_
Meni so 2x napovedali punčko in je bila. Pa prvič mi jo je napovedala na NS. user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.3.2007 21:51:14   
Anol
No, meni je v prvo G. povedala, da bo fant, pa sploh nisem hotla vedet, no in je bil res. Sedaj v drugo pa imam drugo G., ki me je že 3x vprašala če hočem vedeti, pa pač vsakič odgovorim, da ne, čeprav je to bolj zaradi moža, ki pa res noče vedeti kaj bo, jaz pa ne bi znala bit tih če bi vedela. Čakam na presenečenje pri porodu. Drugače pa tud mene razganja od firbca kaj me brca v trebuščku.

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.4.2007 14:02:04   
Cikica
No jaz za prvega nisem vprašala,sem hotela biti presenečena...sicer pa sem
imela občutek da bo user posted image ,sedaj pa sem vprašala in mi je 3X n UZ rekla da jeuser posted image .
_tako da jo  veselo pričakujemo...še malo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?