|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za vsa draga dekleta tu
4.10.2004 10:41:53   
špelin@
Po nekaj dneh, ko nisem spremljala foruma, zdaj berem za nazaj in vidim toliko objokanih učk :(

Zato sem morala odpreti novo temo, temo za vse, ki ste žalostne, ker je vaša pikica zdaj zvezdica :angel: Z vami sem, čisto z vsako posebej in na vsako posebej mislim. Naj vas greje moj topel objem!

Kko je že rekla Helen Keller?
"Najboljših in najčudovitejših stvari na svetu ne moremo videti, niti se jih dotakniti, temveč jih lahko čutimo v srcu."

Prav tako pošiljam :rozica::rozica::rozica: vsem tistim, pri katerih se mudi ta zoprna nezaželjena obiskovalka. Naj gre drug mesec v goste drugam!

Pozdravčki :)

:angel:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Za vsa draga dekleta tu
4.10.2004 10:51:27   
bambi
Draga Špelin@ hvala za tvoj objem.... Kot si verjetno prebrala, bo ta teden minilo točno 1 leto od poroda moje deklice. Ta teden je zame zelo žalosten, čeprav se trudim da ne bi veliko mislila na to, pa vseeno mislim. Tolažim se s tem, da je bolje tako, da je moja punčka med zvezdicami, kot da bi trpela.... ampak vseeno si jo ravno v teh dneh želim najbolj objeti.....

Vem da me ti lahko zelo dobro razumeš....

Kljub vsemu sem zelo realen človek in vem da moram naprej, živet in se veselit novih :duda: ki bojo k meni prišle ko bo pravi čas.....

Veliko mislim tudi nate draga Špelin@....

:angel: za vse zvezdice in njihove mamice :rozica:
Bambi

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Za vsa draga dekleta tu
4.10.2004 11:00:43   
špelin@
Draga bambi, nate pomislim vsakič, ko pokličem svojo hčerko - ker imata obe enako ime ;)

Ta teden bodo moje misli še posebno močno ob tebi.

Verjemi v moč vseh ljubečih src! Meni je prav ta moč, ki sem jo črpala iz ponujenih rok deklet, ki so mi stale in mi še vedno stojijo ob strani, pokazala pot ven iz bolečine. Da sem v svoje srce lahko spustila tisto ogromno mero ljubezni, ki mi jo je podaril moj Tomažek. Uf, kako sem ponosna nanj! Naučil me je dajati ljudem del sebe, del te velike ljubezni, ki se ravno zato, ker jo trosim vsepovsod, vedno znova vrača v moje srce in je zato edini pravi perpetuum mobile - čeprav fizikov v to ne bom nikoli prepričala ;)

Šele zdaj, pri svojih 28. letih, se zavedam, da resnično razumem tisto, kar je rekel Mali Princ: "Če hočemo videti, moramo gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno."

Bodi močna in dovoli, da ti tvoja zlata deklica na obraz nariše nežen nasmeh, ki ti bo pogrel srce :rozica::rozica::rozica:

Mogoče bo naslednje darilo mala pikica, na katero bo pazila njena velika sestrica 9nebesa

:angel:

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Za vsa draga dekleta tu
4.10.2004 11:09:44   
bambi
Špelin@ iz srca ti hvala......

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Za vsa draga dekleta tu
4.10.2004 18:09:39   
NINA78
Kako lepo sporočilo za vse. Hvala ti Špeli. Tudi moja pikica je med zvezdicami, čeprav mi je to tako težko izreči. Upam na boljše in bolj vesele dni (čimprej). :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: za vse nas. Pozdravček, Merry.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.