|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še 5 dni....
7.10.2004 8:53:16   
sonček2*
Joooj, jst sm tko nestrpna, da bi šla kr dons rodit, ampak še nč ne kaže. Pomoje bom kr mogla še čakat, pa čakat, pa rodit čez rok. Poznam jih kr neki, ki so imele PDP tam nekje okrog 10.10. pa svoje dojenčke že crkljajo, jst morm pa še čakat. :zmeden: ;). Ne sej ni kej, sam nestrpnost je tut ena "fina" stvarca.

LP od mene zdej še v enem kosu, upam pa, da čim preje z dojenčkom v naročju. ;)

Mal sm mogla to še z vami delit, tko kot vse, ki jih kej "tare" ;) :sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   še 5 dni....
7.10.2004 10:26:43   
TARA in MAJ
veliko sreče in upam da ne boš čez rok ko boš dobila:duda:pa sporoči:sloncek:s:sloncek:r:sloncek:e:sloncek:č:sloncek:n:sloncek:o:sloncek: LEP DAN TARA:rozica:

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   še 5 dni....
7.10.2004 12:47:57   
Blink1
Sem se takoj spomnila kako sem se jaz počutila v tem nenehnem pričakovanju...9nebesa

Sej bo...sej bo...9nebesa Nibeden še ni not ostal...

Nekaj dni še potrpi...potem pa boš že veselo cartala svojega :angel: Potem pa dnevi takooooo hitro minevajo...

Želim lep porod:sloncek:

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   še 5 dni....
7.10.2004 14:51:06   
sonček2*
Bom mogla res še kr mal potrpet. :zmeden: :sloncek:

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   še 5 dni....
7.10.2004 15:19:31   
Aly
Sonček,

si deliva enako usodo:).......... Jaz imam PDP 10.10. in sem se odločila, da grem kar jutri rodit :)-:)-:)- . .....seveda, če se bo naš :duda: strinjal..... Saj mi ni več čisto nič jasno - ti neredni popadki trajajo že v nedogled.... Jaz pravim, da skoraj ni variante, da ne bi bila že vsaj malo odprta :ups:

Jutri imam pregled v porodnišnici, pa bomo videli......... Tako rada bi že prinesla našega :angel: domov, da se verjetno brez njega v naročju ne bom več dala odpravit :)-:)-:)- ....

Aly

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   še 5 dni....
7.10.2004 20:16:05   
Miško
Hi

Še ena v nizkem štartu. PDP 14.10. Ampak se mi absolutno NIČ ne dogaja. Brcko me še vedno nažiga pod rebra in danes mi je G na zadnjem pregledu rekla, da je še kar "visoko". Se mi zdi, da bom jaz tudi ena od tistih, ki bodo metale telefon ob zid ob klicih "kaj še nisi šla?". Sicer pa nisem kaj preveč nestrpna, pravzaprav me je kar malo strah spremembe v mojem življenju - pravzaprav ne vem ničesar o negi novorojenčkov - teoretično že, ampak praksa je pa čisto nekaj drugega, a ne; pa tudi poroda, seveda - ne, da me bo bolelo,ampak, to, ali bo z brckotom vse O.K. No ja, pa ko bo čas, se bo brcko že odločil in prišel na svet. In seveda moram razmišljati pozitivno in se preprečevati, da bo vse v redu. Pa tudi glih tako tupa ja nisem, da se ne bom počasi naučila tudi "delati" z novorojenčkom, vsaj upam tako. Se pa še vedno nisem odločila, v katero porodnišnico naj se ospravim - Šempeter ali Postojna - počasi je že čas za odločitev, se mi zdi :). Pa se mi zdi, da je to tako vseeno - povsod so takšni in drugačni ljudje. In pa še, kaj če se je G zmotila in bo punčka (napovedala je fantka), jaz pa imam ime samo za fantka, za punčko pa sploh ne najdem imena, ki bi mi bilo všeč oz. o tem otročiču sploh ne morem razmišljati kot o punčki. Hja, očitno imam samo preveč časa za razglabljanje, potem mi pa neumnosti hodijo po glavi. Sem pa drugače še vedno kar v top formi, vsak dan hodim, danes popoldne pa sem vrtnarila. Sem kar malo ponosna nase, ker sem tko fit.

LP in uživajte še zadnje dneve nosečnosti

Miško$:duda:

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?