|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   shranjevanje kruha
14.3.2007 13:07:43   
Anonimen
punce,kako shranjujete kruh,da se vam ne posuši ali splesni?
odkar ga pečemo sami doma in nimamo tistih papirnatih vrečk iz trgovine,se mi takoj posuši,če ga dam pa v vrečko,je takoj plesniv.
včasih je moja mama imela neko vrečko iz blaga prav za kruh,zdej pa ne vem,kje bi dobila kaj podobnega...

< Sporočilo je popravil katrin -- 16.3.2007 8:39:08 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: shranje
14.3.2007 13:11:43   
Anonimen
Nekateri dajejo v hladilnik, mi pa imamo v kuhinji poseben predal na rolo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: shranjevanje kruha
14.3.2007 13:16:05   
Njuškalo
Ko se kruh speče,se mora čisto ohladiti.Jaz sem enkrat še malo toplega dala v plastično vrečko,pa je splesnil.Enako,če ga dam v papirnato.Kadar sem ga pustila,da se res popolnoma ohladi,je bilo o.k.,tudi,če sem ga dala v plastično vrečko.Sicer pa imajo vrečke za kruh v kakšnem večjem Merkurju ali kakšni podobni trgovini.

< Sporočilo je popravil katrin -- 16.3.2007 8:39:25 >

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2007 13:36:54   
Erdbeere
vakuumska posoda user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2007 13:57:23   
Mikica
Za shranjevanje uporabljam plastično posodo od Tupperwarea. Pečen kruh (vroč) zavijem v platneni servet, da se ohladi, šele potem ga dam v plastično posodo.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.3.2007 16:50:34   
Anonimen
ups,zdej sem šele videla,da manjka pol naslova!!!
user posted image  je  skakala naokoli,ko sem pisala pa je prišlo do napake...
se opravičujem!!! tale shranje je res grdo slišat...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.3.2007 18:42:54   
Anonimen
Moja mami ga zavije kar v servieto(kuhinjsko krpo) in da v škatlo za kruh. Kar dolg zdrži. Jaz mam pa ves kruh v skrinji in ga po potrebi odtajamo v mikrovalovki, je pa res da ne pojemo dost kruha.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
14.3.2007 22:35:54   
eya
Če ga sama spečem, ga dam najprej v kuhinjskis erviet, tako da se popolnoma ohladi, nato pa v plastično vrečko.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.3.2007 18:35:23   
bamby

Jaz ga pa ohlajenega narežem na 4 dele. Enega pustim zunaj, ostale pa vsakega v svojo vrečko in v skrinjo. Po potrebi pa jemljemo ven vsak kos posebej. Imamo mikrovalovno in je v minuti ali dveh odtajan in vedno svež.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.4.2007 14:21:16   
MAJDA22
Jaz imam kruh v posodi Tupperware, pa sem zelo zadovoljna z njo. Res, da mi štruco kruha pojemo v 4 dnevih, ampak tudi do 7 dni mi je že zdržal v posodi.
Pri tej posodi je važno kje jo imaš. Od tega je najbolj odvisno ali ti kruh splesni ali ne:

LP!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.4.2007 21:23:41   
moci
jaz imam tudi tupperware

(odgovor članu MAJDA22)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.4.2007 21:24:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: moci

jaz imam tudi tupperware

Enako

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
28.4.2007 21:49:51   
tanikaa
Mi kupujemo od soseda, ki peče kruh v krušni peči. Dobimo ga toplega, še iz peči. Počakam, da se kruh ohladi, potem ga narežem na rezine, ga dam v plastične vreče za shranjevanje živil in ga dam v zmrzovalnik. Ko ga rabimo, ga vzamemo po kosih iz zmrzovalnika. Točno toliko kot ga rabimo in ga odtalimo v mikrovalovni pečici. Kruh je kot da bi ga vzel iz peči.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.4.2007 22:18:05   
Gina
Hmm, ne razumem, a v vrečki, papirnati vrečki, ki jo dajo v trgovini, pustite kruh? Kadar ga jaz pozabim ven vzeti, se mi obvezno zelo hitro posuši, zato prvo stvar, ki jo naredim, kadar prinesem domov kruh, ven iz papirja.

Taperver posoda. Smo jo imeli, ampak je prevečkrat splesnil že drugi dan. Nočem več.

Najboljši način je zelo simpl. Vzemeš ohlajen kruh, ga daš v polivinil vrečko in vrečko obračaš okrog svoje osi toliko, kolikor gre, da je zatisnjena. Potem tisti konec vrečke, ki ga držiš v roki obrneš navzdol in nanj položiš vrečko s kruhom. Tako je zatesnjena in kruh je svež, nič suh in nič plesniv. No ja, plesniv vsekakor je po treh ali raje štirih dneh, takrat ga pa pri nas itak več nihče ne bi hotel jesti, če bi slučajno tako dolgo obstal, ker če ne bi bil plesniv, bi bil suh.

Če imam višek kruha, ga pa že takoj, prvi dan dam narezanega v skrinjo.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
3.5.2007 10:24:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
13.5.2007 14:53:03   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Za sproti v  Tupperware posodi, višek pa v zamrzovalni skrinji.

Enako!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.5.2007 16:50:33   
pikica*13*
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Za sproti v Tupperware posodi, višek pa v zamrzovalni skrinji.

Enako!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.5.2007 11:08:07   
Sandra*
v posodi od tuperware, notr mam pa še eno posodico s soljo, tako da mi kruh slučajno ne splesni.

(odgovor članu pikica*13*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?