Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vprašanja ob novi obliki 22.3.2007 9:38:58
|
|
|
|
Maxica
|
Isto to mene zanima, kako prideš nazaj na npr.zadnjih 50 sporočil, če si na zasebnih sporočilih.
|
|
RE: Vprašanja ob novi obliki 22.3.2007 9:42:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, tudi iz zasebnih sporočil pa iz povsod drugod. Direktno na zadnjih 50 sporočil ali debat po moje sploh ne moreš, kar je šit.
|
|
|
|
RE: Vprašanja ob novi obliki 22.3.2007 9:42:39
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Sem se kar malo lovila da sem sploh našla forum. Prej je bil takoj na prvi strani sedaj pa moreš prav poiskati kje se nahaja. Sem mislila da mi že nekaj prav ne funkcionira .
|
|
|
|
RE: Vprašanja ob novi obliki 22.3.2007 9:48:52
|
|
|
|
soncece24
|
Čisto zgoraj je ena taka bela podolgovata škatlica pa piše "nahajte se forum:zasebna sporočila". Tu klikneš na forum, potem se ti pa odpre, da lhako klikneš na zadnjih 50 sporočil/50 debat.
|
|
RE: Vprašanja ob novi obliki 22.3.2007 9:52:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Imaš zgoraj tudi na desni od A do Ž, pa klikneš forumi
|
|
|
|
RE: Vprašanja ob novi obliki 22.3.2007 9:54:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24 Čisto zgoraj je ena taka bela podolgovata škatlica pa piše "nahajte se forum:zasebna sporočila". Tu klikneš na forum, potem se ti pa odpre, da lhako klikneš na zadnjih 50 sporočil/50 debat. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, hvala!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Vprašanja ob novi obliki 22.3.2007 10:03:41
|
|
|
|
Maleal
|
Mene pa zanima zakaj pri vseh ne piše njihov nick,ampak je prazno??
|
|
RE: Vprašanja ob novi obliki 22.3.2007 10:07:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker moraš čisto na vrhu tisto packo z miško podrgnit.
|
|
|
|
RE: Vprašanja ob novi obliki 22.3.2007 10:44:05
|
|
|
|
soncece24
|
jaz vse čisto normalno vidim, nobenih pack ni treba drgnit je jaka na eni temi napisal, da je treba stran osvežit, meni zdaj super dela, vse se vidi, ni pack
|
|
RE: Vprašanja ob novi obliki 22.3.2007 10:52:48
|
|
|
|
Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24 Čisto zgoraj je ena taka bela podolgovata škatlica pa piše "nahajte se forum:zasebna sporočila". Tu klikneš na forum, potem se ti pa odpre, da lhako klikneš na zadnjih 50 sporočil/50 debat. Zakaj jaz ne vidim te škatlice?
|
|
RE: Vprašanja ob novi obliki 22.3.2007 10:55:17
|
|
|
|
Blacky30
|
Meni pa še ne dela. Ko pridem na neko stran, so vsi nicki zgužvani zgoraj na vrhu in moram podrgnit gor z miško. Saj ne morem priti na stran, potem pa jo še osvežit vsakič. To je že en klik preveč za mene.
|
|
|
|
RE: Vprašanja ob novi obliki 22.3.2007 11:04:16
|
|
|
|
yellowcrystalstar
|
za vse, ki jim stran ne dela tako kot bi mogla, se pravi, če zgleda gor na vrhu vse zgužvano in eno čez drugo nametano, pritisnite hkrati gumba Ctrl + F5 in bo urejeno in se bodo strani vnaprej lepo odpirale, da se CSS osveži.
|
|
|
|
RE: Vprašanja ob novi obliki 22.3.2007 12:14:00
|
|
|
|
srki
|
Jaz tudi ne vidim tiste škatlice, pa tudi niki mi zginjajo, tako da moram skoz tisto packo vlečt .
|
|
|
|
RE: Vprašanja ob novi obliki 22.3.2007 18:57:33
|
|
|
|
Jerneja_
|
Tehnični del ekipe odpravlja pomanjkljivosti. Hvala za razumevanje. LP Jerneja
|
|
|
|
RE: Vprašanja ob novi obliki 23.3.2007 9:08:59
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Ctrl + F5 in bo urejeno hvala za to info. meni dela vse brezhibno zdaj
|
|
|
|
RE: Vprašanja ob novi obliki 25.3.2007 19:36:24
|
|
|
|
yellowcrystalstar
|
IZVIRNO SPOROČILO: BLAŽIKA Ctrl + F5 in bo urejeno hvala za to info. meni dela vse brezhibno zdaj ni zakaj. me veseli, da ti je pomagalo.
|
|
|
|
RE: Vprašanja ob novi obliki 26.3.2007 21:50:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Za vaš trud. Hvala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?