Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pomagajte mi dobiti tak voziček 15.3.2007 8:41:56
|
|
|
|
mety*
|
Lepo pozdravljene. Vem, da je tem o vozičkih že cel kup, vse sem že pregledala, ampak takega kot ga jaz hočem sploh ne vem če obstaja Torej moj voziček mora imeti obvezno naslednje lastnosti: - velika kolesa (lahko so plastična, ampak bolje je če niso) - vrtljiva kolesa in najpomembnejše zaradi česar se moj izbor zelo zoža: - ročaj, ki se ga da obračat na obe strani. Ali tak voziček sploh obstaja Kolikor sem gledala, če ima prvi dve lastnosti, tretje nima, če ima prvo in tretjo, druge nima, če ima zadnji dve, prve nima Ampak jaz hočem kombinacijo vseh treh. Če je možno bi prosila tudi za kakšno slikico ali pa vsaj link.
|
|
|
|
RE: Pomagajte mi dobiti tak voziček 15.3.2007 10:01:06
|
|
|
|
kobacaj
|
Ojla! Voziček Bebe Confort High trek ima vse te lastnosti, s tem, da ni ročaj prestavljiv ampak lahko obračaš košaro naprej ali nazaj. Res je super , tudi jaz ga imam naročenega. Ima velika kolesa z gumo, sprednje kolo je vrtljivo za 360 stopinj in košaro obračaš po volji.
|
|
|
|
RE: Pomagajte mi dobiti tak voziček 15.3.2007 10:17:29
|
|
|
|
mety*
|
Aha, sem pozabila povedati, da naj ima štiri kolesa. Saj trikolesniki so mi tudi všeč, ampak ne vem kako se bodo obnesli na makadamu. Se mi zdi vseeno bolj varen štirikolesnik. Popravite me, če se motim. In ne, ne sme se obračat sedež ampak ročaj!
|
|
|
|
RE: Pomagajte mi dobiti tak voziček 15.3.2007 10:29:44
|
|
|
|
lukec
|
Jaz ti lahko svetujem hauckovega (mi smo imeli denver 6 zdaj ga je nasledil mislim da galaxy 6). Kolesa sicer niso tista čisto velika, so plastična ampak se zelo dobro obnesejo tudi na pesku, roč je prestavljiv, s čimer sem bila izredno zadovoljna sploh ob vetrovnih dneh, glede na težo in v primerjavi z nekaterimi trikolesniki pa je voziček tudi zelo dobro vodljiv. Sicer spada bolj v težko kategorijo, vendar, če ga ne boste nosili v peto nadstropje, ga priporočam. Kolesa so vrtljiva spredaj, lahko so tudi fiksna, po želji. Spodaj ime veliko košaro za vse prepotrebno na sprehodu, v kompletu smo dobili še torbo za nošenje in pa zimsko vrečo . Slike si lahko ogledaš na hauckovi uradni strani www.hauck-group.de/ , vendar trenutno ne deluje.
|
|
RE: Pomagajte mi dobiti tak voziček 15.3.2007 10:31:21
|
|
|
|
lukec
|
Pa še to. Voziček je precej velik in širok, tako, da potrebujete malo več prostora v prtljažniku. V golfa gre, preverjeno, za druge ne vem.
|
|
RE: Pomagajte mi dobiti tak voziček 15.3.2007 10:36:47
|
|
|
|
tomca
|
Po makedamu se vrtljiva sprednja kolesa ne obnesejo najbolje. lp
|
|
|
|
RE: Pomagajte mi dobiti tak voziček 15.3.2007 10:55:32
|
|
|
|
mety*
|
Ja saj najbrž se vrtljiva kolesa da tudi fiksirat. Ali pač ne Ali je to odvisno od modela? Po makadamu se bomo vozili bolj poredko, ampak vseeno bo to recimo enkrat na teden, lahko tudi več (to bo takrat ko bom šla k mami na obisk in bomo šli še pohajat).
|
|
|
|
RE: Pomagajte mi dobiti tak voziček 15.3.2007 11:55:42
|
|
|
|
lukec
|
Na našem so se dala fiksirat, za druge ne vem.
|
|
RE: Pomagajte mi dobiti tak voziček 15.3.2007 12:09:31
|
|
|
|
lol
|
Mi imamo takega od Haucka.Kupili pa smo ga v Arielu.
|
|
|
|
RE: Pomagajte mi dobiti tak voziček 15.3.2007 12:14:45
|
|
|
|
nova sloncica
|
Od Bebe Confort High trek ima 3 kolesa in sprednjega se da fiksirati. je izredno stabilen voziček in kvaliteten. V italiji pa je cenejši kot v baby centru.
|
|
|
|
RE: Pomagajte mi dobiti tak voziček 15.3.2007 16:38:15
|
|
|
|
Caarmen
|
Pojdi v katero trgovino in si vzemi katalog od Peg -Pegero. Imajo 3 in 4 kolesnike z velikimi in malimi kolesi, prestavljivimi ročaji in na majhno se zloži ( imam pač bolj majhen avto). Tudi sama se bom gotovo odločila za to firmo in sicer Venezia. Vozičke pa imajo tudi razstavljene na internetu. Naslov pa najdeš med avgustavkami. Lp in veliko sreče
|
|
|
|
RE: Pomagajte mi dobiti tak voziček 16.3.2007 14:21:04
|
|
|
|
polona25
|
quinny 3xl comfort; sprednje kolo se da fiksirat, sedežni del se lahko nastavi v obe smeri; Pa še to - trikolesniki se bolje obnesejo na makedamu, ker so bolj primerni za off road terene. Odločitev je tvoja. lp
|
|
|
|
RE: Pomagajte mi dobiti tak voziček 16.3.2007 17:42:01
|
|
|
|
flower power
|
peg perego AT4. mi ga imamo. ima 4 kolesa,velika.ročaj se ne prestavlja ampak se košara obrne. men je ful v redu. sicer je malo velik ampak imamo karavana, tak da gre čist ok v prtljažnik.
|
|
|
|
RE: Pomagajte mi dobiti tak voziček 16.3.2007 20:25:43
|
|
|
|
cicmar
|
Mety! http://www.bugaboo.com/ To je link od točno takega vozička, ki ga ti hočeš, saj ima vse in še več... Pri nas ga prodajajo v trgovini Buši v Ljubljanskem BTC-ju. Jaz ga imam in sem zelo zadovoljna z njim. Sicer je kar drag, vendar vreden tega denarja. LP
|
|
|
|
RE: Pomagajte mi dobiti tak voziček 16.3.2007 20:30:53
|
|
|
|
mala maja
|
tudi mi imamo takega od Haucka. Uradni zastopnik za Hauck je pa pri nas Ariel.
|
|
|
|
RE: Pomagajte mi dobiti tak voziček 17.3.2007 19:55:29
|
|
|
|
mety*
|
Joj punce hvala vsem za pomoč Ampak nekaj me bega. Vedno sem bila prepričana, da se na makadamu obnese bolje voziček s štirimi kolesi, tukaj pa nekatere pravite nasprotno. Očitno sem se zmotila Kakšne so vaše izkušnje in mnenja. Saj vsakodnevno se ravno ne bi vozili po makadamu, nekje enkrat na teden, mogoče več, mogoče manj. Ampak kaj bi se torej bolje obneslo? Ker quinny 3xl comfort mi je oblikovno zelo všeč, le da sem jaz vedno govorila, da trikolesnika pa že ne bom imela, ker mi niso všeč. Kako pravi že tisti pregovor: Zarečenega kruha se največ poje Prav čutim, da se bom na koncu odločila za tega
|
|
|
|
RE: Pomagajte mi dobiti tak voziček 18.3.2007 0:01:15
|
|
|
|
SanjaS
|
hoco je tudi tak voziček kot ga iščeš
|
|
|
|
RE: Pomagajte mi dobiti tak voziček 20.3.2007 14:17:02
|
|
|
|
Kotalka
|
Čao! Vidim, da si naročila bebe confortov voziček. Jaz se ravno odločam. Bi me pa zanimalo, kje si ga kupila oz. naročila in ali se mora kupiti tudi lupinica ali je že športni del primeren za novorojenčka? Morda veš, kje v Udinah je njihova trgovina? Hvala že vnaprej za odgovor. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.