|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   postrv na žaru
20.3.2007 12:26:13   
Anonimen
Kako jih pripravite? V foliji ali brez, na rešetkah ali kako drugače.

Kaj naj dam še zraven kuhanega krompira, ker moj ne mara blitve.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: postrv na žaru
20.3.2007 12:45:14   
lili79
jaz postrvi spečem kar v pizza pan - u in so super. Še posebej če imaš možnost to delat zunaj je pa sploh fajn.
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2007 12:58:10   
asso
Jaz jih operem v kisu, posušim s servieto, posolim, pooljam in jih vržem na vrelo teflonsko gril ponev. Pečem toliko časa kolikor je težka postrv (npr. 200 g postrv pečem na vsaki strani cca. 10 minut).

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu lili79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.3.2007 23:11:10   
saving
Jaz sem že poskusil na oba načina na plati (plinski žar).
V foliji so super, če jih izdatno odišaviš z svežim timijanom ali rožmarinom in daš v zavitek še kakšen korenček in zeleno. Pa ne pozabit na malo maščobe - olivno olje ali maslo in kanček belega vina. Aja, pa sol user posted image . Na ta način lahko pečeš tudi večjo ribo (do pol kile; še večje se bolj splača dat v pečico).
Če jih pečeš direkt na žaru, je malo sitno obdržat celo kožo. Meni se najbolj obnese, da jih pokapam z limono, kar malo utrdi kožo, da se potem težje raztrga. Potem pa shajcaš žar do fula in jih nič ne bezaš 3 minute, potem pa obrneš. Koža mora zakrknit, če ne, se strga. Na ta način paše zraven tržaška ali pa salsa verde, če si bolj "fensi" user posted image . Na ta način so najboljše porcijske ribe, 20 - 30 dag, ker se enakomerno spečejo.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.3.2007 11:10:50   
tejkooo
e jih pečeš direkt na žaru, je malo sitno obdržat celo kožo.
IZVIRNO SPOROČILO: saving

Da se koža prime na žar je razlog v tem, da je koža mokra žmohtna in da se to ne zgodi je treba kožo isušit zato obstaja manjši trik,  to pa je da ribo notri normalno soliš zunaj po koži pa pretirano saj koža ne pusti soli notri tako da riba ni preslana.  Vglavnem ribo presoliš samo zunaj zaradi tega ker sol vpije vso vlago iz kože in jo izuši pred peko sol malo postrgaš dol in spečeš  tako pripravljena riba se ne bo nikoli prijela na rešetke.
Seveda na ribo pečeno na žaru najbolj paše tržaška omaka, ki jo daš par sekund preden vzemeš ribo s žara v in na ribo ter seveda pečen krompirček.....Mogoče kaka solata sočna poletna ..... kozarec vina :D

PS:preizkušeno in patentirano !!!!!

(odgovor članu saving)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 rastlinskih živil z največ železa
Z raznoliko rastlinsko prehrano, ki temelji na polnovrednih živilih, se lahko zaužije dovolj železa. Predstavljamo vam 1...
Recept za dojenčke: Sladek krompir
Danes je glavna sestavina sladek krompir, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgrajen za osemmesečnika in e...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.