Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki in kotalke oz.rolerji 20.3.2007 10:19:31
|
|
|
|
corfu
|
Moj je še nekoliko premajhen, a jaz ga bom ob prvem zanimanju posadila na rolerje. Torej ti svetujem, da ji daš možnost.
|
|
|
|
RE: malčki in kotalke oz.rolerji 20.3.2007 13:34:43
|
|
|
|
lin
|
Moja Lin je stara dobri 2,5 pa tudfi kaže zanimanje. Nogo ima 26/27.A se sploh dobi tako male rolerje?
|
|
|
|
RE: malčki in kotalke oz.rolerji 20.3.2007 13:49:49
|
|
|
|
al1*
|
Roces ima rolerje od 25-29. Naš je prvič rolal okoli tretjega leta - malo prej, pa mu ni šlo najbolje, lani pri štirih pa je že dobro vozil.
|
|
RE: malčki in kotalke oz.rolerji 20.3.2007 19:28:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš jih je dobil za tretji rojstni dan,ker jih je hotel.Aktualne so bile le nekaj dni. Ker niso funkcionirale tako kot si je on zamislil,ko je gledal druge so postale nezanimive.Prepočasi mu je šlo in to mu ne odgovarja,medtem,ko njegova teta je pri treh letih rolala kot velika z bratovimi rolerji številka 40.segle so ji do kolen.Prejšni teden si je omislil da bi skejtal in ker je še premajhen smo mu iz druge roke nabavili skiro,pa je bil hudo jezen nekaj časa.Sedaj pa mu je zelo všeč.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?