|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rdečelaska
4.10.2004 9:03:39   
ksenjak
Dobro jutro, čeprav megleno, tebi in vsem puncam!

Sem prebrala, da si tudi ti iz Celja, pa me zanima, iz katerega konca. Jaz sem iz centra, vendar v upanju na skorajšnjo selitev.

Lp, Ksenja:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   rdečelaska
4.10.2004 9:47:01   
rdečelaska
Dobro jutro!

A selila se boš? Kam pa? Na drugo lokacijo v Celju ali izven.
Jaz tenutno živim na Ostrožnem in me čaka veliki premik. Fanta imam iz Črnomlja, kamor se bom tudi selila. Tam si zidava hiško in urejava življenje.
Nebi se rada selila prej kot kakšen mesec po porodu, da mi bo pri prvem otročku v pomoč moja družina.

Lep pozdrav,
rdečelaska in :duda:

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   rdečelaska
4.10.2004 9:51:47   
ksenjak
Jaz se pa nažalost še kar selim iz enega podnajemniškega v drugega, tako, da ostajam v bistvu na isti lokaciji.
Ja, mogoče bi bilo res bolje, da še malo počakaš, ker ti bo po mojem pomoč staršev kar prav prišla. Jaz sicer nimam te sreče, ker sem priseljena v Celje pred osmimi leti in moji ne živijo tu. Vem pa, da to vsekakor pride prav, če je le možnost.

Ali to pomeni, da boš rodila v Celju? H kateremu G pa hodiš?

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   rdečelaska
4.10.2004 10:47:28   
rdečelaska
Ja, ja rodila bom v Celju, razen.....če me ne bo porod prehitel kje v spodnjih koncih Slovenije. Potem bom šla kar v najbližjo porodnišnico.
Moj G je dr.Pirc v bolnici. Sem kar zadovoljna z njim, čeprav imajo nekatere slabe izkušnje z njim. Jaz jih še zaenkrat nisem imela in upam, da tako tudi ostane.

V sredo imam pregled, upam, da tudi UZ, bi rada spet videla bebico. Mogoče vprašam za spol. Me zanima, čeprav jim ne zaupam! Se mi zdi, da se prevečkrat zmotijo.

Kaj pa ti?

LP, rdečelaska ;)

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   rdečelaska
4.10.2004 10:58:58   
ksenjak
Jaz tudi nameravam roditi v Celju, čeprav se močno nagibam za porod z EA v Slovenj Gradcu.

Jaz sem pa pri dr. Ocvirkovi, ki pa dela UZ točno po predpisih, tako, da bom jaz naslednjega najbrž imela šele v 20t. Za spol bom pa vprašala, ker bi rada vedela, pa četudi ne bo 100%, bom že vnaprej računala s tem.

V glavnem, škoda, ker te po rojstvu ne bo več tu (v času porodniške), bi lahko skupaj na sprehode hodile.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   rdečelaska
4.10.2004 11:37:34   
rdečelaska
Ali v Celju ni poroda z EA, zdi se mi, kot da sem nekje zasledila, da je, ampak nisem prepičana, pozanimaj se.

Res je škoda, da nebom več tu, čeprav se bom dostikrat vračala domov. Ko se bom jaz odselila boš ti tik pred porodom.
Lahko se pa vseeno kdaj srečava, da malo pokomentirava najino nosečnost. Čez teden mi je malo dolgčas, ker se z dragim vidiva samo za vikende.

V službi še delam brez težav (danes sem dopolnila 20t), zato komaj čakam srede. Trenutno se spopadam z zgago, pa ne vem kako si naj pomagam, da mi ne bo treba jesti tablet.

Lep sončen dan,
rdečelaska :)

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   rdečelaska
4.10.2004 12:03:19   
ksenjak
Ja, res bi bilo fino. Tudi moj velikokrat dela popoldne do pozno v noč, tako da sem čez teden pretežno sama. Se pa skoraj vsak dan sprehajam po Celju in če se ti bo dalo kdaj zraven, pa za kakšen sokec, mi sporoči.

Mislim, da je v Celju ni. Sem slišala, da so jo že delali, ampak kao da je bilo to prek vez, če poznaš anestezista. Ne vem, se bom pozanimala.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   rdečelaska
4.10.2004 12:38:45   
rdečelaska
No ti bom sporočila. Zraven bom pripeljala še eno nosečko, ki pa ima PRP 8.5.05, torej za tabo. Preselila se je v Celje, tako da se bosta lahko poleti naslednje leto špancirali, debatirali itd...skupaj.

LP, rdečelaska s svojim :duda: 20t

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   rdečelaska
4.10.2004 12:43:32   
ksenjak
To je pa res super.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   rdečelaska
4.10.2004 12:45:13   
ksenjak
Aja, veš kaj sem te še hotela vprašati, ali si ti po pregledu NS, tudi šla še na dvopresejalni test? Jaz sem namreč šla, ker mi je rekla, da je za mojih 31 let to priporočljivo.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   rdečelaska
4.10.2004 12:54:26   
rdečelaska
Na pregledu NS sem bila v Domžalah pri dr.Strah, ki je bila zelo prijazna in nama je vse razložila. Povedala je tudi, da je moj test dober glede na mojo starost.
Za mojih 30 let je bil rizik 1:3314, vratna svetlina je bila 1,9 mm.
Nihče pa me ni poslal na kakšne nadaljne preiskave ali teste in upam, da je to pozitivno. Želim si le, da bo vse O.K.

LP, rdečelaska :)

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?