Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oblačilca naših malčici in malčkov ob krstu 16.3.2007 11:44:52
|
|
|
|
romy
|
Kaj a res si ga v to oblekla? Al se hecaš...
|
|
|
|
RE: Oblačilca naših malčici in malčkov ob krstu 16.3.2007 11:45:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj pa? Res sem ga v to oblekla. Preberi si...
< Sporočilo je popravil raho -- 16.3.2007 11:46:07 >
|
|
|
|
RE: Oblačilca naših malčici in malčkov ob krstu 16.3.2007 11:46:41
|
|
|
|
romy
|
hecaš me....
|
|
|
|
RE: Oblačilca naših malčici in malčkov ob krstu 16.3.2007 11:47:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne. Na sliki je moj sin
|
|
|
|
RE: Oblačilca naših malčici in malčkov ob krstu 16.3.2007 11:50:43
|
|
|
|
Felicity
|
Luškan Črt!
|
|
|
|
RE: Oblačilca naših malčici in malčkov ob krstu 16.3.2007 11:53:35
|
|
|
|
romy
|
ok, sin je krasen, lep fantek, pravi lepotček, mali angelček,.... o obleki pa ne bi...brez zamere
|
|
|
|
RE: Oblačilca naših malčici in malčkov ob krstu 16.3.2007 11:55:52
|
|
|
|
Taula
|
Kaki mišek. Ja kako hudiča vsem tako lepi otroci ratajo.
|
|
RE: Oblačilca naših malčici in malčkov ob krstu 16.3.2007 11:57:15
|
|
|
|
maca24
|
Meni pa je oblekica super. Kje pa si jo kupila? Tvoj sin pa je seveda mali .
|
|
|
|
RE: Oblačilca naših malčici in malčkov ob krstu 16.3.2007 12:09:59
|
|
|
|
Naja31
|
Kako je luškan! Glede obleke pa ne vem. Mi ga nismo krstili in pojma nimam v kaj naj bi bili oblečeni.
|
|
|
|
RE: Oblačilca naših malčici in malčkov ob krstu 16.3.2007 12:12:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Na istem linku. Kaj pa so vaši srčki imeli oblečeno ob krstu? Romy - brez zamere - vsake oči imajo svojega malarja. meni so tovrstna oblačilca na mulčkih všeč. V 19. stoletju so enake mornarske oblekice nosili otroci meščanov in že dolgo nazaj, ko še nisem imela otroka sem govorila, da bom svojega dala kstiti v takšni oblekci. Kakšen pomen pa ima mornarska oblekica, pa si preberi v zgodovini oblačil. In ker je krst pač en svečan dogodek sem ga temu primerno tudi oblekla - svečano, v nekaj posebnega, nič vsakdanjega.
|
|
|
|
RE: Oblačilca naših malčici in malčkov ob krstu 16.3.2007 12:20:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Šuger, kak maš pa ti lepega otroka . Pa zdaj boš še dva iste sorte dobila. Ma sem ti fauš. Pa tok kjut je v tistem rozanem
|
|
|
|
RE: Oblačilca naših malčici in malčkov ob krstu 16.3.2007 12:22:14
|
|
|
|
Felicity
|
Cukrček - Pravi bombonček. Čudovita punčka in oblekica (bela mi je lepša). Naša pa tudi ni krščena (če bo, pa še premišljujemo ).
|
|
|
|
RE: Oblačilca naših malčici in malčkov ob krstu 16.3.2007 12:22:50
|
|
|
|
romy
|
Ja upam, da nisi huda, ampak res mi ni niti najmanj všeč. Še dobro da maš tako lepega otroka....da se obleka pol zgubi v njegovi lepoti To, kakšen pomen ima pa kakšna obleka, ime, ali kar koli pa mene ne gane čisto nič, ravno tako me krst ne gane....čeprav je moj sin tudi krščen. Pač te stvari mi ne pomenijo v življenju nič, v njih ne verujem,...lej tako je moje mnenje, žal, ne morem napisat da mi je všeč če mi ni. To, da pa je tebi všeč, pa da ti pomeni veliko je čist ok in super. Hvala bogu, da imamo različne okuse, drugače bi bil svet predolgočasen. Upam da nisi huda.
|
|
|
|
RE: Oblačilca naših malčici in malčkov ob krstu 16.3.2007 12:30:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah, kje pa. Tudi meni krst ne pomeni nič posebnega, ker nisem verna. Je samo en obred več - priložnost, da se na kupu zberejo tisti, ki jih imaš rad, ker se to v zadnjih časih dogaja zelo redko.
|
|
|
|
RE: Oblačilca naših malčici in malčkov ob krstu 16.3.2007 12:39:09
|
|
|
|
srki
|
Raho, saj si ti imela svojega srčka za avatar, če se ne motim, pa sem se vedno spraševala, če je res tvoj . No, sedaj vem. Mi smo imeli drugače klasično obleko, hlačke in jopico v beli barvi, pa kapicu tudi. Je bila pa mešanica volne in garna, če se ne motim.
|
|
|
|
RE: Oblačilca naših malčici in malčkov ob krstu 16.3.2007 12:43:13
|
|
|
|
Taula
|
Šuger, kak maš pa ti lepega otroka . Pa zdaj boš še dva iste sorte dobila. Ma sem ti fauš. Pa tok kjut je v tistem rozanem Raho jaz imam ful občutek da bom aprila odprla RR in bo pisala da te je štorklja našla. Cukerček..tvoja pupa je tudi
|
|
RE: Oblačilca naših malčici in malčkov ob krstu 16.3.2007 12:48:45
|
|
|
|
nizozemka
|
`nobene, ker sva z mozem zagrizena ateista
|
|
[Brisano sporočilo] 16.3.2007 13:05:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Oblačilca naših malčici in malčkov ob krstu 16.3.2007 13:10:29
|
|
|
|
Urška//
|
evo taka je bla naša Larica, čisto preprosto, nič kičastega ja Raho, tvoj pa je bil res nekaj posebnega
|
|
RE: Oblačilca naših malčici in malčkov ob krstu 16.3.2007 13:14:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urška// ja Raho, tvoj pa je bil res nekaj posebnega Posebno kičastega, misliš No, evo, to cel čas razlagam mojemu možu - pupiko ubaciš v eno lepo oblekco pa je takoj kjut tako, da se ti topi srce. Urška, tvoja je pa sedaj že prava mala dama.
|
|
|
|
RE: Oblačilca naših malčici in malčkov ob krstu 16.3.2007 13:17:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Raho, men je prav cortkan . Bom poiskala še od moje.
|
|
|
|
RE: Oblačilca naših malčici in malčkov ob krstu 16.3.2007 13:19:58
|
|
|
|
Urška//
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho Posebno kičastega, misliš ne, ne, res nekaj drugačnega,posebnega, mi je všeč, ker tiste nafrfrane obleke so mi res mimo , ampak vsak ima valda svoj okus jaja naša Lara je že res prava mala dama, maja bo stara že dve leti , joooj prehitro čas hiti, tukaj na slikici je stara komaj 4 mesece
|
|
RE: Oblačilca naših malčici in malčkov ob krstu 16.3.2007 13:26:27
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Raho, Črtomir je predvideval, kaj bo letos v modi in si je že lani nabavil outfit Je pa tko luškan, dela konkurenco našemu Hm, jaz sem si za našega zamislila tko bolj v poletnem stilu, pa kakšno laneno srajčko + hlače -> pride pa v upoštev tudi kakšna srajčka + baby kravatika, če ne bo preveč kiči in jo bom našla kje.
|
|
|
starostjana kKoliko si bila stara, ko si prvič zanosila?do 20 (
13%)
20- 25 (
35%)
25-30 (
36%)
30- 35 (
11%)
35- 40 (
2%)
več kot 40 (
2%)
Število vseh glasov: 2720Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!