|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ni mu do seksa
17.3.2007 16:48:01   
Anonimen
Tudi jaz imam ta problem, da mu ni več do seksa. Včasih sva seksala podnevi, ponoči, zjutraj, zvečer, na sprehodu,...
Zdaj pa ga je vse skupaj minilo. Zakaj? On pravi, da zaradi bolezni, že nekaj časa ima depresijo.
Včeraj je bil pri psihiatru. In kaj mu je dejal? Naj en mesec ne seksa. Da si telo spočije. Ma kaj naj pa jaz počnem ta mesec? Zaradi težav s seksom se že tako podira najin odnos. Edino pozornost (objem, poljub, lepa beseda) mi pokaže pri seksu, zdaj še tega ne bo več.user posted image  Sem mu že na lep način povedala, da jaz potrebujem njegovo pozornost, razvajanje,... on pa me je nazaj zabil naj si kupim mačka in se z njim crtam user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ni mu do seksa
17.3.2007 16:49:00   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tudi jaz imam ta problem, da mu ni več do seksa. Včasih sva seksala podnevi, ponoči, zjutraj, zvečer, na sprehodu,...
Zdaj pa ga je vse skupaj minilo. Zakaj? On pravi, da zaradi bolezni, že nekaj časa ima depresijo.
Včeraj je bil pri psihiatru. In kaj mu je dejal? Naj en mesec ne seksa. Da si telo spočije. Ma kaj naj pa jaz počnem ta mesec? Zaradi težav s seksom se že tako podira najin odnos. Edino pozornost (objem, poljub, lepa beseda) mi pokaže pri seksu, zdaj še tega ne bo več.user posted image  Sem mu že na lep način povedala, da jaz potrebujem njegovo pozornost, razvajanje,... on pa me je nazaj zabil naj si kupim mačka in se z njim crtam user posted image

<Mislim da ti tole vse pove user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2007 16:58:55   
Anonimen
Ja če ima res depresijo je v bistvu čist razumljivo da mu ni do seksa. Naj gre ven laufat, kolesarit, rolat....migat v glavnem. To ful pomaga.

En mesec pa tudi ne bo za umret če boš brez seksa ne. Saj če bi bila ti bolna bi tudi pričakovala od njega da ne mori če ve da ne gre verjetno.

Edini problem ki ga jaz kle vidim je da praviš da ti da lupčka in se carta sam pri seksu. Zakaj pa touser posted image Sej cartata se lahk tud brez seksa.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2007 17:22:15   
Anonimen
naj si kupim mačka in se z njim crtam user posted image

psi so obicajno bolj zvesti od mack...

na druga vprasanja pa ne znam odgovort..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2007 17:32:45   
Anonimen
Depresija je težka bolezen in takrat človeku ni do spolnosti.Praviš,da te ne objema in crklja.Ali si pomislila,da je to zato,ker se boji,da ti od njega pričakuješ tudi sex,kar ti pa on ne more dati,ne zato ker ne želi,ampak ker mu zaradi bolezni ni do tega.
Poskusi ga razumeti,pojdi z njim v naravo in se poskusita čim več pogovarjati.Zdaj obstaja ogromno knjig o tej bolezni,preberi kakšno in lažje ga boš razumela.Zdaj bo sigurno jemal antidepresive in ti povzročajo začasno impotenco,zato je bolje,da ne siliš vanj.
Upam,da se kmalu pozdravi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.3.2007 18:12:16   
Anonimen
Tebe je pa res samo sočutje in razumevanje. Jaz bi te 2 meseca pustila brez seksa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.3.2007 23:27:05   
BLAŽIKA
Poskusi ga razumeti,pojdi z njim v naravo in se poskusita čim več pogovarjati.Zdaj obstaja ogromno knjig o tej bolezni,preberi kakšno in lažje ga boš razumela.Zdaj bo sigurno jemal antidepresive in ti povzročajo začasno impotenco,zato je bolje,da ne siliš vanj.
Upam,da se kmalu pozdravi.

Ja tudi jaz sem tega mnenja. Čim več narave in dela in čim manj sili vanj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.3.2007 8:38:54   
Naty*Taja
Ja, pravijo, da nobena bolezen ne boli tako, kot depresija!! Po moje on zdejle najbolj potrebuje tvojo podporo in ne pritoževanja, ki ga bo porinilo še globlje!
A si pomisla na to, da zdejle on bolj potrebuje cartanje kot ti seks? Ah, kje pa ... potem se pa sprašujemo zakaj toliko samomorov! Velikokrat je povod ravno depresija in osamljenost v množici! Dej se mal skuliri in se namesto pritoževanja poglobi v njegovo bolezen in ga poskušaj razumet! Sej bosta lahko še celo življenje seksala.

MONTIGNAC

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.3.2007 10:37:33   
BaByGiRl
Depresija je hud blem. In on sedaj verjetno res ne more in verjetno ne zna ravnati s tabo. Potrudi se in mu pomagaj, po svojih najboljših močeh.
Razumem pa tudi tebe. Imaš občutek, da te ne mara več, da mu nisi več privlačna,...to vzemi vse kot bolezen in se tolaži, da depresija mine. Upaj.
Glede sexa. Sex shopi so povsod...poskrbi zase.
Upam, da vama uspe prebroditi težave.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.3.2007 13:24:42   
tanikaa
Če ma res depresijo, potem mislim, da on rabi zdaj cartanje bolj kot ti. Stoj mu ob strani. In ne bodi sebična. Zdaj je pomemben on in ne tvoje spolne potrebe. Ne da ne bi bile čisto nič pomembne, ampak bolan je on. Pomagaj mu. Pogovarjaj se z njim. Razvajaj ga. In verjemi, vrnilo se ti bo. Samo pazi, da ne boš takrat pisala: MOJ BI NONSTOP SEKSAL user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.3.2007 6:00:53   
Anonimen

Dobro draga, kaj se ti zavedaš v kakšnem stanju je on? Ti je jasno kaj je depresija? Kak` si lahko tako sebična v situaciji ko partnerju ne gre najbolje, ti od njega zahtevaš, da te razvaja? Draga, če v njem vidiš samo deks mašino, ki jo v bistvu na koncu lahko zavržeš ker je že neuporabna ti dam en nasvet - spiči pod rjuhe s prvim ki ga vidiš! Ti takega partnerja ne rabiš! Ne, še bolje, on ne rabi tebe! Da zaključim, dokler še ne napišem kake besede zaradi katere bi lahko obžaloval... Še mačke nisi vredna...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
20.3.2007 6:04:29   
Anonimen
Torej po taki teoriji bi moral jaz svojo ženo, ki mi je pred mesecem rodila prekrasno hčerkico dat na čevelj ker nisva seksala 2 meseca pred in zdaj mesec po porodu... Pa še kakšen mesec ne bova... Kaj pa jaz?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
26.3.2007 11:02:59   
sandra85
nisem prebrala, kar ste druge napisale, ampak mislim da je to tak resen problem, ki ga lahko sam partnerja sama resita in to na tak nacin, da se cim vec pogovarjata, ce se le da...ce ne, pa zal, ni druge, kakor pustiti casu cas...pa vso sreco!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.3.2007 11:05:16   
sandra85
se pa stinjam s tem (sem zasledila da je ena napisala) da rabi mogoce on zaj vec pozornosti kot ti...TI mu pokazi, kako ga imas rada in kolko ti pomeni...moras mu pokazat, da mu v tem hudem trenutku (ko premaguje depresijo) stojis res ob strani

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.3.2007 20:03:07   
ronja
Tudi jaz bi rekla, da ga probaj pocartat, počakajta en mesec s seksom, to res ni tako grozno naredit za nekoga, ki ga imaš rad. In mu pri tem cartanju povej, da zdaj ne pričakuješ in ne želiš seksa z njim, da bosta ubogala zdravnika in nič drugega počela, da bi ga samo malo cartala. Praviš, da te zdaj on ne carta, pa pusti, da ga ti ali se umika?

Povej mu, da bi mu rada pomagala pri prebolevanju te bolezni, ker je tako kot vsaka druga bolezen, čeprav ni fizična, ko smo bolani, nam nekak ni toliko do tega. Cartanje pa še vedno paše...

Fant se sploh v takem stanju mora počutit ljubljenega in varnega. Kako naj se tako počuti,  če mu ti postavljaš zahteve in svoje potrebe na prvo mesto? Saj ne rečem, da bosta tako do konca življenja, vendar on se mora pozdravit! Tudi moj ljubi ni rinil vame zdaj, ko sem bila bolana... Cartala sva se pa skoz.

Aja, pa fant je rekel, predno sva hodila, da on ne mara crkljanja - in bil v to sveto prepričan. Se spomnim, da sem takrat pomislila, evo, to je pa še en razlog, da NIKOLI ne bi mogla bit z njim! No, zdaj pa se izkaže, da je še večji crkljivček kot jaz, ki sem zelo crkljivo bitje... Samo vedel tega ni, s prejšnjo punco se nitsta crkljala, njemu nekak ni bilo, ker je imela ona druge navade in je bil drugačen odnos, čeprav je super punca.

Samo hočem rečt, da se to da spremenit, da ljudje se večinoma radi stiskamo... Samo včasih ne vemo, da je to fajn. Verjetno takrat, kadar drugi od nas pričakujejo, da jih bom mi crkljali, sami pa nam tega ne dajo... Ne vem sicer, ker nisem bila v tej situaciji, moji fantje so bili vsi trije crkljivi...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?