Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Krema za zaščito proti soncu 19.3.2007 9:06:58
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jaz bom kupila kar od Vichya v lekarni en visok faktor, to potem za glavno sezono.... Večinoma otroških krem za obraz pa ima tudi že faktor sama po sebi...
|
|
|
|
RE: Krema za zaščito proti soncu 19.3.2007 9:15:46
|
|
|
|
pearl
|
Jaz tudi razmišljam o Vichyu. To kozmetiko tudi sama uporabljam in mi zelo odgovoraja, morda bo tudi .
|
|
|
|
RE: Krema za zaščito proti soncu 19.3.2007 9:29:03
|
|
|
|
Aja1
|
Jaz ji bom kupila od Eucerina, faktor 40 (priporočilo dermatologa).
|
RE: Krema za zaščito proti soncu 19.3.2007 9:39:01
|
|
|
|
al1*
|
Naša tavelika je zelo občutljiva na sonce. Ponavadi imamo ali kremo Ilrido ali pa Eucerin - obe sta namenjeni občutljivi koži in se dobita v lekarni.
|
|
RE: Krema za zaščito proti soncu 19.3.2007 11:24:47
|
|
|
|
kapesanta
|
mi uporabljamo od Justa v tubi, faktor 16 - je že lepo rjav. Ta krema baje po kvaliteti zaščite ustreza tistim z visokim faktorjem, le da koža vseeno rjavi. Ni bil še nikoli rdeč, pa smo veliko na soncu.
|
|
RE: Krema za zaščito proti soncu 19.3.2007 11:50:58
|
|
|
|
ZALA ADL
|
Jaz sem tudi od Vichy-a kupla. Krema za otroke faktor 50, stane pa 14,28 eura v naši lekarni. Se da ful lepo razmazat.
|
|
|
|
RE: Krema za zaščito proti soncu 19.3.2007 13:22:38
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Jaz sem imelakremico od nivea za otroke in smo bili z njo zadovoljni.
|
|
|
|
RE: Krema za zaščito proti soncu 20.3.2007 15:58:32
|
|
|
|
Marjacek
|
MI smo lani nabavili kremo za sončenje Daylong z zaščitnim faktorjem 25 in kasneje tudi 50+. Mislim, da sem zasledil na drugem forumu, da so tudi omenjali to kremo za sončenje. Prednost je v tem, da jo je treba nanesti samo enkrat na dan. Bili smo zelo zadovoljni in jo bomo uporabljali še naprej. LP, Marjan
|
|
|
|
RE: Krema za zaščito proti soncu 22.3.2007 4:35:43
|
|
|
|
frufru
|
Nivea za otroke,
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?