|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ''Nujna'' oprema
20.3.2007 14:33:42   
Taula
..v torbici. Kaj morate imeti ko greste kam na lepše, ali pa v službo? (pa ne mislim denarnice, pa ključev itd.) Se pravi nekam za dalj časa,  in ne samo do trgovine.
Pri meni je nujen vazelin, šminka, dražeji, rezervni vložek, ogledalo.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ''Nujna'' oprema
20.3.2007 14:39:25   
BLAŽIKA
Labelo, šminka, osvežilni robčki, pilica za nohte.user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2007 14:43:51   
* Mateja *
Robčki, mini vložki, če mam fešto še ta veliki, labelo, lip glos in morda deodorant, včasih še barvne kroglice in čopič, če grem za cel dan in vem, da se bom mogla vmes mal popravt!!

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.3.2007 14:50:27   
Anonimen
Labelo, glos, puder v kamnu in tiste papirčke za odvečno maščobo z obraza popivnat, robčki, mini vložek za vsak slučaj, pa tampone mam itak skoz v torbici, včasih vzamem tudi barvico za oči. 

(odgovor članu * Mateja *)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.3.2007 14:52:01   
Anonimen
Krema za roke, tamponi, svinčnik, labela, lastika za lase, čigumi, telefon....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.3.2007 14:56:38   
trixi
Robčki- vlažni in za odstranjevat make up, vložki, še ene spodnje gatke, krema za roke, kapljice za oči, lak za nohte, šminke, lip glosi, flajštri, pilica tudi ni slaba ideja, najlonke, ena mini krema z zaščitnim faktorjem za sonce. In ker imam tako službo pogosto tovorim s sabo še komplet ze preobleč in preobut, ker vem, da je na 100 km razdalje lahko totalno drugo vreme. Sam da to ostane v avtu, ne nosim glih s sabo v torbici.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.3.2007 15:07:40   
romy
labela, šminka, korektor, tamponi, robčki........kakšnih 5 vžigalnikov in
2 škatli west blue user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.3.2007 20:08:27   
Dejča
Obvezno: labela, sončna očala (v vsakem vremenu), robčki (navadni in ponavadi tudi osvežilni), mobitel, preden sem bila noseča tudi tamponi, včasih še lip glos, korektor in puder, če imam poleg še user posted image , pa še malo morje stvari za njo, tako da je včasih moja torbica kot "sport Billie torba" user posted image .

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.3.2007 22:07:08   
polona2
Labello, kremo za roke in mobitel, pa robčke imam tudi skoraj vedno s seboj.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.3.2007 22:12:14   
Marogica
Se mi zdi, da imam več "ne-nujne", kot pa nujne opreme, ki jo vlačim s sebojuser posted image . TOrej, vedno s seboj imam šminko, žvečilne, pisalo(najmanj 3, pa ne me vprašat zakajuser posted image ), telefon, denarnico, cigarete, 2-3 vžigalnike...

Drugače pa imam občutek, da je moja torbica (nahrbtnik) bolj koš za smeti in nepotrebno navlako, kot pa kaj drugega.

Aja, pa "prenosni" pepelnik je tudi v torbici.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.3.2007 23:50:48   
Anonimen
Papirnati robcki, labela, baby krema (za usta, kadar pecejo), dnevna vlozka, navaden vlozek, tamponi + krema za roke (mini izdaja).

Mobitel je pa itak nujno bolj kot vse (jaz okrog prenasam celo 2), denarnica, kljuci, digitalc, mesecna .. oz. kadar je z mano Luna, se crne vrecke za drek + piskoti za nagrado.

LP, Ribica

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
21.3.2007 8:03:40   
amalija
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

. TOrej, vedno s seboj imam šminko, žvečilne, pisalo(najmanj 3, pa ne me vprašat zakajuser posted image ), telefon,

Ja če 2 crkneta, a ne user posted image

Jaz imam pa vedno sabo malo kozmetično torbico (vsebina: krema za roke, deodorant, flajštri, tableti, vložek, dnevni vložek, tampon, glavnik, elastika za lase, pilica za nohte, olje za obnohtno kožico v svinčniku, vlažilni robčki), robčki, labello in lipglos/šminka, pisalo, rokovnik, zvečilni, plastenka vode. Včasih še rezervne najlonke (če sem v krilu), pa kaka čokolada/jabolko ipd.
Skratka, s sabo tovorim pravo sport billy torbico user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.3.2007 9:01:53   
Felicity
Od kozmetike in ličil: blistex, glos, šminka (ali dve), korektor, univerzalna krema (nivea modra)
Za na daljšo pot (dodatno): puder (tekoč+prah), senčilo za oči+barvica za oči

Nekozmetični proizvodi: papirnati robčki, vlažilni robci, vložki (v času user posted image ), lastike in sponke za lase, čingumi, bonboni in kakšna čokoladica, lekadol,

Pa še kaj bi se našlo.

(odgovor članu amalija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.3.2007 9:03:54   
muška
Šminka, labela, tampon user posted image  , špangica za mojo grivo user posted image , pisalo

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?