Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Odstranjevalec barve za lase 27.3.2007 17:41:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Rada bi si odstranila barvo z las, ker želim drugo barvo, bolj svetlo rjavo. Sedaj imam precej temno rjave lase. Sem klicala v lepotni studio Marilyn Monroe in so mi rekli, da je to izvedljivo, vendar si moram pri njih takoj pobarvat lase in z njihovo barvo, kar je tudi najbolj pametno, vsaj za prvič. Cena je tam nekje od 40 do 50 eur mi je rekla. Mene pa zdaj zanima, če pozna katera kak dober frizerski salon, ki izvaja tudi podobne trike. Ah ja, zanima me MB in okolica Pozna katera? Si je katera sploh dala barvo odstranit? Ne mislim na peroksid oz. blanš, amšak prav odstranit barvo. To ponavadi delajo kakšne temnolaske, ki grejo na svetlejše tone. Matr, res me zanima če katera pozna kak frizerski salon, ki bi to nardil ok..vsa priporočila dobrodošla
|
|
|
|
RE: Odstranjevalec barve za lase 27.3.2007 18:03:13
|
|
|
|
soncece24
|
Jaz sem si enkrat to sama delala doma z eno zadevo za "povrnitev naravne barve las" - nikoli več v življenju , tudi če bi mi to v salonu delali. Po tej "kuri" sem imela lase kot da mam zastavo na glavi - od prečke ene 5 cm belih las, potem eno rundo oranžnih in na koncu še en pas rdečih sem šla s kapo na glavi na pumpo po barvo, pa boljše da ti ne povem kako sem mela uničene. Jaz bi na tvojem mestu rajši šla postopoma na svetlejše - s prameni. Pač vsakič malo svetleje, pa je sigurno za lase boljše pa še lepše bo zgledalo. Kje pa bi to v salonu delali pa nimam pojma.
|
|
RE: Odstranjevalec barve za lase 27.3.2007 18:44:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja saj meni je ona rekla da tega ne smem delat sama doma in da moram delat s pravim preparatom in oni ga baje imajo Tudi narastek in špice mi je omenjala, da mi mora enakomerno nardit oz. da se potem pri njih moram pobarvat, ker je vse odvisno kako mi bo primlo. In kako temne lase sploh imam, ter kako vrsto las V bistvu jim zaupam, ker sem pri njih delala eksperimente...temne lase z fuuuul blond prameni in je blo super. Bi pa res rada vedla, če ima katera izkušnje s kakšnim mb frizerjem, ki tudi to dela..
|
|
|
| Stran: [1] |
JediwumpycKaj vaš dojenček najraje je?Kruh (
13%)
Mleko (
33%)
Sadje (
34%)
Paradižnik (
4%)
Drugo (
16%)
Število vseh glasov: 184Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!