Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: a po.... 20.3.2007 11:53:09
|
|
|
|
Anonimen
|
če je bil pozitiven, bi jaz počakala do pregleda G
|
|
|
|
RE: a po.... 20.3.2007 11:57:16
|
|
|
|
Putka
|
Zakaj ne še enega, jaz sem vsakič ponovilo po parih dneh.
|
|
|
|
RE: a po.... 20.3.2007 12:00:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Pomoje ne rabiš ponavljat . Počakaj na pregled in uživaj v nosečnosti. Saj bo hitr minil boš vidla
|
|
|
|
RE: a po.... 20.3.2007 12:16:13
|
|
|
|
sonchek
|
....jaz osebno kr nisem mogla verjet prvemu testu, ki je pokazal ....tega sem naredila v torek.... ...in zato sem ga ponovila še v petek...in črtica je bila še močnejša.... ...če si skeptična, ga ponovi,,,,.. če pa verjameš že prvemu...pa nima smisla...al zakaj bi ga ponovila??? l.p.
|
|
RE: a po.... 20.3.2007 12:50:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mislim,da se lahko zanešeš kar na enega,če je kavliteten in pravilno narejen.Men sta dva testa,ko sm bila nosečka,pokazala pozitivno-drugega sem delala zato,ker prvemu nism vrjela. Če ti bo pa lažje,pa le pojdi do G-tam pa je res 100%! Srečno!
|
|
|
|
RE: a po.... 20.3.2007 12:56:59
|
|
|
|
ur+sa
|
JA SEJ SEM SE že naročila, mam 17.04 G, full daleč je še do tja...
|
|
RE: a po.... 20.3.2007 15:35:57
|
|
|
|
koala
|
ur+sa čestitam, pa saj bo hitro minilo! Uživaj!
|
|
RE: a po.... 20.3.2007 18:36:43
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek ....jaz osebno kr nisem mogla verjet prvemu testu, ki je pokazal ....tega sem naredila v torek.... ...in zato sem ga ponovila še v petek...in črtica je bila še močnejša.... ...če si skeptična, ga ponovi,,,,.. če pa verjameš že prvemu...pa nima smisla...al zakaj bi ga ponovila??? l.p. čestitke sonchek!!! pa URŠA TEBI SEVEDA TUDI!!!!!
|
|
RE: a po.... 20.3.2007 19:28:56
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša82 čestitke sonchek!!! pa ur+sa TEBI SEVEDA TUDI!!!!! obema srečkama
< Sporočilo je popravil tosja -- 20.3.2007 19:29:15 >
|
|
RE: a po.... 20.3.2007 20:20:29
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala ur+sa čestitam, pa saj bo hitro minilo! Uživaj!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?