Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako podkuriti partnerja? 22.3.2007 14:00:01
|
|
|
|
Anonimen
|
jst mu sam mal z rito pomigam...in je cist napaljen
|
|
|
|
RE: Kako podkuriti partnerja? 22.3.2007 14:08:05
|
|
|
|
najina pikica*
|
da ga ponovno obnorim....hm ni potrebno veliko,samo v lepo čipkasto perilo se oblečem, s tisim čipkastim paščkom k drži **** štunfe in čevlji s petko (barva mislim,da ni pomembna) in .....valaaaaaaaaa...obnoritev 100%....samo pol boga jst.... .... drugač je pa popestritev veliko,od raznih pripomočkov,mazil,do romentičnega prostorskega vzdušja,.....npr.savna in jakuzi za dva s čokolado in šampancem,ter jagodami...obvezno svečke....
|
|
|
|
RE: Kako podkuriti partnerja? 22.3.2007 14:20:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Obleci se v čipkasto perilo, na vrata mu daj listek na katerem bi pisalo nekaj takega: sleči se do boksarc, pridi v dnevno... Imela bi samo svečke, šampanec,... Dalje pa že veš sama
|
|
|
|
RE: Kako podkuriti partnerja? 22.3.2007 16:03:44
|
|
|
|
Taula
|
Sama gola mimo pridem pa je. Al pa v perilu..je isti končni učinek.
|
|
RE: Kako podkuriti partnerja? 22.3.2007 16:09:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma, tut če dam eno staro trenerko, ki je okoli riti malo tesna in oprijeto majčko brez modrca mu takoj kri butne v glavo .
< Sporočilo je popravil caffee -- 22.3.2007 16:10:07 >
|
|
|
|
RE: Kako podkuriti partnerja? 22.3.2007 16:15:02
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Prav se k njemu stisnem , no perilo pa tut pali...
|
|
|
|
RE: Kako podkuriti partnerja? 22.3.2007 21:38:12
|
|
|
|
Slončica
|
Si kr postrežem,ponavad ko že spi...pod kovter malo niže ..........uspeh garantiran
|
|
|
|
RE: Kako podkuriti partnerja? 22.3.2007 21:44:32
|
|
|
|
Angellina
|
Ma ne vem, jst sem naraven talent! Bolj ko ga stran trajbam, slabše je. Ni mu pomoči. Po mojem narobe vidi.
|
|
|
|
RE: Kako podkuriti partnerja? 22.3.2007 21:54:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina Ma ne vem, jst sem naraven talent! Bolj ko ga stran trajbam, slabše je. Ni mu pomoči. Po mojem narobe vidi. Angie, ti si pa res model Te človk mora imeti rad
|
|
|
|
RE: Kako podkuriti partnerja? 22.3.2007 23:20:33
|
|
|
|
Anonimen
|
pri mojem nič ne pali.Ko mu ni,mu ni.Čeprav imam idealno postavo,poštimano,vse kot se šika .Raje se mulim par dni,da opazi da nekaj ni vredu
|
|
|
|
RE: Kako podkuriti partnerja? 23.3.2007 16:49:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako podkurit partnerja? Vzameš malo starega časopisa, nekaj trsk in vžigalice....in ga zapališ. Ziher te bo opazil......
|
|
|
|
RE: Kako podkuriti partnerja? 24.3.2007 19:56:54
|
|
|
|
Temari
|
Pri mojem pali samo binarna koda . Programerji so pač bolj čudne sorte. Se mi včasih zdi, da če bi govorila Java namesto slovenščine, bi plazil po kolenih za mano. Sem si pa že kar lep čas nazaj kupila en fini kompletek iz satena - nočna srajčka ter kopalni plašček. In če to dvoje kombiniram z dobro večerjo... recimo samo to, da grem naslednji dan z nasmeškom v službo
|
|
RE: Kako podkuriti partnerja? 25.3.2007 21:02:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srček Kako podkurit partnerja? Vzameš malo starega časopisa, nekaj trsk in vžigalice....in ga zapališ. Ziher te bo opazil...... Ti si faca!
|
|
|
|
RE: Kako podkuriti partnerja? 25.3.2007 21:03:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Galadriel Pri mojem pali samo binarna koda . Programerji so pač bolj čudne sorte. Se mi včasih zdi, da če bi govorila Java namesto slovenščine, bi plazil po kolenih za mano. Probaj z Visto.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?