Gina
|
Hmm, ne razumem, a v vrečki, papirnati vrečki, ki jo dajo v trgovini, pustite kruh? Kadar ga jaz pozabim ven vzeti, se mi obvezno zelo hitro posuši, zato prvo stvar, ki jo naredim, kadar prinesem domov kruh, ven iz papirja. Taperver posoda. Smo jo imeli, ampak je prevečkrat splesnil že drugi dan. Nočem več. Najboljši način je zelo simpl. Vzemeš ohlajen kruh, ga daš v polivinil vrečko in vrečko obračaš okrog svoje osi toliko, kolikor gre, da je zatisnjena. Potem tisti konec vrečke, ki ga držiš v roki obrneš navzdol in nanj položiš vrečko s kruhom. Tako je zatesnjena in kruh je svež, nič suh in nič plesniv. No ja, plesniv vsekakor je po treh ali raje štirih dneh, takrat ga pa pri nas itak več nihče ne bi hotel jesti, če bi slučajno tako dolgo obstal, ker če ne bi bil plesniv, bi bil suh. Če imam višek kruha, ga pa že takoj, prvi dan dam narezanega v skrinjo.
|