|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nastop za mamice!
20.3.2007 19:22:40   
tosja
Zanima me kakšen je vaš pogled na druženja, nastope, delavnice,... ki se vrstijo v vrtcu tekom šolskega leta.
Pripravljam se na jutrišnje srečanje - povabili smo mamice... sama se zelo veselim, otroci tud...user posted image

Me pa zanima a vam je to odveč, kaj pričakujete, ko ste povabljene na kakšen nastop - vaš malček pa je star leto ali dve? user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nastop za mamice!
20.3.2007 19:28:37   
Anonimen
Men se to zdi super:user posted image user posted image user posted image user posted image
Otrok nekaj pokaže, kaj se je naučil v vrtcu, kaj zmore in kaj zna.
Pa še mamico razveseli.

Moj najmlajši gre 1. aprila prvič v vrtec, star je eno leto. Upam, da ne bova imela težav z uvajanjem in se zelo veselim takšnih dogodkov.

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2007 19:31:45   
Erdbeere
jaz običajno user posted image user posted image user posted image od ganjenosti, kaj že moja lubica zna....pa tudi ostale mamice so presrečne, katerim pa to ni, jih pa itak ni. Tako,da kar vesele priprave.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.3.2007 19:59:21   
Dejča
Po moje ne najdeš dosti staršev, da jim to ne bi veliko pomenilo. Mi imamo takšno prireditev v četrtek in že komaj čakam, pa je naša pikica stara šele dobrih 20 mesecev. Doma pa že pridno vadi korake, ko jo vprašaš, kako se pripravlja za nastop v vrtcu. Simpatično, da bolj ne more biti.
Meni je bilo to nekaj najlepšega že, ko sem še sama hodila v vrtec in spomnim se kar nekaj nastopov za mamice - nepozabno.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.3.2007 20:59:09   
Anonimen
Niti najmanj,vedno sem hodila na take nastope za moje otroke,sedaj pa za vnuka,Čez smo dali božični nastop,pa novoletni,pa za osmi marec,pa še kaj bo.
Za mojo najmlajšo sem celo osebno sodelovala na pripravah in z njimi nastopala. POnosna in ganjena sem vedno odšla iz predstave.user posted image

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.3.2007 21:39:54   
Anonimen
Jaz sem bila ravno danes na nastopu mojega sinčka. Samo spomnim se, pa že dobim solzne oči- od ponosa, sreče, veselja,... Kako ponosno sem stala, ko je igral na bobne in pel pesmico, pa potem v zborčku, joj saj sploh ne morem pisat, ker imam tako solzne očiuser posted image .
In potem doma mu rečem, da je tako lepo igral in pel, da sem zelo ponosna nanj, in ko je šel spat, mi reče, MAMI a ne ti si ponosna name!!!!

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
20.3.2007 22:11:26   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere
Tako,da kar vesele priprave.user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Hvala, punce user posted image  se še bolj veselim jutrišnjega dne! user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.3.2007 23:08:06   
Meggi
jst sn bla srečna sam da je stala tam na odru, al pa med skupino.... Največje darilo za mamice ko vidijo svoje sončke, vkloljene v družbo, to nas krepi,... vsaka čast vzgojiteljicam.

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.3.2007 8:31:51   
Pajaca
Jaz bi šla z veseljem na kakšen nastop, sam očitno imajo naše vzgojiteljice en strah da starši ne bi prišli in nočejo nič narest, ker kao staršev to ne zanima. Pa ne vem od kje vzgojitelcam taka ideja??

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.3.2007 14:06:35   
kepa*
Naši malčki tudi pripravljajo nastop za mamice v soboto in boš naš smrkavček tudi nastopal. Joj, kako se že veselim! Meni je to tako nekaj lepega.

Letos pa bo!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.3.2007 14:20:52   
Anonimen
Mi smo imeli pred 14 dnevi druženje v telovadnici user posted image user posted image user posted image . Bilo je zelo fajn.
Meni so takšna srečanja zelo všeč in navijam za čimveč takšnih.user posted image

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
23.3.2007 9:19:44   
Edvina
Pri moji Pikici so imeli pa včeraj v vrtcu nastop za mamice pa za očke pa za babice user posted image
Ful so bili luštkani otročki (3 in 4-letniki).. skupaj z vzgojiteljicama so najprej zapeli eno pesmico, potem so na tri pesmice zaplesali, pa še eno pesmico so zrecitirali.. res, ful luštno user posted image  In potem smo se jim 'na odru' pridružili še starši in skupaj smo zapeli in zaplesali še na dve pesmici. Otroci so naredili tudi čestitke, in na koncu smo se vsi skupaj posladkali s sokom in piškotki.

Moram prav pohvalit vzgojiteljici user posted image ..super sta in ful sta se potrudili, ko sta tako lepo naučili naše malčke.

Drugače pa ja, v našem vrtcu se recimo da vsake dva meseca, nekaj 'dogaja' tudi za starše oz. kjer lahko sodelujemo tudi starši. Všeč mi je, da je tako.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.3.2007 9:54:42   
janja
tosja upam, da je nastop uspel. Jaz grem vedno rada v vrtec na kakšne delavnice s starši ali pa na nastope. Se mi zdi, da je veliko staršev, ki z veseljem pridejo v vrtec in vidijo kaj njihovi otroci pravzaprav počno. Otroci so pa tudi veseli, ko lahko pred starši pokažejo kaj vse znajo.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.3.2007 20:24:49   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: janja

tosja upam, da je nastop uspel.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Bilo je res lepo!

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.3.2007 20:36:01   
Anonimen
Pri nas itak ni bilo nič.

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?