|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sramota....
18.3.2007 16:23:54   
malecka
saj ne bi bila rada preveč kritična do televizije, ampak a ni to žalostno, da v sloveniji ne premoremo ene otroške oddaje, za naše najmlajšeuser posted image . včasih je bil kaličopko user posted image  pa še kaj bi se našlo. sedaj pa otročički lahko gledajo samo big brother, limonade....user posted image  

kakšno mnenje pa imate vi user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sramota....
18.3.2007 16:41:50   
lex
user posted image user posted image user posted image  za DVD in Dvix predvajalnike, da jim lahko daš kakšno pametno risanko gor, ker drugač jih ponavadi al zamudimo, al pa sa butaste - jih niti  tamali ne gleda.
Kar se pa oddaj tiče je pa itak podn od podna.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2007 16:41:53   
srki
Ja, res je, živ-žav je še edini pameten, pa še tisti se začne že ob 7. uri zjutraj. Drugače pa kakšnih pametnih oddaj ni. Ali pa Radovedni Taček, ta je bil tudi OK, pa ne vem, če ga sploh še predvajajo.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2007 17:07:10   
altati
Pa saj jih je kar nekaj:
Živ Žav
Iz popotne torbe
Male sive celice
Umko
S soncem v očeh...te so mi ravno prišle na pamet....

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2007 17:24:58   
mika
Iz popotne torbe
Male sive celice
Umko

te oddaje niso za najmlajše. poleg živ žav-a včasih gleda žutokljunca na htv

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.3.2007 18:44:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Pa saj jih je kar nekaj:
Živ Žav
Iz popotne torbe
Male sive celice
Umko

Se strinjam. Saj mlajši pa ni treba, da TV gledajo. Še za večje ni dobro.

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.3.2007 19:22:44   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Pa saj jih je kar nekaj:
Živ Žav
Iz popotne torbe
Male sive celice
Umko

Se strinjam. Saj mlajši pa ni treba, da TV gledajo. Še za večje ni dobro.

točno tako!
Ravno toliko jih je, kot je primerno, da jih mali gledajo.
za malčke so pa Telebajski enkrat tedensko popolnoma dovolj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.3.2007 19:43:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Ali pa Radovedni Taček, ta je bil tudi OK, pa ne vem, če ga sploh še predvajajo.

Radovedni Taček se predvaja v sklopu "Zgodbe iz školjke".

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.3.2007 21:35:01   
kitka1
Otroški program res zna biti problem. Je pa res, da eni starši enostavno nimajo občutka za to, kaj otroku ponuditi oziroma pustiti. Poznam starše, ki svoje otroke "filajo" s turbofolk glasbo že od najzgodnejših let... Kje so otroške pesmice, ki so nam jih včasih prepevale mamice in vzgojiteljice, pa v Oš npr. pesmi od Romane Krajnčan, Kaličopko, Janez Bitenc ipd.? Se mi zdi, da ta glasba kar počasi zapušča svoje mesto. Čeprav je veliko bolj primerna tako po besedilu kot po zahtevnosti obsegi, ritem...).

Da o TV limonadah in reničnostnih šovih sploh ne govorim. Saj sama tudi včasih kaj pogledam - bolj iz "firbca". Ampak odrasel človek premore kritičen pogled na vse to, otroci pa ne... Primer: poznam starše, ki so svoji 8-letni hčerki kupili Bar kartico, da je lahko non stop spremljala dogajanje v Baru (tudi ponoči). Stavim, da že ima kartico za Big brotherja. In potem hoče biti isto napravljena kot tiste smrkljice tam, si lakira nohte, mami jo pelje k frizerju po pramena (prava!!!, ne le preliv, in to po celi glavi), da o izrazoslovju, ki ga pobira tam, niti ne govorim. In kam vse to vodi? K nekritičnim, razvajenim, zafrustriranim mladostnikom... In obupanim staršem, ki ne obvladajo svojih otrok, ki ne vedo več, kam naj se obrnejo po nasvet, ker hčerka noče jesti, sin popiva ali se zadeva kako drugače in si ne najde primernega hobija... Mogoče posplošujem, ampak dejansko je pogosto tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.3.2007 21:48:09   
malecka
IZVIRNO SPOROČILO: kitka1

Otroški program res zna biti problem. Je pa res, da eni starši enostavno nimajo občutka za to, kaj otroku ponuditi oziroma pustiti. Poznam starše, ki svoje otroke "filajo" s turbofolk glasbo že od najzgodnejših let... Kje so otroške pesmice, ki so nam jih včasih prepevale mamice in vzgojiteljice, pa v Oš npr. pesmi od Romane Krajnčan, Kaličopko, Janez Bitenc ipd.? Se mi zdi, da ta glasba kar počasi zapušča svoje mesto. Čeprav je veliko bolj primerna tako po besedilu kot po zahtevnosti obsegi, ritem...).

Da o TV limonadah in reničnostnih šovih sploh ne govorim. Saj sama tudi včasih kaj pogledam - bolj iz "firbca". Ampak odrasel človek premore kritičen pogled na vse to, otroci pa ne... Primer: poznam starše, ki so svoji 8-letni hčerki kupili Bar kartico, da je lahko non stop spremljala dogajanje v Baru (tudi ponoči). Stavim, da že ima kartico za Big brotherja. In potem hoče biti isto napravljena kot tiste smrkljice tam, si lakira nohte, mami jo pelje k frizerju po pramena (prava!!!, ne le preliv, in to po celi glavi), da o izrazoslovju, ki ga pobira tam, niti ne govorim. In kam vse to vodi? K nekritičnim, razvajenim, zafrustriranim mladostnikom... In obupanim staršem, ki ne obvladajo svojih otrok, ki ne vedo več, kam naj se obrnejo po nasvet, ker hčerka noče jesti, sin popiva ali se zadeva kako drugače in si ne najde primernega hobija... Mogoče posplošujem, ampak dejansko je pogosto tako.

no točno to sem hotela povedati tud jaz saj ne da posedeš otroka pred TV pa te ni briga, ampak včasih pa bi vseeno lahko otroci gledali ala-žutokljunca ker mojim je zelo všeč ker je vse pisano barv pa tud oni se obnašajo otrokovim letom primerno, ni tako kot pri nas da je vse zrežirano in brez --čustev--

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.3.2007 22:11:10   
lelaval
Kitka - nimam kaj dodat, ker si vse že povedala. Čista 10. user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.3.2007 22:30:00   
natalia
jaz tudi pogrešam nekaj za najmlajše, več kakšnih lutkovnih predstav po tv - zverinice iz rezije ipd...kakšne pesmice...

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.3.2007 22:34:36   
Anonimen
Mnenje? Naj gre otrok raje na zrak kot pred TV. Potem pa spat. Ni časa za TV, se zunaj preveč dogaja.

(odgovor članu malecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
18.3.2007 22:50:01   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Mič

Mnenje? Naj gre otrok raje na zrak kot pred TV. Potem pa spat. Ni časa za TV, se zunaj preveč dogaja.

kva pa se zunaj dogaja ? user posted image

naša gleda dvdje, pa živ žav to jepa tudi vse

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
18.3.2007 22:57:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

IZVIRNO SPOROČILO: Mič

kva pa se zunaj dogaja ? user posted image

naša gleda dvdje, pa živ žav to jepa tudi vse

Mičici vse user posted image  user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
19.3.2007 7:25:24   
srki
U, saj res, Zverninice iz Rezije. Drugače pa pri nas gleda risanko, ki je okrog 16.00 popoldne, to je tisti čas, ko ga ša prababica pazi in ga zunaj ne more lovit, ker jo prešiša user posted image potem pa greva ven, vsaj zdaj, v lepih dnevih. Pozimi je pa itak že pred peto tema, tako da res nima zunaj kaj delat. Letos še snega ni bilo. Zvečer pa risanka in to je to.

Jaz sem načeloma tudi proti, da otroci takšne starosti, kot je naš, (skoraj 3 leta), gledajo TV, razen seveda kakšne risanke.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.3.2007 8:49:27   
žogicanogica
Zjutraj maš na BBCPRIME od 6 naprej lušten program za bejbije. Telebajski, Balamorieuser posted image (ne vem kako se napiše), pa še par takih luštkanih oddaj. Čez dan in popoldne smo pa tudi mi ves čas zunaj tko da ni potrebe po risankah.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.3.2007 9:02:48   
violinski
Jaz se podpišem pod žogiconogico - mojadva med vikendi zjutraj vstaneta ob 6h in takrat ju res ne bi rada ven naganjala, no. Sploh pa ne sama, ker se tudi meni ob tisti uri še ne gre ven. Sem običajno še kar v pižami. Potem se pač data na kavč in sta čisto mirna in pridna, ko gledata BBC Prime in njihove pisane otroške oddaje. Drugače TV sploh ne gledata, stara sta pa 1,5 in 3 leta.

(odgovor članu žogicanogica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?