Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nosecnost in kontaktne lece 3.10.2004 11:27:42
|
|
|
|
Pupica
|
slepa kot kura, očal ne maram , nosila leče brez problemov celo nosečnost.sedaj po porodu mam pa mal bolj suhe učke, morm z umetnimi solzami vzdržvat. aja med porodom morš dat vn leče. LP pupica+:miska:Tia
|
|
|
|
Nosecnost in kontaktne lece 3.10.2004 12:30:30
|
|
|
|
Jančika_
|
Tudi jaz nisem imela nobenih problemov. neprijetno je bilo le, da se mi je vid med nosečnostjo hudo poslabšal, verjetno se je zaradi vode v telesu spremenila oblika zrkla (to sem prebrala v eni knjigi). Na koncu sem morala recimo vozit in gledat TV z lečami IN očali obenem. V tej isti knjigi je pisalo tudi, da se to po porodu počasi uredi in se je res. Zdaj vidim enako kot pred nosečnostjo, trajalo pa je to tistih čudežnih šest tednov, v katerih se kao vse spet porihta. LP, 8)
|
|
|
|
Nosecnost in kontaktne lece 3.10.2004 13:52:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Do 30. tedna nobenega problema, niti najmanjše spremembe. Naprej bomo pa VIDELI :)-.
|
|
|
|
Nosecnost in kontaktne lece 3.10.2004 17:18:29
|
|
|
|
puncica
|
brez problemov vso nosečnost in tud zdaj 4 mesce po porodu. Dioptrija je ista:bravo:
|
|
|
|
Nosecnost in kontaktne lece 3.10.2004 17:32:05
|
|
|
|
Lunca1
|
Moji mami se je po porodih žal vid poslabšal, najprej jih je potrebovala samo za brat, zdaj pa ih skoz nosi. upam da ne bo isto pri meni. imam pa cilindre, pa nimam očal ravno pogosto na nosu. Lp Lunca
|
|
|
|
Nosecnost in kontaktne lece 3.10.2004 23:16:02
|
|
|
|
@
|
:zmeden: Kaaaaj???? Med porodom moraš dati leče ven? Upf.... na to pa še nisem pomislila... Že "celo življenje" nosim leče, brez njih sem slepa kot kura... ;) Ne morem si predstavljati, da bi rojevala "slepa" ali pa z očali... te nosim samo zvečer eno uro pred spanjem... Je to nepreklicno in povsod tako? Pa saj obljubim, da ne bom jokala... :( Afna 15T
|
|
|
|
Nosecnost in kontaktne lece 4.10.2004 7:17:24
|
|
|
|
Jančika_
|
Po moje ni šans, da bi jih imela not. Ker ko pritiskaš, moraš nujno imet zaprte oči, da ti ne popokajo žilice in to je taka sila, da si predstavljat ne moreš. Verjetno bi se ti premaknile, zlezle nazaj za zrklo (če se ti to še nikoli ni naredilo - hudo zoprno!). Sama na srečo nimam take dioptrije, da bi me to med porodom motilo in v končni fazi si potem nisem niti nataknila očal, ker na blizu vredu vidim. So mi pa po obrazu, prsih in zgornjem delu trebuha popokale žilice in sem bila zelo vesela, da mi v očeh niso.
|
|
|
|
Nosecnost in kontaktne lece 4.10.2004 7:23:01
|
|
|
|
dory
|
Nosecnost ni nic vplivala na vid...pri meni tudi porod ne,saj sem rodila s CR...nosim pa vecinoma lece,ker sem drugace ze cist slepa :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?